- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked csak az elfogadható hogy az Nvidia át akarta cseszni az embereket, ami egy lehetséges forgatókönyv szerintem is.Trollkodni meg te trollkodsz.
Évekig értelmes embernek gondoltalak,aki értelmezni képes dolgokat, de én nem azt mondtam hogy ennyiért gyártják az Iphonet, csak hogy láttam ezt a felvetést és videót és mekkora port kavart és hogy nem tudom mi az igazság, írtam többször. [link] [link]
Most is ezt mondom hogy nem tudod mi az igazság az Nvida esetében.
A legegyszerűbb köpködni, ahhoz nem kell ész. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet igazad hanem hogy nem tudom mi az igazság, mint ahogy az Iphone esetén sem tudom mi az igazság sajnos, mert nem látok ráa gyártásra és a pénzekre, maximum nagyobb valószínűséggel feltételezni tudom hogy az Iphone esetén az hülyeség, sőt el is fogadom hogy az,de itt nem ...
De te tudod mindkét esetben az igazat, ez a lényeg. -
válasz
MasterDeeJay #16 üzenetére
Hát azért mert direkt csinálták és át akarták rázni az embereket,de lebuktak, mert ilyen szemét egy cég.
ez egy lehetséges dolog.
Amúgy meg valószínűleg nem látunk bele hogy és hol történt a hiba kimenetele és valószínűleg nem ennyire egyszerű hogy direkt rákonfigurálták a BIOS-t hogy akár 12 % kal lassabb legyen egy 5080 GPU.ez mindene setben előjön hol 5 %hol 12 % soha nem hozza azt az eredményt mint egy teljes értékű kártya. Jó lenne látni a teljes folyamatot vagy kideríteni az igazságot mi történt valójában.
-
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
jó érthető hogy ezt mnondod de valójában ez nem feltétlenül igaz- nem az van hogy az Nvidia ezt mondja hogy jó az akkor azt ráteszik majd a cégek.Egyszerű állítás attól még nem feltétlenül igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest