Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aginor
veterán
Nézhetjük úgy is, hogy 12-20%-al gyorsabb, mint a 3090Ti miközben annál 30%-al kevesebbet fogyaszt, viszont nagyjából egy árban van vele. Így már nem olyan rossz vétel, bár a jelenlegi árazási gyakorlat nem korrelál a korábban megszokottal: adott osztály (pl: **80) magához képest nagyjából azonos áron megkapja az előző generáció kettővel nagyobb teljesítményét(pl: **90Ti).
-
aginor
veterán
Pont arra akartam eredetileg utalni, hogy szerintem szinte "bármilyen" áron elviszik a cuccot.
Ugyanakkor szerintem nem lett rossz cucc, csak az ára nem találkozik a "kedvemmel".
Kíváncsi leszek, hogyan alakul az jövő év első fele, de tartok tőle, hogy az AMD sem lesz nagy megváltó, inkább csak melléárazza a saját portékáját majd.
-
talmam
tag
kicsit megborultak
de jön majd a TI ahol kaidják a 40 szériás kártyákat letiltott blokkok nélkül persze még drágábban. ha valaki a top 4080 ra lő spóroljon kicsit tovább és vigyen inkább akkor egy "olcsóbb"
4090-t lehet hogy nem világít mindenhol stb de jobban jár a pénzéért..
Kéne nekik egy kis arconcsapás hogy magukhoz térjenek.
Remélem hoz némi versenyt az AMD -
nubreed
veterán
A GN szerint (és egyetértek velük) ez a kártya abszolút nem éri meg. Ezt elqrta az nV ilyen árazással: [NVIDIA’s Lost It: RTX 4080 16GB GPU Review & Benchmarks]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest