Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Csebesz86 #95 üzenetére
Igen, ezt sokan szokták emlegetni. Volna rá igény, előbb-utóbb talán lesz is csúszka, hiszen az elmúlt évek során sok ilyen jellegű fejlesztés került be az iOS-be.
Nekem azért nem hiányzik Android után sem, mert már ott is ugyanúgy használtam, mint most: vagy vannak hangok (és akkor számomra mindegy, hogy melyik hang milyen erős), vagy némítva használom (akkor pedig ugyancsak mindegy, hogy melyik hang milyen erős).
-
markknight
veterán
válasz
Csebesz86 #59 üzenetére
Ilyen infók hiányában sztem inkább hagyd a bétát és várd meg a public releaset, nem való neked. No offense, de saját magad szivatod majd szépen sorban ahogy jönnek az ennél cifrább kérdések is, mert jönni fognak. Amúgy meg miért szeretnéd felrakni? Fél nap alatt lemerül majd a telód, cserébe színezgetheted az ikonokat és nagyjából ennyi. Semmi olyan érdemleges nincs a mostani beta 1-be, hogy megérje, hogy X ezer forintért még TE legyél ingyenes tesztelő és gyilkold a SAJÁT telefonodat.
-
válasz
Csebesz86 #58 üzenetére
Marad magyar, adataid nem vesznek el. Számolj bugokkal és sosem tudhatod,hogy 1-1 újabb béta frissítéssel épp működni fognak-e bizonyos appjaid, vagy nem.
Aztán ha mégis visszamennél, és nincs mentésed az előző iOS-ről, akkor a 18-as backup nem fog felmenni kisebb verziószámú iOS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest