Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
-
DraXoN
addikt
válasz
callmeakos #53 üzenetére
sokat javíthat az ilyen tableten való kézíráson ha raksz rá egy matt fóliát amitől nem csúszik annyira a toll.
-
DraXoN
addikt
Nem büszkék rá... de "kellett" már. (jobb szeretnék ha mindenki imessage-t használna).
Google, Bixby se beszélnek magyarul mai napig. A Samsung által hozott AI funkciók nagyja is magyarul... haszontalan (nem igénybevehető). Bár az AI-k öntaluló képessége miatt szerintem hamarabb lehet számítani rá, hogy "madj egyszer" lesz. Igaz, biztos, hogy engedélyezve nem lesz addig amíg nem akarnak supportot adni.
Amin meglepődtem viszon, hogy Cortana.. akarom mondani Copilot, időközben valamikor megtanult magyarul (tavaly "teszteltem" utóljára a képességeit, akkor még nem tudott).. Így idővel lehet a többinél is jön, de nem elsődleges nyelvi régió ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest