Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Hát felbontás ide vagy oda, itt nincsen mese. Ez azért eléggé csúnya 😂😂😂
-
lge73x
tag
Természetesen én is megszoktam nézni a különböző teszteket, benchmarkokat, de ami azokban van, tapasztalatom szerint, nem türözi a valóságot.
Engem igazán a mindennapi életben való felhasználás érdekel, és pontosan azért írtam le tapasztalatomat, mert tudom hogy az utobbi 1 évben hogyan viselkedett az S23+ és az elmúlt hét nap során az S24+! Igen, az S24+ egy remek készülék, gyors, minden tökéletesen működik, még a "fakó'képernyővel is tudok élni, de engem rettenetesen bosszant, ha kicsit rosszabb a térerő (de fullos mellett is), készenléti állapotban zabálja az akksit, habár ugyanoda megyek be dolgozni mint az elmúlt év során a Snapdragonossal és nem kültöztem el máshova a nap többi részében sem!
-
lge73x
tag
válasz
Flashback #1878 üzenetére
A gyakorlat mast mutat, S24+ lebutitva FHD+ra(tehat ua mint S23+), ugyanazokkal az appokkal es hasznalati szokasok mellett, a nap vegere kb 15% tobbet fogyaszt az 24-es!
Lehet itt nyugtatgatni, hogy meg nem allt be a rendszer, jobb lesz majd, de sajnos ez teny akkuidoben az S24+ rosszabb az elodjehez kepest!!!
-
autotaxmo
őstag
Köszönöm szépen, jól leírtad. Én is emiatt ettem a kefet anno az exynosnal, de megértem, hogy itt akik azt írják hogy nagyon jó lett az S24 exynos procija azok nem a snapihoz viszonyítjak amit a tavalyi modell tudott hanem "ősrégi" több éves exynos galaxyhoz viszonyítva állapítják meg hogy az idei jól sikerült végre.
én majd azokra a videókra lennék kíváncsi ahol egy 0 perces S23 és S24 méri össze az üzemidejét. Ott lehet hogy gyorsan lekerülne a videó a youtuberol
-
dnelb
veterán
válasz
autotaxmo #1869 üzenetére
ebből megint az látszik hogy az exynos modem része gyenge és zabál.. Redditen amúgy szivárognak már az első valós akku statok, nem bírja jól. Valamint standby teszt ebben sincs, és ugyebár a modemben + a standyban volt mindig is marha gyenge az exynos.
Az meg hogy nagyobb a felbontás, semmit nem számít üzemidőben, végtelen teszteredmény igazolja.. 1-2%. Tehát nem ezen ment el. -
autotaxmo
őstag
válasz
Flashback #1887 üzenetére
A felbontást én úgy tudtam nem lehet variálni
az még régen volt az előző generációknal. A tesztnel több a difj mint 11 perc ha azt nézzük hogy játéknál, böngészésnel, talk.time-nal már órákról beszélünk. A video lejátszásban persze az S24 behozza a hátrányát, de itt megint oda jutunk, hogy ki mire használja inkább a telót. Én nem szoktam rajta ilyen mértékben filmeket nézni hogy ott remekeljen a készülék. Nalam fontosabb a böngészés, meg a talk Time, de nagyon nagyon ritkán játék, az max 15 perc. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy a felbontás és max fényerő felhúzása kompenzálására tettek bele egy nagyobb aksit ami így sem hozta a tavalyi snapi üzemidejét.
-
autotaxmo
őstag
Korrekt összegzés. Azt nem vitatom, hogy S22-rol meg annal régebbi telokrol tuti váltanek én is. Azoknál fixen jobb mert azért azok régi exynos procik voltak és ahhoz képest fejlődtek. Itt a snapi vonalat nem szabadott volna elengedni, de megint azok a fránya profit orientált mentalitás ugyebar.
mondjuk meg lehet a Samut érteni ha nagyon az O fejukkel gondolkodik az ember. Olcsóbb és könnyebb nekik az exynost tolni és hát ők is tudták hogy ha a tavalyi S23hoz képest el is marad üzemidőben vagy minimálisan legalább azt tudja hozni akkor pont elég lesz arra hogy akik nem váltottak tavaly 23-ra azok idén 22 vagy 21-rol már megteszik
-
Flashback
addikt
válasz
autotaxmo #1881 üzenetére
A teszted szerint átlag 11 perccel kevesebb az üzemidö azaz 2,2%-al, de cserébe a kijelzö felbontás dupla és a fényerö is nött 850 nittet. Szerintem ezek fontosabbak a napi használatban.
Aki meg a hosszab üzemidöt akarja leveszi a felbontást, képfrissítést.
A mostani Exy nem lett annyira rossz mint a régebbi szériák. Szerintem ez már vállalható. Föleg a GPU része frankó, de ez valszeg az AMD érdeme. -
Osi222
tag
válasz
autotaxmo #1874 üzenetére
Én egy hete használom az s24-et. Előtte egy s21+ volt nálam használatban. Két dolog biztos: térerőben lényegesen jobbat produkál az exynos 2400 mint a régi 2100-as. Akksi időben én átlagban egy nap és 10 órára jövök ki átlagos felhasználás mellett. Melegedéssel csak egyetlen esetben találkozni, mégpedig wireless AA és vezetékmentes töltés együttes használata közben. Ilyen esetben is viszont tovább bírja, mint a régi s21+.
Összességében nekem a méret volt a szempont, és ezt figyelembe véve szerintem minden tekintetben egy korrekt kis készüléket rakott le a gyártó az asztalra. Az meg hogy nem egy Gen3-as SD került beülre, lehet egyeseknek bosszantó, de én eddig semmilyen szinten nem hiányolom
-
autotaxmo
őstag
válasz
Flashback #1878 üzenetére
Ezt a képernyő "megapixel" háborút is jó lenne már elengedni az embereknek meg leginkább a Samunak. Ráadásul a hírek is kommentek is arról szóltak hogy a fakogate hívjuk így
már most felütötte a fejet. De ember legyen a talpán aki már ilyen kis képernyőn észreveszi a többlet pixelt
-
manokaki
addikt
válasz
migabi24 #1876 üzenetére
Fejlődést ?
Őszintén , az S23 egy jó telefon , én az S24-et nem a fejlődése miatt vettem meg vagy mert megverje gyorsaságba az S23-at , hanem mert jó áron volt , végre külsőleg elhagyták az ivelt formákat, vékony kávát kapott , a multja engem is kérdővé tett ( S22 volt ilyen is ) miatt féltem kicsit az Exynos-tol , de vásárlás elött a tesztek azért megnyugtattak , ha már az inditás is jol sikerült akkor a folytatás se lesz rossz értve ez alatt a frissitéseket rá !
Nem értem a lázadásokat ellene , senkinek sem kötelező megvenni !
-
autotaxmo
őstag
válasz
rstwingo #1871 üzenetére
Azert osszehasonlitani egy 3-4 eves keszulekkel eleg meredek dolog. Bar nem derul ki az irasodbol hogy pontosan milyen keszuleked van, de itt az elkeserito az , hogy a Samu nem akarja elengedni az Exnyos procit, keptelenek felfogni. Lenyegeben rosszabb uzemidot peodukal mint a tavalyi modell foleg az Plus eseteben a legszembetunobb.
-
rstwingo
tag
Én egész hónapban nem beszélek 15 órát,nem hogy naponta,szóval nálam nem téma.
De már ha aksi,akkor kis érdekesség.
Multhét kedden délbe vettem át a telefont és közvetlen kábelkapcsolattal költöztem át.
feltöltöttem 100%-g és jelentem 10 óra kijelző idő mellet a mai reggel mikor ezt irom ,még van benne 6%,szóval ugy gondolom ,hogy az S21Ultrámhoz képest 2x annyi időt kibir,szóval nem olyan rossz ez,főleg ha tartani tudja ezt, de 5 nappal is elégedet lennék, ja és még nem piszkáltam hozzá (első telefon amit nem piszkáltam meg az első nap után) -
Juhaszatti
addikt
válasz
autotaxmo #1869 üzenetére
Nagyon kiemeled egyetlen teszt egyetlen aspektusát.
Igen, a beszélgetési idő tényleg kevesebb, amire nem feltétlenül tudjuk a magyarázatot. Mint ahogy arra sem, hogy az S23 Plusnak hogy lehet ilyen minimális előnye összesítésben, Full HD+ kijelzővel. Miközben a 24 Plus QHD+ kijelzővel hozza ezeket az időket. -
autotaxmo
őstag
Hat nekem ez inkabb olyan valtoztatas ami ujfent az exynos elverzeset tanusitja es igazolja azt a tenyallast, hogy nem veletlenul tettek snapi procit az ultraba mert a samu is tudja hogy az exynos szar.
Csak nezd meg ezt a nagyon jo osszehasonlitast.
Azert ez igy elegge meredek szerintem.
Csinalni egy olyan telefont ami szarabb mint a tavalyi de kozben megmagyarazni azt hogy az exynos felnott a feladathoz es partiban van a snapival...?!? Neeeee mar.ja es mindezt ugy hogy még az akksi meretet is noveltek. Mi lett volna ha marad az S24 plus is a 4700 mAh meretnel????
-
autotaxmo
őstag
válasz
Juhaszatti #1866 üzenetére
Oke, total jo az erveles, de miert csokkent ilyen drasztikus mertekben a tavalyi modellhez kepest? Kva kivancsi lennek.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
autotaxmo #1865 üzenetére
Ezen logika mentén az iPhone 15 készenléti idejének konkrétan borzalmasnak kéne lennie, de tudjuk hogy nem így van. Ez nem így működik, nem ezen múlik.
Egyébként sem szimpla telefonokról beszélgetünk, hanem okostelefonokról. Napi 5-6 óra kijelzőidőket simán beletesznek már az emberek. Heti 30-40 órát.. A telefonálás minimális a felhasználási időt tekintve, ahogy a beszélgetési idő közbeni merülés jelentősége is jóval alacsonyabb, a kijelzőidőnél.
-
manokaki
addikt
Tetettem fel egy hidrogél foliát , tökéletes lett , mondhatni a keret széléig tart. És csak 4000 Ft
volt !
-
VZT
tag
Nagy nehezen beadagolom magamnak, milyen jó lesz az S24+, mert a rendszer chip és kamerán kívül azért van technikai különbség a sima 24 között még más is (akku, ram, kijelző, töltés stb.). Jó legyen az!, de akkor szép fehér színben, mert az mennyire csini. Le-checkolom M&M-ben, tök szuper kézben, nem bántóan nagy. Van tárhely kedvezmény az alap 256 helyett 512, úgy is vannak tuti kuponjaim elfogadható árra süllyed.
A kiválasztónál látom csak, hogy a nagyobb tárhely csak két színben van, fekete és hupi lila.
Risitas meme meg röhög a háttérben.
Pedig az alap feketével is ugyan úgy lehet telefonálni. "Vagy fehér vagy semmi. XD"
... Miért ilyen nyomorúságos egy szép és erős telefont venni? (költői, de ha véletlenül van racionális magyarázat, szívesen meghallgatom) -
autotaxmo
őstag
Ez igy igaz, de arra mi a magyarazat, hogy az S24 drasztikusan kevesebbet bir talk time-ban mint az S23? Szamomra picit erthetetlen.
Ez pontosan olyan lenne mintha a Porsche 911 vegsebessege eddig mondjuk 300 km/h volt de az uj 2024 Porsche 911 már csak 220-at tudde cserebe az eddigi 8 colos kijelzo helyett kapott egy 10 colosat a muszerfalon viszont pont amiert vennek az autot abban pont gyengelkedik. Nekem tovabbra is egy mobiltelefon azert TELEFON mert lehet rajta sokat dumalni de legalabb annyit mint az elozo szerian illetve a keszenleti ideje es bongeszesi ideje legyen jobb vagy legalabb ugyanolyan jo mint az elozo szeria.
-
autotaxmo
őstag
Hát én pont arrol beszelek hogy a tavaly S23 snapi tobb mint 7 orat ver talk time-ban az S24-re. Ertem hogy ekkora mobilbol es akkubol nem lehet tobbet kihozni bongeszesben meg jatekban, de az hogy az S24 videolejatszasban tobbet tud az edeskeves, mert az egyik kezevel tobbet ad, a masikkal meg brutalisan elvesz es hat egy telefontol varjuk mar azt el hogy eros legyen telefonalasban ha nem is kell tulszarnyalnia az S23-at de legalabb hozza a tavalyi szamokat !!! Szerintem ez igy nagyon megteveszto, hogy jobb atlag eredmenyt adott a gsm arena az S24-nek mint az S23-nak. Olyan mintha tobbre tartanák a tesztelok azt hogy video lejatszas az fontosabb mint a beszelgetes egy telefonon.
-
doooo
veterán
válasz
autotaxmo #1852 üzenetére
Nézd meg a többi mobilt és kiderül, hogy ekkora mobiltól, ekkora akkutól ennél jobbat nem találni Androidon.
Amúgy az Exynosok (és úgy en bloc a Samsungok) messze a legjobbak a telefonálós teszteken, ezt a régi típusú tesztben mindig lehetett látni. Most ebben az újban megváltoztak a számok, de ez az eredmény nagyon jó mindent figyelembe véve. -
autotaxmo
őstag
Hát én nagyon nem mondanam jónak! Nezd meg jobban a tesztet! Beszelgetesi idoben az S23 megalazza az S24-et. Ertem en hogy video lejatszasban jobb az S24, de most oszinten, ki az aki film nezesre hasznalja ilyen mertekben ezt a telefont?!? Azert ez erosen terero problemakat vet fel az S24 eseteben hogy ennyivel rosszabb az eredmeny a tavalyi modellhez kepest.
-
doooo
veterán
GSMArenás akkuteszt, sima S24-ről: [link] (jók az eredmények)
-
latger
tag
Galaxy S24 - Spigen Thin Fit + Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit" tokeletes nalam, ujjlenyomat olvaso se lett butabb/lassabb. Csak ajanlani tudom
-
Kaba
veterán
válasz
Markizmark #1845 üzenetére
Igen.
-
meri
aktív tag
válasz
Sz.Miki #1843 üzenetére
Szia, nem szoktam az üzemidőt méregetni centivel; igazából amire nekem kell, arra elég a 22+ (1 napig simán bírja). Az S24+ nagyobb akksija és felbontása, a lapos, iPhone-szerű forma tetszenek, és igaz, még nem használom folyamatosan, de nagyon "fluid" a UI. De nem volt gondom a 22+ -szal sem, csak most még relatíve jó áron meg tudok tőle válni + éltem az előrendelés előnyeivel (512 GB, ingyen Buds2 Pro, árbéli kedvezmények). Kamerákat nem hasonlítottam össze, számomra ez nem releváns. Egyébként all-in-all szerintem 22+ -ról nem érdemes feltétlenül váltani, nincs nagy - könnyen észrevehető - különbség közöttük.
-
Ernesst
aktív tag
Ezt találtam az S23U topikban megoldásként arra, hogy 4 számjegyű képernyőzár pin kód esetén se kelljen Ok gombot nyomni. A lényeg:
A beállításokban add meg a választott 4 jegyű kódot, írj utána két 0-t, vedd ki a pipát az Ok gombra vonatkozó lehetőségnél, majd tedd is vissza, végül töröld vissza a 0-kat.
(Kipróbálni nem tudom, a work profilom nem enged 4 karakteres kódot használni.)
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Nálam is itt van egy S24 Plus a jelenleg még használatban lévő S22+ mellett. Elkezdtem felrakosgatni rá mindazt, ami kell majd, de még várom a tokokat, addig csak otthoni "tesztüzem" megy. Egyelőre tetszik, nagyon jól sikerült kis teló.
Ez a videó nemrég került fel a YT-ra, és az S24 Ultra fakóságának okát próbálja kideríteni. A srác mérései szerint az sRGB lefedettség nem sokat változott, de a DC-P3 a korábbi közel 100-ról leesett mindhárom (!) készülék esetén 87% körülire. Emellett azt állítja, hogy a "vivid"- "natural" közötti váltás - és ezt én is tudom igazolni - nem látszik; más szóval mindig a "natural" üzemmód él, függetlenül a beállítástól. No, ez viszont azért eléggé durva szoftveres hiba... szóval akkor ezért tűnt nekem is "fakóbbnak" a képe (lassan ebből már mém lesz, de akkor mégsem akkora hülyeség).
-
tb83
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot, de 1 nap használat után rájöttem, hogy nem igazán szeretem a szilikon tokot. Ha esetleg valakinek szüksége van rá, a jótállási jeggyel és a blokkal együtt átadom egy kedvezményes áron.
https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/galaxy-s24-standing-grip-case-dark-violet-ef-gs921ceegww/
-
zzola
titán
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy S24-et, PIN kódot állítottam csak be, de minden feloldásnál meg kell nyomni az OK gombot is. Ha jól emlékszem korábban volt erre egy beállítás, hogy ne kelljen az OK gombot megnyomni, az új szériánál ez nem megoldható?
Köszi(Korábban volt erről itt szó, de nem találom.)
-
ShadowLac
addikt
válasz
bajnokpityu #1824 üzenetére
22ulteamat eladtam már ,megvan a 24 ultra.
De kedvenc telóm volt a 22 ultra . Semmi hibát nem produkált, egyszerűen jó.
És a feleségem 22plussza is problémamentes. -
Pythoncobra
tag
válasz
Életszerű.
Nekem pedig a 30 éves Skoda120-am fürgébb, mint a 2 éves BMW M4-em.
(egyik sincs) -
dnelb
veterán
válasz
idejarsz hazudni?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
thamasz #1818 üzenetére
Nézd, nekem jelenleg jobban bírja az s22u, mint az s24u...
Remélem beall az intelligens akku management, mert egyre értékesebb a szememben az s22u... Lehet h tulszaruralt, lehet hogy sokaknak volt vele térerő probléma, de nekem zero probléma, és bírtam a szebb mint a valóságot...
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok,
Váltott valaki S22+ -ról S24+ - ra? Mik a tapasztaltok, érdemes volt?
Köszönöm.
-
manokaki
addikt
[ezt valaki letudja ] forditani egyszerü " paraszti " számomra is érthetőre, mondjuk a második változatot mikor a telefonrol csinálom , nem asztalo gépről !
-
-
thamasz
senior tag
válasz
manokaki #1810 üzenetére
Asszony s24-ese is kiválóan vizsgázott eddig akku és gyorsaság téren is, nincs még sok tapasztalat, de tegnap azon is megvolt kb ennyi képernyő idő. Viszont, ami a legérdekesebb, hogy az előd 2,5 éves s21-ét belakta a gyerek, factory reset után, és tegnap csináltunk egy reggeltől estig 100->0% etapot vele, aksi tanulás miatt. Volt benne vagy 4 óra játék is. Este 10- töl már full fényerőn ment rajta video hogy merüljön már le végre. 8 óra kijelző idő lett a vége. Lehet, hogy ilyen jó lett az one ui 6, hogy még "régi" telefon is jól teljesít?
-
Pug
veterán
válasz
Ghostman78 #1812 üzenetére
Nincs, szerencsere.
Banki alkalmazasokat biztonsagi okokbol nem tudsz backup-bol visszaszedni, egyik banknal sem. -
emre33
addikt
válasz
Cib esetén mindenkeppen kell az ügyintéző.
Regen lehetett helyreállítási kóddal is aktiválni, de kivették biztonsági okokból.De más: S24-nél az NFC beállításainál megjelenik a CIB mint mobilfizetésre alkalmas applikáció,
De próbáltam: még nem működik. -
arcitec
addikt
válasz
Nem hinném, az OTP apokkal is ez a helyzet, valahol tudja a telefont is, szóval fő a biztonság. Jobban jársz, ha követed a protokollt, úgy is sok a csaló most írtak épp az autópálya matricát is már célszerű banki appal beszerezni, mert már azon weboldalakat is hekkelik és ha belefutsz, akkor lőttek az össz. pénzednek. No meg manapság a 2 képcső szinte elengedhetetlen..
-
Kunci-1
csendes tag
válasz
A CIB-es újratelepítést én sem tudtam megoldani ügyintéző nélkül, de pár perc volt az egész. A telefonos ügyfélszolgálaton elmondtam, hogy telefont váltottam, küldtek sms-ben egy kódot, azzal simán ment az újraaktiválás. 5 perc alatt megvolt kompletten az egész, és ebben már az ügyfélszolgálat hívása is benne volt.
-
S23-24 váltás miatt ,smart switchel átmásoltam a telefont.
Minden ok.
A cib bank mobil alkalmazása nem működik, mivel újra kellene regisztrálnom telefonos ügyintéző segítséggel, 4x. 4 db mobil kártya van az alkalmazásban ...
Van olyan backup cucc, amivel ez feltehetőleg megoldódna ? -
autotaxmo
őstag
Aki par napja hasznalja mar az S24-et es S23-rol valtott, erez barmi kulonbseget uzemidoben? Ahogy latom a legtobben S22-rol valtottak
-
thamasz
senior tag
válasz
manokaki #1801 üzenetére
Ez ultra. 24 órája vettem le a töltőről. 7 óra 14 perc képernyő idő plusz a tegnap esti nyomkodás de azt nem látom külön mennyi volt. 8 óra simán megvan és 23% on áll most az akku. KB 1/3 részben kültéren használtam 5G hálózaton. Igaz nem volt tűző nap. Többit bent wifin. Amúgy az előbb segítettem az asszony sima s24 esét beállítgatni, kerek 5 óra képernyő időnél 50% akksi. 77 %-al jött haza du 4 órakor, reggel 6:30 vette le 100%-al a töltőről. Ígéretes az is.
-
pszihó
aktív tag
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Felhívtam a Sestore-t,hogy milyen fóliájuk van S24ultrára és valami Shield fóliát mondtak 8000ért.
Azt mondták védi a telefont mint az üveg,de az S-Pen nyomott hagy rajta.Valaki tud erről valamit??esetleg próbalta-e valaki??
-
dnelb
veterán
válasz
wong kok wah #1802 üzenetére
ez 6.0 előtt igaz volt, ebben az esetben viszont az aznapi időt mutatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest