Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Nalam peldaul az S23- nal de S22-nel is kva szar az ujjlenyomat olvaso, mert a borom szaraz es egyszeruen az istenert nem erzekeli, igy legtobbszor ra kell lehelnem a kepernyore es ugy veszi be a lenyomatot vagy ujjamat kell benedvesiteni
mindenestre vicces amikor lehelem a kepernyot hogy feloldjam a keszuleket.
-
-
-
NY_A
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy nem minden chip egyforma. Már több mint 20 éve építek gépeket, ezt magam is többször megtapasztaltam. Csak az, hogy mert valami általunk nem ismert logisztikai vagy szerződési kapcsolat miatt a Telekom pár nappal hamarabb szállítja le a telefonokat azt jelentené, hogy valószínűleg selejtesek ezek az eszközök erősen vicc kategória.
De nem akarok vitázni veled, elfogadom az érveidet. Csak nem értek vele egyet. Világbéke. -
Markizmark
addikt
Gondolod, hogy 1 hét szállítási különbség miatt (mert ugye a Telekom az első kanyart 19-én vitte ki, az általad említett 'nagy boltok' pedig csak 24-től szállítanak) más minőség ellenőrzésen estek át a gyártónál és megkockáztatják, hogy pont azok a készülékek a 'szarok', amiket a tesztelők és a kütyübu*ik elsőként vesznek kézbe, azok pont silányabbak legyenek? Ebben az elgondolásban azért van logikai gikszer, hatalmas blama lehetne belőle már rögtön a bejelentés után.
De tegyük fel így van és az első pár darab kaka, senkit se kell, hogy érdekeljen mert ugyanaddig jótállásos, mint a többi. 3 évig nem az én problémám és költségem, ha meghibásodik, maximum kellemetlen.
Valóban elő szokott fordulni, hogy az első szériás cuccokban még van valamilyen gyártási hiba, amit később küszöbölnek ki, de ez is általában több hónap után derül ki.
Például én így jártam 11-12 éve a Note 2-esemmel, az első adag Note 2 emmc hibás volt, bármikor megállhatott volna, mint a szög.
Szóval az 1 hetes csúszás miatt fölösleges arra apellálni, hogy aki később kapja meg annak jobb jut. -
bandi0000
nagyúr
Ebben igazad, van viszont akkor valszeg azt is tudod, hogy pl egy CPU esetén nagyjából úgy néz ki, hogy megnézik mi az a sebesség, amit minden körülmények között bír, és arra állítják be. Ezért van az, hogy veszel egyet, és lehet kevesebb feszültséggel sokkal több Mhz-et sajtolsz ki belőle, mint egy másik ugyan olyanból...
Én az egészet inkább arra fognám, hogy más a logisztika, sztem a nagy viszonteladók kaptak x mennyiséget, és a Samunak meg gondolom központi raktára van központi logisztikával, aki majd kiszállítja a küölönböző kisebb raktárakba, vagy ha nem is így van, akkor is nagyobb forgalmat bonyolít le, mint egy sima viszonteladó
-
Markizmark
addikt
19-én hozta a futár a telekomtól az ultrát.
Van pár ember aki esetleg idő előtt hozzáfért ,de ezek lehetnek silányabb eresztések is.
Jaj, ez komoJnak hangzik.
Az enyém nem tűnik bazárinak és nehéz is. És ugye a súly a megbízhatóság jele.
Ráadásul megvoltak a matricák a dobozon is. -
"Ez max addig megy így amig ezt az opciot le nem fogja zárni a samsung hiszen így részükre nincs üzlet."
Milyen üzlet, szerinted egy ilyen mamutcég majd a sok leharcolt használt telefonokkal fog nepperkedni 😂😂😂 Úgy ahogy vannak darálnák be őket...de ezt elkerülendő nem is kérik be a használt sz*rokat!
-
klaya86
senior tag
Olyan emberekre értem a társalgási szintet, akiknek mondjuk munkájukból adódóan,( nemzetközi logisztika, HR, közép és felső vezetők stb) akár napi szinten telefonálnak külföldi emberekkel. De az összes nagyobb cég nyilván már angolul kommunikál, esetleg itt Európában német még. Nekik alapból felesleges ez a funkció. Az átlag embernek meg őszintén. Mikor van erre szüksége? Multi cégnél dolgozom, de sem itt, sem privátban nem kellett még senkivel spanyolul, franciául, kínaiul és sorolhatnám beszélnem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest