Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
válasz
autotaxmo #1874 üzenetére
Én egy hete használom az s24-et. Előtte egy s21+ volt nálam használatban. Két dolog biztos: térerőben lényegesen jobbat produkál az exynos 2400 mint a régi 2100-as. Akksi időben én átlagban egy nap és 10 órára jövök ki átlagos felhasználás mellett. Melegedéssel csak egyetlen esetben találkozni, mégpedig wireless AA és vezetékmentes töltés együttes használata közben. Ilyen esetben is viszont tovább bírja, mint a régi s21+.
Összességében nekem a méret volt a szempont, és ezt figyelembe véve szerintem minden tekintetben egy korrekt kis készüléket rakott le a gyártó az asztalra. Az meg hogy nem egy Gen3-as SD került beülre, lehet egyeseknek bosszantó, de én eddig semmilyen szinten nem hiányolom
-
Osi222
tag
válasz
gainwardgs #1454 üzenetére
S24-es tesztek, setup után frissen futtatva(fw upd még nincs):
Első tapasztalatok alapján elmondható, hogy ténylegesen kicsit fakóbbnak érződik a képernyő egy s21+-hoz képest, viszont térerőben lényegesen jobbnak tűnik. Tesztek után azért melegedett, de még talán a vállalható kategórián belül. Az elkövetkező napok alapján remélhetőleg bővebbet is írhatok majd, de eddig pozitívak a tapaszatlatok!
Megj.: mivel gyári samsung clear tokot nem lehetett beszerezni, egy ilyenre esett a választásom. Tökéletesen passzol, és a kijelző felett is még felér, így talán jobb a védelem is. Mellé pedig ugyanettől a gyártótól üvegfólia került még fel, ez is tökéletes méret, és az ujjlenyomatolvasóval sem veszett össze
-
Osi222
tag
Nálam is egy nappal a rendelés után megérkezett az S24:
Élőben ez a sapphire blue még szebb is, mint gondoltam. S21+ után pedig megkönnyebbülés végre megint egy normális méretű készüléket kézbe venni.
Gyári fólia és tok még nem érkezett, ahogy nézem a clear case jelenleg hiánycikk.
Amint ezek megvannak, indul a belakás és tesztelés -
Osi222
tag
válasz
autotaxmo #1229 üzenetére
Figyu, szerintem mindenki el tudja dönteni, neki mi(k) a szempont(ok). Én elolvastam elegendő tesztet ahhoz, hogy előrendeljem a készüléket kedvezményes áron, dupla tárhely mellett. Te nyugodtan várhatsz még heteket-hónapokat, amíg meggyőzödsz arról, hogy kell-e vagy nem. Természetesen be fogok itt is majd számolni a tapasztalataimról, remélem majd neked is segít
-
Osi222
tag
Nálunk itt a rothadó nyugaton most adtam le a rendelésem egy s24-re:
Sok tesztet és bejegyzést olvastam eddig végig, nekem az elsődleges szempont a méret és az üzemidő volt. Bár teljes átfogó tesztet még sehol nem találni, de végső soron engem ez a cikk győzött meg.Remélem a valóságban sem fogok majd csalódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest