Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajon a GLS-től kapott csomagkövetési számok miért nem működnek??
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
N.YCityBoy #1094 üzenetére
Napasztmek. 🥺
-
-
válasz
LosBlancosRM #1089 üzenetére
Tévedsz, a szolgáltatók kizárólag selejtet sóznak az ügyfelek nyakába😂
-
NY_A
őstag
Nekem az a bajom ezekkel a kamera tesztekkel, hogy megnézel egyet abban az Ultra a jobb, megnézel egy másikat abban az iPhone, megnézel egy harmadikat abban meg valamelyik kínai mobil. Aztán döntsd el mit akarsz.
-
ShadowLac
addikt
Vmcamera teszt [link]
-
korika18
csendes tag
[link]
újabb teszt s24 ultra -
LosBlancosRM
őstag
Közben nekem is elkezdte összekészíteni a Yettel... Pénteken biztos vakaróztak, azért nem tudták. Na mindegy, legalább nem selejtet kapok.
-
F_Gergely
őstag
En vagyok a hulye, hogy nem szemelyes atvetelt valasztottam hanem gls altali kiszallitast...
-
milkabrams
őstag
A spigen.com-os rendelés hány nap szokott lenni? Elvileg 7-21 munkanap és a magyar postán még nem kapott csomagszámot, a nemzetközin meg jóformán semmi infó sincs.
-
soko70
aktív tag
Keddre igérte a Telekom, de nem hozza kedden. Ma meg is jött. Hoppá, nem gondoltam volna.
-
bandi0000
nagyúr
Azért ahhoz képest, hogy mennyire szar meg nem hozott ez a széria újdonságot, Indiába 250k megrendelés/előrendelést értek el 3 nap alatt, S23 ból ugyan ennyihez kellett 3 hét elvileg. Persze ez nem reprezentatív, gondolom a 22 után nem ugrottak rögtön rá a 23-ra, de akkor is szép adat
-
demeterf2
tag
Kövezzetek meg, de én Media Marktban vettem Ultrára átlátszó tokot és a falon lévő 3500 vagy 3900 forintos full üveg fóliát. Ingyen felrakták még első bekapcsolás előtt.
Tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó is. -
engineer8
csendes tag
Spigen vagy igazából bármilyen tokokról írhattok, milyen kiszedni a ceruzát? Melyikből élhető?
Rendelnék egyet amíg nem jelenik meg a dbrand x-ray tokja a telefonra. -
leslien
nagyúr
aki már megkapta ReGalaxy igénylésnél mit kell beírni ?mert semmi nem jön fel...
-
LaciGSM
aktív tag
Én még nem kaptam értesítést, de már nagyon várom!
8 év iPhone után, kiváncsian várom az S24 Ultrát..
Szeretem az iPhone-t, de valahogy kevésnek érzem az elmúlt 2 évben... semmi újdonság.
Viszont ez a Titánszürke 24 Ultra, nah ez lázba hozott. -
twenty17
csendes tag
válasz
Viktor0610 #641 üzenetére
samsung.hu-s rendelésről én is most kaptam a GLS emailt, hnap jön, nem kell pánikolni
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy említettem, hogy szar a kínai üvegfóliám, de mára megjavult
Legalább is egész jól érzékel, de azért érezhető egy kis delay "szűz" állapothoz képest. Illetve, mintha a kiejlző se érzékelne anniyra jól... De lehet csak placebó.
-
FerNandor
őstag
-
Kunci-1
csendes tag
Közben nekem is meghozta a Yettel. A fóliánál viszont kicsit elbizonytalanodtam
Spigen EZ Fit üveg vagy Samsung gyári tükröződésgátlós fólia lehet a jobb? A Spigent már megrendeltük az Alzától, de az ujjlenyomat szenzortól és a tükröződéstől továbbra is kicsit félek. Viszont az üveg szimpatikusabb mint a fólia.
Szóval nem tudom, melyik lenne a jobb...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
-FreaK- #1062 üzenetére
Figyi, ez egy ali-s 8k-s tok + itt még üveg is van rajta, szóval annyival lejebb van a kijelző.
Szerintem olyan nem is gyártanak, ami pont egy síkban van, mert akkor lecsúszhatna róla, ugye nem csak fölé ér , haem kicsit rá is fog oldalról a tetejére.
Amúgy nagyon rá se paráznék, ha leejted, valszeg úgyis pont úgy fog esni, hogy egy kő darabra pl, hogy ne fogja meg a tok :D
-
-
-FreaK-
veterán
Jól látom, hogy a Pitaka meg a többi gyártó még mindig nem úgy csinálja az aramid tokot, hogy legyen egy kis perem felfelé, ami a kijelzőt is védi? Latercase továbbra is az egyetlen?
Van még a Mouse, de az meg vastag tok, carbon hátlappal, aminek semmi értelme, de hát az ő dolguk. -
bandi0000
nagyúr
válasz
milkabrams #1054 üzenetére
Ahham, zavarni nem zavar míg be nem megy, csak fura, majd kinyomom szilóval
-
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Itthon lehet esetleg kapni/Európából rendelni valahol a Snapdragonnal szerelt S24+ verziót?
-
Pug
veterán
Termeszetesen felhasznalasi szokasok es tok kerdese.
Ha nem full kemeny tokot vesz az ember, ami normalisan zar es nem extra szennyezett kornyezetben hasznalja a keszuleket, akkor szerencsere nem karcolodik a keret, persze kivetelek mindenre vannak.
Senkinek sem akarom megmondani, hogy hasznaljon tokot, izlesek es pofonok, dee ettol az az altalanositas a reszedrol meg nem lesz valos, hogy a "tok karcol".
-
Markizmark
addikt
válasz
LurkerSheik #1033 üzenetére
#1032 Ricardo: Itt jön a pálinkás vicc. 10-et kérek ki, de az elsőt és a tizediket kiöntöm a földre, mert az elsőnek mindig szar az íze, az utolsótól meg mindig rosszul vagyok. -
sittes79
addikt
Irja már meg, aki 17én rendelte samsungtól, most már parázok, hogy silányat kapok? Hogy tudom meg, hogy silány? köszi
-
migabi24
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1040 üzenetére
Nincs benne semmi érdekes, neki valami kókány youtubja van.
-
bandi0000
nagyúr
Közben 1 negatívum, már pár napja hordom a zsebbem a telefont, egyenlőre még tok nélkül. De a kamera gyűrű és a lencse közé betud menni a szösz. Ugyan valszeg a minőséget nem rontja, mert nem lóg bele a lencsébe, csak érdekes dolog. Remélem a vízállóságra nincs hatással
#1042migabi24: Miből gondolod, hogy kókány? Gyári appról van szó, semmi kókányolásról. Egyedül az előfizetésen spóroltam picit.
-
-
juuzer
addikt
Én most rendeltem be az Ultrát. S21 Ultráról váltok. Remélem lesz érezhető előrelépés.
Az S21 Ultrával mondjuk sok gondom nem volt, egyedül a késő értesítések. De azok Samsungnál nálam mindig jelen voltak. Térerőgondokkal ritkán találkoztam.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
migabi24 #1036 üzenetére
Akkor max a "trükközés" lehetne a gond, bár chrome-ból, meg semmi gond nincs vele, érdekes ez, már S22-nél is ezt játszotta
Térerő:
Nálam eddig a legrosszabb S7 edge-nél volt, ott konkrétan újra kellett indítani a telefont, mert nem bírtak hívni és akkor én sem tudtam. Hiába szervizelték, semmit nem javított rajta.S22U-nál nem volt ennyire rossz a helyzet, az utolsó fél évben tapasztaltam leginkább, hogy házon belül, bár kívül se volt fényes a lefedettség, mikor telefonáltam random megszakadt a vonal, és nem hallottuk egymást egy pár s-ig.
Amúgy a térerő biztos, hogy jobb ennél, mert itt 2 pálcika alá nem megy, viszot főlé sem
s22 viszont inkább alatta volt mindig
-
Lala6
őstag
válasz
FerNandor #992 üzenetére
A térerő gondok - ha lesznek - valószínűleg nem derülnek ki a tesztből, ahhoz kevés ideig nyomkodják.
Tegnap ment itt bőszen a vita, hogy csak kitalált, vagy valós hiba a térerő probléma. Nálam nagyon is valós.
Még az S9-nél jelentkezett legelőször, többen panaszkodtak, hogy nem tudnak felhívni, majd kis idő elteltével kaptam az sms-eket a nemfogadott hívásokról. A telefon végig mellettem, full térerővel.
Lecseréltem a telefont S22-re, hogy az majd jó lesz, azt gondoltam, hogy a készülék hibája lehet. Aztán itt is elkezdtek jelentkezni a hasonló problémák, most kb. 3-4 hónapja nem csinálta, lehet, hogy a szoftverben sikerült javítani.Engem egy kicsit ez is visszatart az S24 megrendeléstől, pedig a telefon a kosárban, kuponok aktiválva, már csak rendelni kellene... de szerintem várok vele.
-
bandi0000
nagyúr
Némiképp off, de aki használ youtube appot, annak milyen a betöltési sebesség? Nem teló függődolog ez, de nálam már jóideje sokat karikázik, el sem akar indulni, a shortsok meg még rosszabb
Telekom 2 gigás nettel, youtube prémiummal. Bár ez utóbbi Argentin, nem tudom befolyásolhat-e valamit
-
válasz
Markizmark #1025 üzenetére
Nem is fogod tudni eladni majd olyan áron az idő előtt kiszállított telefonod, mint aki a jobb minőségűből kapott ezt mindenki tudja.
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #1021 üzenetére
Ez olyan mint a cipő. Megveszed, de csak egy hét múlva szabad felvenni, mert a boltban azt szokták mondani, hogy előfordulhat, hogy az első egy két napban feltöri a lábad.
-
-
NY_A
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy nem minden chip egyforma. Már több mint 20 éve építek gépeket, ezt magam is többször megtapasztaltam. Csak az, hogy mert valami általunk nem ismert logisztikai vagy szerződési kapcsolat miatt a Telekom pár nappal hamarabb szállítja le a telefonokat azt jelentené, hogy valószínűleg selejtesek ezek az eszközök erősen vicc kategória.
De nem akarok vitázni veled, elfogadom az érveidet. Csak nem értek vele egyet. Világbéke. -
-FreaK-
veterán
S24U fotó/videó review profi fotós-, videósoktól.
Van benne pár érdekesség, pl. hogy az ExpertRAW is kapott pár új funkciót. -
Most jött az SMS a SES-ből, hogy mehetek a telefonért!
-
Markizmark
addikt
válasz
LosBlancosRM #1021 üzenetére
Akkor be***ptam.
Máris nem tetszik annyira. -
engineer8
csendes tag
válasz
Markizmark #1005 üzenetére
Samsung gyártja, nem üveg, 2 db 10k.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Markizmark #1018 üzenetére
Szerintem csak az a kb 5 ember szopta be aki már megkapta.
Ők elvitték a silány gyártmányokat, aki meg 2 munkanappal később kapja, már a tuti szállítmányból kap.
-
dnelb
veterán
válasz
LosBlancosRM #1016 üzenetére
na igen, de ez fólia, nem üveg
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Markizmark #1018 üzenetére
Ez a silányabbak a korábban érkező telefon úgy hülyeség, ahogy van.
-
Markizmark
addikt
Gondolod, hogy 1 hét szállítási különbség miatt (mert ugye a Telekom az első kanyart 19-én vitte ki, az általad említett 'nagy boltok' pedig csak 24-től szállítanak) más minőség ellenőrzésen estek át a gyártónál és megkockáztatják, hogy pont azok a készülékek a 'szarok', amiket a tesztelők és a kütyübu*ik elsőként vesznek kézbe, azok pont silányabbak legyenek? Ebben az elgondolásban azért van logikai gikszer, hatalmas blama lehetne belőle már rögtön a bejelentés után.
De tegyük fel így van és az első pár darab kaka, senkit se kell, hogy érdekeljen mert ugyanaddig jótállásos, mint a többi. 3 évig nem az én problémám és költségem, ha meghibásodik, maximum kellemetlen.
Valóban elő szokott fordulni, hogy az első szériás cuccokban még van valamilyen gyártási hiba, amit később küszöbölnek ki, de ez is általában több hónap után derül ki.
Például én így jártam 11-12 éve a Note 2-esemmel, az első adag Note 2 emmc hibás volt, bármikor megállhatott volna, mint a szög.
Szóval az 1 hetes csúszás miatt fölösleges arra apellálni, hogy aki később kapja meg annak jobb jut. -
Uraim, indulnak a telefonok a GLS -től. Jött az email.
-
Navaren
aktív tag
válasz
-FreaK- #1008 üzenetére
Nem csak a linkelt videóban hallottam, több helyről is jött már, csak most a kommented kapcsán gondoltam rákérdezek, mit nem tudok.
Pl. Arun (MrWhostheBoss) is megjegyzi, és mutat is (oké, idéz valahonnan) benchmark értékeket az egyébként szerintem kiváló Hands-on videójában, de sem az i15PM, sem az S24U pontszámai sincsenek a közelében sem azoknak, amiket feketén-fehéren, a tesztet lefuttatott telefonok screenshotjain látni.
Valami nem klappol itt.Ettől még lehet az S24U a gyakorlatban gyorsabb telefon, indíthat appokat gyorsabban, mint ahogy a linkelt videóban is van, és ez tényleg nagyon klassz; az elmúlt kétév csúcs Samsungjai végre megint nemhogy nem dadognak, de minimum ott vannak gördülékenységben és reszponzivitásban, mint a konkurensek, de a nyers pontszámok kapcsán akkor is terjed egy narratíva, ami nem stimmel, vagy amiben valami nem stimmel.
És kétlem, hogy ekkora nevek csak úgy elsiklanának a kérdés felett, mert a kijelentéseiknek súlya van.
-
qltsar
veterán
válasz
Markizmark #1005 üzenetére
Nalam mar kezben van, tokkal egyutt. Szerencsere idoben megvettem toluk, igy mar a 0. perctol ra is lesz rakva. Az elerhetosegnek most mar januar 30-at ir Alza.
-
bandi0000
nagyúr
Ebben igazad, van viszont akkor valszeg azt is tudod, hogy pl egy CPU esetén nagyjából úgy néz ki, hogy megnézik mi az a sebesség, amit minden körülmények között bír, és arra állítják be. Ezért van az, hogy veszel egyet, és lehet kevesebb feszültséggel sokkal több Mhz-et sajtolsz ki belőle, mint egy másik ugyan olyanból...
Én az egészet inkább arra fognám, hogy más a logisztika, sztem a nagy viszonteladók kaptak x mennyiséget, és a Samunak meg gondolom központi raktára van központi logisztikával, aki majd kiszállítja a küölönböző kisebb raktárakba, vagy ha nem is így van, akkor is nagyobb forgalmat bonyolít le, mint egy sima viszonteladó
-
Tybike81
őstag
Ne haragudj de engem igen is érdekel mikor kapjuk meg. Nevetséges, hogy aki a gyártótól veszi sokkal később kapja meg mint aki a szolgáltatótól vásárolja meg. Azért annyi előnyünk lehetne, hogy mi kapjuk előbb. Főleg úgy hogy van 1 Qledtv, 1, hűtő, 1 mikró, 2 tablet, 3 óra, 3 telefon tőlük és egyik sem alsó vagy közép kategóriás készülék.
-
Frozen
addikt
Ha kepben lennel akor tudnad hogy nem minden chip vagyis szilicium egyforma. Neked nem fura hogy a hivatalos oldal sot a legtobb nagyobb bolt stb csak 24 utan szallit ,de erdekes hogy van sok helyen elobbi elerhetoseg plusz meg raktaron is van. ( siman benne van a pakliban ezek a termekek nem estek at olyan vizsgalaton vagy nem eleg jo a lapka minosege es igy elobb alacsonyabb aron el tudjak paszolni)
-
-FreaK-
veterán
válasz
Navaren #1007 üzenetére
Fogalmam sincs, ezt még nem is hallottam, nem tudom milyen papírt nézett
Az eltérő architektúrák miatt ilyet eleve nem nagyon lehet kijelenteni szóval ezeken én simán átsiklok.A lényeg viszont, hogy kifejezetten gyors lett a telefon, fejlődött még az S23U-hoz képest is bőven. Szerintem a belső tárhely gyorsulhatott sokat az elődhöz képest, ez okozza a gyorsulást, de ez csak tipp részemről.
-
Navaren
aktív tag
Ez egyébként honnan jön, hogy papíron CPU-ban gyorsabb a Snapi Gen 3 az S24U-ban, mint A17 Pro?
Nem, mintha bármit számítana az a pár százalék eltérés, de én eddig akárhány GeekBench tesztet láttam, ott mind A17 volt Single - és MultiCore-ban is magasabb pontszámon (2900/7400 Apple vs. 2300/7100 Samsung).Több, mint bőven elég erős az S24U, videók alapján hibátlan rendszersebesség-érzettel, de akkor sem értem, hogy terjed egy infó, ami nem stimmel. Mit nem látok, mi a trükk?
Samu-n van valami performance mód, ami külön kapcsolható?
Vagy vmelyik másik CPU tesztet futtatják? -
dnelb
veterán
üvegfoliaval nem bukó a kevésbé tükröződő kijelzo feature?
-
Markizmark
addikt
válasz
Leonardo91 #1004 üzenetére
Köszi mindenkinek, kíváncsi vagyok melyik milyen lesz, írjátok majd ide pls.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Markizmark #999 üzenetére
Alzán már van , rendeltem is de a héten sztem tuti nem szállítják ki
-
engineer8
csendes tag
válasz
Markizmark #999 üzenetére
Valószínűleg nem gyári, hanem gyártatják, de van Samsungon és Ses-en is.
Az is valószínű, hogy nem üvegfólia csak sima, de ma jön és leírom, hogy milyen meg hány db van a csomagban 10e Ft-ért. -
migabi24
nagyúr
válasz
Markizmark #1001 üzenetére
Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest