Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
attika89 #190 üzenetére
Csupán nem értem, hogy aki hajlandó kiadni 300-400-500k+t egy telefonért minden évben, az miért filléreskedik a best of brandjén? Annak valóban szüksége van a legújabb telefonra D0-ban? Mert ez sok mindent elárul az adott emberről…
(És 99%-ban ugyanazok az emberek ezek, minden egyes évben…)Főleg úgy, hogy lássuk be, baromira nem éri meg váltani semmelyik S23-ról. Én baromság is lenne kuponozni egy első S-re most, mert a tavalyi jobban megéri… Én is a tavalyi S23-at veszem. Nem ér az idei maszlag semennyi pluszt…
-
Mous tokot tervezek rendelni, barki társulna esetleg? Van egy 10%-os kuponom hozzajuk.
-
danisuto
csendes tag
A magyar vásárlók évek óta "különleges" helyet foglalnak el a Samsungnál, és ez egyre bosszantóbb. Csak nálunk nem lehet minden színből nagy tárhellyel rendelni a készüléket, és csak nálunk van csak a kék extra modell, de az is csak 256 gb tárhellyel. Nincs egy központi raktár a környéken? Vagy ebben az országban mindenki fekete telefont szeretne 512 gb felett?
Erre szívesen rákérdeznék a cégnél egyszer, ha lenne lehetőségem. (Próbáltam már ügyfélszolgálatoknál, de csak tereltek.)
-
vodrosjozsi
addikt
Na hát akkor idén se lesz csúcs samsung-om
Az alap is 370, 18ban az s9+ 280 vót. M1, marad nekem az A széria.. kicsit sajnálom azért, örülnék a 7 éves támogatásnak. -
Taci
addikt
válasz
milkabrams #192 üzenetére
Van magyar weboldal is: [link]
-
milkabrams
őstag
Valaki találkozott Spigen tokokkal Magyarországon? Vagy érdemesebb megrendelni a weboldalukról és kifizetni a 25 dollár szállítást? Elméletileg 7-21 nap alatt érne ide.
-
etohun
aktív tag
válasz
gainwardgs #94 üzenetére
Nem feltétlenül csak a vásárló. Két dolgot olvastam régebben. A kevésbé hiteles verzió, hogy volt valami szabadalmi vitája a Qualcommnak a Samsungnak, és peren kívül egyeztek meg, de kitétel volt benne, hogy nem adhatják el másoknak az Exynos chipeket (a Google aztán valahogy mégis kapott az első Pixel Watchba, meg a Meizunak is volt Exynosos telója, szóval a fene tudja), és nem kerülnek be Exynosos készülékek az Usába. Olyanról is hallottam, és ez reálisabbnak is tűnik, hogy a Qualcomm exkluzívan birtokol egyes CDMA licenszeket az Usában, és így túl drága lenne Exynossal odavinni őket.
-
attika89
senior tag
válasz
kakuk.tamas #187 üzenetére
Az sokkal viccesebb, hogy ez 1-2 embert mennyire zavar
-
válasz
kakuk.tamas #187 üzenetére
Nah a Samu hater Alma fanboy is megjelent... kellettél, mint Flex buyer a Forecast review meeting-re......
-
kakuk.tamas
addikt
Imádom a Samsung eventeket. A sok “FAN” kuponozik, mert sajnál kiadni ennyi pénzt egy telefonra.
Ilyenkor felvetődik a kérdés: minek kell nektek a legújabb? Ettől lesz nagyobb? -
ForRedGlory
félisten
Amúgy az komoly, hogy "Day -1" napon képesek azt kiírni a honlapon, hogy elfogyott (1TB).
Meg sem jelent... miért nem lehet attól még előrendelni, aztán majd hozzák, amikor lesz? Ennek aztán sok értelme.
-
dnelb
veterán
válasz
7Heads Drago #173 üzenetére
ha ugyanazt megkapod 450ert te inkább fizetnél érte 600at? ekkora egy fogyatékos hszt istenem
-
Hobbbyt
őstag
Hát ez bizony feldühít és elszomorít. S2 után nem volt kérdés az S4, utána az S6 edge, majd az S10. Mindegyiket imádtam, és a maguk idejében a legjobbak voltak. Nemrég az S10 pofára esett, javítása nem éri meg, ideje cserélni. Direkt vártam az S24 megjelenését, hogy na majd egy S24-re. De most, hogy megjelent.. pf. Ezek nem szépek, ezek semmiben nem a legjobbak, kamerában fasorba sincsennek de legalább kurvadrágák.
Az S24 és az iPhone 15 ugyan abban az ársávban van, ugyan akkora, ugyan úgy néz ki.. mi a fsznak kell majmolni az Apple designját? Az Apple az iPhone 4-től következetesen jutott el ide, a Samsung meg megcsinálta a világ legszebb telefonját az S6 edgével, erre most az S24-el már fel sem ismerném, hogy ez mi. Bahh.. Sajnálom, de a köv telóm nem Samsung lesz, nem tudok indokot felsorolni, hogy miért legyen.
-
ForRedGlory
félisten
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #173 üzenetére
És ez neked azért fáj mert? Tényleg érdekel miért probléma ez neked?
-
Maxxy10
addikt
-
7Heads Drago
veterán
Most aki 4-5-600k ért vesz telot tényleg a kuponozás a lényeg? Persze mindenki lapáttal hányja otthon a suskát, csak akkor nem értem minek a kupon. Ha meg nincs ennyi pénz akkor, minek az új telo? Sok a baj ahogy látom.
-
nevemfel
senior tag
...inkább azt mondják, hogy az Exynos bizonyos feladatok kapcsán ügyesebb, mint a Qualcomm.
Na ez vajon mégis mit jelenthet? Attól tartok, semmi jót.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rinocerosz #150 üzenetére
Le, mert leadod, bevizsgaljak, es csak ez utan fogjak neked elutalni azt az arat amennyit szerintuk er.
Mar tavaly se volt az mint regen, hogy puszira adtak X ezer forintot beszamitas cimen. -
<Adamsky>
nagyúr
"Az S24 és az S24+ a tavalyi szettel jön ... "
Klassz, akkor változatlanul számíthatunk a "banánra",hacsak nem jön az AI és semlegesíti.
-
Tin
veterán
Az amúgy megvan, hogy az új teló tud 4K/120fps-ben felvenni? És elvileg két kiválasztott kamera képét tudja egyszerre felvenni külön fájlokban, de ezt csak 4K/30-ban. Plusz, az 5x-ös kamera is tud már 8K-ban rögzíteni. Ja, és most már az összes kamera tud 60fps-el videót rögzíteni, és lehet videó közben váltogatni köztük.
Ezek a videós feature-ök azért nagy előrelépések, sokkal használhatóbbá teszik.
-
válasz
Elit3Zotya #101 üzenetére
Csak lenne az az ár, mert már nincs!
-
Luigi962
őstag
válasz
Rinocerosz #150 üzenetére
Nem.
-
emre33
addikt
MAR, CRP kupon kódot tudna valaki adni samsung webáruházhoz? Valamit tutit tudok cseérbe adni. S10+ cserélném le és nálam 500.000 FT a határ. Kösszi
-
Dare2Live
félisten
válasz
MrPetya19 #142 üzenetére
Nekem az S21 például kamera hardverben gyengusz. A lencsék minősége nem olyan jó, az OIS mozgástere elég kicsi. Ezeken nem tudom javítottak-e, de örülnék neki.
Kamera fronton Samsung S23 ultra (zoomátfogást kivéve) elég gyenge. Ha a fotó vonal prio akkor a Pixel 8, Pixel 8 Pro, Iphone 15 Pro/Max, Honor Magic 5 Pro, Xioami 13 ultra... vonal jelenleg a top.
Sajnos érdemi előrelépés nincs S24 vonalon kamera HWban és én SWben se várom azt, hogy hirtelen majd most megtátosodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest