- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
whitenoise
csendes tag
Nagyon köszi, hívom őket.
Működéshez: Ja mindez megvolt, még korábbról. De az nekem magas, hogy a felvételhez a hangkártya kell. Lehet hogy rosszul látom, de a tuner line outja csak egy erősítetlen kimenet (fejhallgatóval használható). Az én fejemben ez úgy áll, hogy a tuner dolga lenne egy olyan fájl létrehozása amiben az antennáról vett adat benne van, függetlenül attól, hogy van-e hangkártyám vagy nincs és hogy összekötöttem-e őket.
de lehet hogy rosszul állnak a dolgok a fejemben :) -
Csiszike
tag
válasz
whitenoise #1 üzenetére
Egyébként szvsz. tényleg a hangkártya dolga lenne.
TV-kártya Line Out-ot összekötötted a mellékelt kábellel a hangkártya Line In-nel?
Hangkártyánál felvételhez (Record) a Line In volt megadva? Felvételi szint nem volt nullára véve?
Az elején én is görcsöltem vele, de ezen beállítások elvégzése után szépen ment. -
Csiszike
tag
válasz
whitenoise #1 üzenetére
Szia whitenoise!
Privátban ment egy kód. Remélem jó lesz. -
whitenoise
csendes tag
Bevenni bevették, bár volt pár furcsaság. Elsőre megpróbáltak meggyőzni, hogy a hangkártya dolga a hang felvétele, majd mixeljem össze a képet és a hangot valamivel. Ahá. Ettől eltekintve rendesek, de kéne azért az a kód.
-
tomcs
őstag
válasz
whitenoise #1 üzenetére
azert nem kicsi mazli ha igy el tudod intezni a garit. altalaban barminek a garanciajarol van szo nagy ivben rugnak kifele ha nincs meg a gyari csomagolas, vagy lehuznak 1 csomo penzzel
-
whitenoise
csendes tag
Gyártási hibája volt a kártyának (mpeg I/IIben nem vett fel hangot), de sokáig nem is használtam a fícsört, nem zavart. Mielőtt a gari lejárt volna, gondoltam azért visszaviszem: bevették, mondják, megnézik, de kell a használati utasításhoz adott regisztrációs kód, anélkül nem lehet felrakni a drivereket. És tényleg. Én már régen a netről töltött drivereket használom, a doboz meg a sok vacak nincs is meg. Egy szerencsésebb (előrelátóbb) AverTv Studio tulaj nem mailelne nekem egy reg#-t?
white
ui
nem lehet visszaélni vele :D
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest