- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
whitenoise
csendes tag
Nagyon köszi, hívom őket.
Működéshez: Ja mindez megvolt, még korábbról. De az nekem magas, hogy a felvételhez a hangkártya kell. Lehet hogy rosszul látom, de a tuner line outja csak egy erősítetlen kimenet (fejhallgatóval használható). Az én fejemben ez úgy áll, hogy a tuner dolga lenne egy olyan fájl létrehozása amiben az antennáról vett adat benne van, függetlenül attól, hogy van-e hangkártyám vagy nincs és hogy összekötöttem-e őket.
de lehet hogy rosszul állnak a dolgok a fejemben :) -
whitenoise
csendes tag
Bevenni bevették, bár volt pár furcsaság. Elsőre megpróbáltak meggyőzni, hogy a hangkártya dolga a hang felvétele, majd mixeljem össze a képet és a hangot valamivel. Ahá. Ettől eltekintve rendesek, de kéne azért az a kód.
-
whitenoise
csendes tag
Gyártási hibája volt a kártyának (mpeg I/IIben nem vett fel hangot), de sokáig nem is használtam a fícsört, nem zavart. Mielőtt a gari lejárt volna, gondoltam azért visszaviszem: bevették, mondják, megnézik, de kell a használati utasításhoz adott regisztrációs kód, anélkül nem lehet felrakni a drivereket. És tényleg. Én már régen a netről töltött drivereket használom, a doboz meg a sok vacak nincs is meg. Egy szerencsésebb (előrelátóbb) AverTv Studio tulaj nem mailelne nekem egy reg#-t?
white
ui
nem lehet visszaélni vele :D
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest