- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
HZoli87 #2681 üzenetére
Frissítettem az utorrentet Custom installation módban, pipák nélkül. Az avast még mindig blokkolt valamit. Uninstalláltam, aztán újra installáltam az utorrentet, a 3.3.1-es verizót telepítettem (szintén Custom installation módban, pipák nélkül), de még mindig blokkol és olyankor azt a kongatás szerű hangot adja.
Azt írja a felugró ablak, JSedirector-BOS [Trj]-val vagyok fertőzve. Az eset online scanner meg a Malwarebytes Anti-Malware eddig nem talált fertőzést.
-
karlkani
aktív tag
válasz
HZoli87 #2650 üzenetére
Jobb oldalt választhatóak a régebbi verziók. View more...
-
mrszitya
senior tag
válasz
HZoli87 #2317 üzenetére
Mindegy, én még nem teszem fel, majd csak talán a publikus bétát... Egyébként, bár a fórumon azt írják, ez még egy nagyon korai verzió, ha egyszer rátették a beta feliratot, akkor lehet, hamarosan jött volna már hivatalosan is.
A screenshotokat külön köszi viszont, nekem sem tetszik ez a gúnya. Software Health dolog nem tűnik haszontalannak, ha jól oldják meg...
-
spiritex
veterán
válasz
HZoli87 #2035 üzenetére
Hát nem tudom, nem hiszem, mert innen töltöttem le, és a lementett file neve is setup_av_free volt. Lehet, hogy valami akció ez, nem, hogy az ember kipróbálhatja a security-t is 20 napig, mert nem 30 napot ír, mint ahogy az Avast Internet Security Trial-ban kéne lennie..
-
kranazoli
senior tag
-
eurolac
senior tag
válasz
HZoli87 #1754 üzenetére
Én azért sajnálom, h lelépett. Amellett, hogy néha "lányosan állt hozzá", ismerte a progit és állandóan friss infokat közölt a számunkra. No mindegy...
Fire: igen, köszönöm, tudom. Amikor egy évben egyszer belépek az msn-be és a plus frissül, ki kell kapcsolni a nod védelmét arra az egy percre. Utána minden ok.
-
eurolac
senior tag
válasz
HZoli87 #1749 üzenetére
Én is valami hasonlóra gondolok. Azért töltöttem le az általad beírt linkről: ha valamelyik ismerősöm megkér, hogy az Avast-ot rakjam fel számára figyelek a telepítésekor nehogy benne hagyjam a "pipát" esetleg. Ennyi, nem veszélyes.
Talán a 12-es topicktársunk pontosan meg tudná mondani, hogy mi is ez....?? -
erikke17
őstag
válasz
HZoli87 #1749 üzenetére
Azért mondom miért lenne vírusos, amúgy azt a linket avast weboldalról szedted vagyis tuti avast szerverről jön nem e valami módosított valami??
Néztem videót youtuben, tesztelték 6.0-át elég szépen megfogta a linkeket amit irkáltak be, ez a SafeZone is jó cucc olyan mint egy virtuális win
-
válasz
HZoli87 #1717 üzenetére
Köszi.
Igen, ez megy. Viszont a következő boot-nál újra ott figyel a képernyő közepén.De közben megvan a megoldás, leírom ide mások okulására.
Vezérlőpul, programok hozzáadása/eltávolítása, az Avast-on jobb klikk, itt valami újratelepítés vagy frissítés. Na ekkor előjönnek a már telepített összetevők, és itt ki lehet venni a pipát a minialkalmazás elől.
Újratelepít, és már nem lesz meg ez a bosszantó apróság.
Üdv: csigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- weiss: Pant* rant
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest