- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
eurolac #1851 üzenetére
udv!
nalam is volt hasonlo,de erdekes modon csak a merooldalak tszteredmenyeit befolyasolta,eloszor mikor felraktam en is rogton mertem hogy lassit-e es mennyire,az eredmeny lesujto volt a 120-as fiber-bol csinalt egy 40-eset :-),neztem masik sebessegmero oldalon,szinten ugyanez jott ki.na mondom repul a kukaba,de akkor mar mar nem volt idom szarozni vele igy aznapra mar hagytam fent,aztan kesobb torrenteket atnezve lattam hogy semmi gaz a latoltessel max-on hasit lefele, folfele a cucc.igy gyorsan csinaltam meg par ftp letoltes tesztet es azokkal sem volt gond,sot ha valamit weboldalrol toltok le ott is maxon tudom huzni akarmi legyen az,szoval csak es kizarolag a sebessegmero oldalak adnak hamis eredmenyt,amit nem igazan ertek mert gondolom a sebessegmero oldalak is egy adott allomany letoltese alapjan szamolnak.vegeredmenykepp maradt az avast az egyik gepen es tenyleg nem veszek eszre lassulast sem bongeszes sem torrent hasznalat kozben ,de ha ramerek akkor ugyanugy fals eredmenyt produkal mai napig barmelyik sebessegmero oldal.talan probald meg te is hogy ramersz egy jol seedelt torrenten pld.
-
válasz
eurolac #1752 üzenetére
A NOD32 a mai napig "nem szereti" ezt az oldalt, iletve ha telepítenéd az MSN Plus-t, akkor ugyanúgy "kiabál" rá, mint az Avast telepítőre.
-
degu
senior tag
Szia!
Az AVG 8.5-ost hasznalom! Megis bekaptam...
Meg idegesit,hogy allandoan felugrik az ablak /annak ellenere,hogy tiltva van!/,hogy vasaroljam meg a fizetos verziot...
A valaszod,hogy a kettot nem szabad egyutt hasznalni- koszonom.Gondolkodom az utosebb fizetoson...
Udv -
akaido
addikt
[A pro és a home verzió összehasonlítása]
A lényeges különbség, hogy a script blokkolás hiányzik a home verzióból, az összes többi funkció majdnem teljes. -
törölt tag
Nah most melyikőtöknek higyjek?
Sajna más vírusírtó nem érdekel, mert egyik sem vált be.
AVG nekem valamiért minidg kékhalált és egyéb kritikus dolgokat okozott.
Avira mindig figyelmeztetget.
Kaspersky fogja gépet rendesen.
Panda, VirusBuster hagyjuk...
Comodo, ZoneAlarm (komplett cucc) mindenre beriasztanak
NOD elég butyután keres..
Norton IS 2009 angyon bevált csak...
Meg kitudja még miket próbáltam...
Szóval eddig csak Avast vált be, de ott meg necces ez a keresés.
Egyébként én úgy tudom, hogy a pro verzió önálló cselekvésre bírható, ami nem igazán jó. Legalábbis számomra. -
Imy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest