- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
erikke17 #2581 üzenetére
avast! Free Antivirus 2014:
Microsoft Windows 8.1 (any Edition, 32-bit or 64-bit), Microsoft Windows 8 (any Edition, 32-bit or 64-bit), Microsoft Windows 7 Service Pack 1 or higher (any Edition, 32-bit or 64-bit), Microsoft Windows Vista Service Pack 2 or higher (any Edition excl. Starter Edition, 32-bit or 64-bit) or Microsoft Windows XP Service Pack 3 (any Edition, 32-bit or 64-bit).
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #2232 üzenetére
Nálam minden probléma nélkül mennek az utóbbiak is.
Más:
Használ vki. Android-os okos telefonon Avast! Mobile Security vírusvédőt?!
Én most telepítettem fel először és van amit nem értek teljesen, a telefonon tallózván az Avat! beállításait. Ám, feldobok pár képet az Avat! fiókról, hogy milyen is ha vki ezt választja telóra is: (vannak fícsörök itt is, nem csak az asztali verzióban)
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #2141 üzenetére
Ha gond lenne (már hiszem, ugyanis kb. az utolsó build-et kellett volna kihozni elsőnek, nagyon kevés probléma van már csak) nem szükséges csökkentett mód.
Avast uninstall utility kell csak. Teljesen jól leszedi normál módban is a jelenlegi verziót.
Ui.:
Egyedül az Avast önvédelmi modult kell tiltani a beállításokban (hibaelhárítás) és utána kell futtatni.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #2137 üzenetére
"szerintetek a belső frissitőjével tegyem meg"
Ha a fent levő verzióval nincs probléma, akkor IGEN így.
Más esetben uninstall az Avast hivatalos eltávolító alkalmazásával, majd feltenni a legfrissebb verziót.
----------------------------
@Weaver: Elég sok probléma volt a 7-es verzió bevezetésekor, jobban is teszik ha gatyába rázzák Magukat. Annyi probléma volt az RC és a végleges 7-es megjelenésekor, hogy jobban el sem qrhatták volna.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #2118 üzenetére
Nem csak Nálad. Hivatalos fórumon is jelezték. (Én is tettem egy aprócska szösszenetet)
Web Rep not working correctly
Eléggé ad-hoc módon működik. 6-osnál is dettó ugyanez volt, amikor bevezették a WebRep-et.
Több mint vszínű, hogy szerver probléma - ha probléma. Az is lehet csak szimpla "karbantartás", esetleg adatbázis index-elés; vagy vmi hasonló.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1970 üzenetére
Amennyire egy béta stabil lehet.
WebRep Nálam 7.0 beta 1-el is kompatibilis. Fenn van az Addon Compatibility Reporter is, de az Avast WebRep-nél nem írja, hogy inkompatibilis lenne a Fox7-el. (gondolom átírták a verzió számot nagyobbra)
Én egy vmit vettem észre, hogy Nálam a Script védelem Fox7-es alatt inaktív. IE9-ben jó. Akiknek 6-os Fox van azt írják, hogy ott jó. (legalábbis abban a pár hsz-ben amit elolvastam Avast Community oldalon)
De ezt is csak úgy fedeztem fel, hogy kérték nézzük meg működik-e?
Más problémával nem találkoztam. Frissítés után a popup ablakban már van link, ami úgy működik mint pl. NOD esetében is, hogy rákattintva elvisz Avast weboldalára, ahol kiírja mikori ez az adatbázis és milyen frissítéseket tartalmaz, ...
Szerintem érdemes kipróbálni.
---------------
Sőt, most már újabb verzió van kint.
[http://forum.avast.com/index.php?topic=83583.msg681051#msg681051]
GUI-ból is frissíthető.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1885 üzenetére
THX! Viszont most maradok a NOD 5 Bétá-nál. (egyelőre legalábbis) Mielőtt feldobnám újra az Avast Free-t megérdeklődöm még majd Avast fórumon is.
Eddig is jellemző volt ez a hektikusság, hogy volt az jó, aztán másnap megint ugyanolyan tér.
Főleg Google kereséseknél volt lassú.
Ám, örülök, hogy most stabil.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1871 üzenetére
Nincs vele probléma.
Avast-nál a WebRep pici probléma, de bosszantó bug. Nem hiszem el, hogy nem tudnak alápakolni egy jobb gépet a WebRep-es "szerver"-nek. (lehet, csak egy P4-es munkaállomás
)
Ami újdonság a Sandbox is csinált hülyeségeket és nem voltam(vagyok) egyedül vele. Pl. indítanék egy portable virtualizációs programot, jobb esetben feljön a Sandbox képernyő, rosszabb esetben összeomlik az alkalmazás és nem engedi lefutni.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1869 üzenetére
Passz!
Nekem most nincs is fent az Avast. Melóhelyen amihez hozzájutok: McAfee VirusScan Enterprise és NOD32 (nem havi kódok). Most NOD van fent és egyelőre jobban meg vagyok elégedve vele, mint az Avast-al.
De napi szinten nézegetem Avast fórumot is. A hibajelzéseken kívül eléggé meghalt. WebRep-el mizu?! Ugyanúgy kaki még mindig pl. Google keresésnél (lassú; nem működik)?!
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1861 üzenetére
I don't know. Szerintem csak nem korrekt a fordítás.
Annyit tudok, hogy az egyik a FB ikont veszi le a GUI-ról a másik a Twitter ikont ha vírusriasztás van.
Az legelső pedig csak annyi, hogy infókat küld Avast-nak ha riasztás van. Riasztással kapcsolatos infók.
WebRep
Notin Nálam megint xar.
Már megint több ms-be telik, mire behozza az oldal webrep infóját. Gúgli keresésnél pedig akár fél perc is.WOT addon az meg pikk-pakk.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1859 üzenetére
Persze-persze Avast nagyon jó ingyenes vírusnyalogató. Sőt!
AVG 2011-el 1x volt nagy gubanc, amikor az 1ik frissítés után nem indult az OS.Avast-al is futottam már bele olyan frissítésbe, hogy vmi FaceBook blokk került az egyik update-be és szinte minden oldalt letiltott az Avast.
Majd Én is szeretnék visszaváltani Avast-ra, remélem majd patkolják a problémákat.
btw: Avast6 szerintem komplex-ebb és jobban is szerepel a teszteken, mint az AVG. Talán pont ennek a komplexitásnak köszönheti már, hogy egyre több probléma van vele. Egyre több komponens tolnak bele az ingyenes verzióba.
Vannak akik a Script Shield-ra panaszkodnak, hogy nem működik IE alatt sem; vannak akiknek a Sandbox okoz problémákat. (ilyen velem is előfordult)
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1857 üzenetére
Egyre több hasonló probléma van, hogy "mert biztos gond van a szerverrel; vagy szerverekkel". Bele-ráuntam.
Ill. rég használtam már az AVG 2011-et, így már korábban is gondolkoztam rajta, hogy meglesem újra.
Nem értem mit töketlenkednek Avast-nál a szerverekkel, főképp a webrep szerverekkel.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1855 üzenetére
Nálam sem volt jó, most lekaptam az Avast-ot és AVG 2011 Free van fent + WOT a Fox-hoz.
Beírtam Avast hivatalos fórumába is, másoknál is van ez a bug.
Ezzel Nekem az a legfőbb problémám, hogy amióta bevezették a Webrep modult azóta csak problémák vannak vele.
Most ez, hogy vagy nem frissülnek le az infók, vagy kell fél perc is ahhoz, hogy egy gúgli által adott 10db-os keresési eredményt minősítsen.
Meguntam... Majd be-benézek a hivatalos fórumra és érdeklődőm, vagy csak olvasgatom s ha már okés, akkor felrakom majd újra (talán).
Állítólag a WebRep-et kiszolgáló szerverrel(szerverekkel) vannak gondok. Elég szánalmas amit ezzel a WebRep-el művelnek. Chrome-osok is panaszkodnak rá (abban még újdonság).
AVG-nek is van ilyen, de az csak a keresést látja el minősítéssel, viszont az probléma nélkül. WOT-ot meg használom a címsor mellé. Érdekes, a WOT "csak egy szimpla kieg", de soha nem tapasztaltam problémát vele.
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1832 üzenetére
Passz. Már több éve nem használok XP-t. cca. 10 éves fejlesztés 3db SP-al és egy tehervagonnyi hotfix-el, tele épp(!) egy raklapnyi biztonsági réssel melyeket vagy be foltoztak, vagy úgy hagytak.
1általán nem ajánlom az XP használatát. Egy Seven x86 Home Premium mindenre elég és ahol XP elmegy, ott ez is. Notin is, vagy épp főleg ott. Minden téren jobb választás.
De ha már Antivír topic-ban vagyunk, akkor ahogy írtam fentebb távolról sincs rajta annyira lyuk, mint az XP-n.
Miért nem váltasz Seven-re?!
-
kranazoli
senior tag
válasz
erikke17 #1830 üzenetére
[Avast Pre-Release Version 6.0.1086]
Here's the list of the most important changes:
- solved an incompatibility with ZoneAlarm (WinXP)
- improved installation of the WebRep plugins (especially Firefox)
- solved a crash condition in the avast sandbox
- setup programs now smaller by ~20%
- Community features and the Welcome screen can now be turned on/off directly from program settings
- solved an incompatibility with Outpost firewall
- solved a bug related to the AutoSandbox offer (WinXP)
- gadget can now be removed by simply closing it
- new setup iconsAnd new in v6.0.1086:
- more fixes in the AutoSandbox processing
- added Chrome WebRep plugin
- optimizations in the File System Shield's transient cache
- various stability/compatibility improvements -
mzx
senior tag
válasz
erikke17 #1798 üzenetére
Kaptam valahol jó tippet, amikor problémám volt a dologgal: csökkentett mód helyett:
"legutolsó működő konfiguráció"-t indítottam, és szépen elindult XP, és az a móka, hogy ráadásul nem pusztán a legutolsó helyes állapot indult el ettől, hanem az Avastnak a frissített verziója, tökéletesen működve, amire akartam eredetileg
(amitől kialakult a végtelen ciklus - azaz nem induló XP eleinte).
Pláne lesek, hogy Avast5 -ről Avast6-ra update-lt, mindeközben pedig még mindig SP1 fut XP-n (de, mondom, netre szinte nem is használom már azt, hanem linuxot).Hát igen, az egyik bajom nekem is az volt az Avasttal (meg más egyéb rendszeralkalmazással is!), hogy miért nem köp ki legalább egy nyulfarknyi figyelmeztetést, hogy "bocs, öcsi, kevés az SP1, vagy rakj fel újabbat, vidd a MÉH-be a géped egy huszaséé' " (értsd: 20FT-ért
)
Ehelyett befagyasztotta az egész rendszert, mint USA, a Gadhafi betéteket (ja, annak egy milliomod részét)
-
HZoli87
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest