- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
Szia Imy! Nekem is hasonló a notebook-om erőforrása. Az Avast! azóta sokat javult, már nem fogja annyira a gépet, mint 1,5 éve. Azonban úgy vettem észre, hogy ilyen erőforrásnak még mindig sok egy kicsit. Ettől függetlenül szerintem próbáld meg nyugodtan és döntsd el. Az AVG 8.0 vagy 8.5 -nél nem lehet rosszabb. Aprópó! Írod, hogy az AVG sok mindent beenged. Ez tényleg így van? Melyik verziót használod? Én elég jókat hallottam róla.
Én jelenleg a notebookomon az Avira free 9-est használom. Nem fogja a gépet! Már spyware-k ellen is véd, azonban a levelezőt nem ellenőrzi, azzal vigyázni kell.Ha az fontos számodra, az Avast! azt is védi. Üdv. -
bolcsodal
addikt
A 4,7-es Avast-tal szokott összeveszni hajól emékszem. Olyan hibaüzenettel, amit nem érte meg ''kiszótárazni''.
Mármint a ZoneAlarm. Mellesleg énis azt használom. Ingyenesben jó arra, amit elvárok tőle. Persze érdemes karban tartani azért. Különösen a Program Control része szokott megtelni, ha sokat telepítgesz a gépre.
Ez a Comodo ingyenes?
Mondjuk a BitDefender-től többet vártam!!
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
Azt nem tudim mer én soha nem használtam zone alarmot mivel abból nincs magyar és nem értem mit mond.
Nálam régen a kerio-t nem bírta de ez is megoldható régen a kerio honlapján lehetett segítséget kérni hogy az avast!-ot hogyan kel összehangolni a kerio-val.
Nálam most agnitum-al van együtt és remekül megvannak.
rhen köszi! akkor én lekapcsolhatom az internet levél védelmét? Én az index levelezőjét használom de semmi más programmal csak úgy a neten (nem tom megfogalmazni úgy nyitom meg mint más honlapokat és az internet figyelő nézi is az avast!-ba)
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
Én az ezen a honlapon található vélemények alapján választok ingyenes vírusírtót.
[link]
VB100% eredményeit érdemes megnézegetni. Ehez regisztrálni kell.
Az Avast külön figyelmeztet, ha érzékeli a ZoneAlarm tűzfalat, hogy egy funkcióját nem tudja majd használni a tűzfal mellett. (De ez még a 4,7-es verzióban volt, lehet azóta kijavították.)
Spyware, és Bot keresőnek a Spywareblastert, vagy Spybot Search&Destroy-t ajánlom. Esetleg SpywareGuard (de az idegesített rendesen, hogy minden registry bejegyzéshez pipálni kellett ráadásul bugos volt az ablak, ami felugrott.).
Nekem először AVG-m volt, aztán AvastHome 4,7, végül Avira AntiVir PE. Véleményem szerint az Avast és az Avira megfelelő lehet. Az Avast-nak lassú a víruskeresője, és egy esetben nem talált meg egy trójait, amit az Avira kiszúrt (többek között ezért váltottam), valamint az avast sír a ZoneAlarm miatt, más ingyenes tűzfal után meg nem keresgéltem. AVG-ről csak negatív tapasztalataim vannak. Ennek ellenére sokan használják, és nagy előnye, hogy ingyenes.
Ha majd megint benyel valamit a gépem lehet megint keresek valamilyen jobb megoldást. Esetleg megveszem a NOD32-t, vagy a Kaspersky-t hátha.
Ez alapján is lehet sokat tanulgatni: [link] -
Boeing 737
senior tag
Nincs mit ha nagyon szívja a géped esetleg rakd fel a nod-ot az gyorsabb.
De ha már fenn van sztem megéri adni az avast-nak egy esélyt.
Jó kis írtó ez. Csak piszkosul lassan keres vírust. de hát semmi sem tökéletes bár az alapos scan a nagyon lassú nálam.
A rendes scant háromnegyed óra alatt megcsinálta az szvsz nem sok.
Sokaknak talált már vírust őfelsége a nagy nod után.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
És még mivel tudom gyorsíani az egészet. Mióta az AVAST van fent, jóval lasabban indul a win. Passz nekem ilyen gondjaim nincsenek.
Azt persze hogy hagyd az msn figyelőt (azonnali üzenetküldés) meg azt a levélvédő izét azt nem tudom mi ezekszerint olyanokat figyel amiket te használsz.
A vrdb-t haggyad mert ezzel tudja helyre hozni az esetleges kárt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest