- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
-
eurolac
senior tag
Szia! Régebben amikor Avast!-ot használtam, azt tapasztaltam, hogy sok trójait akkor fogott meg, amikor bekerült az adatbázisába. Azok ott csücsülhettek a gépemen az Avast! nem látta őket, mert úgy tudom nincs heurisztikája.Amikor az adatbázisba került, rögtön megfogta. Szerintem hosszú a reakció ideje.
Éppen ezért én mindenféleképpen javaslok valamit mellé. Akár a free a-squared-et. Hetente egy intelligens átvizsgálás elég vele. Én feltennék még egy Comodo, vagy Online Armor tűzfalat is, mert ha valamit esetleg nem lát meg az Avast!,(még nincs az adatbázisában) hátha a tűzfal jelzi, hogy valami ármány ki akar jutni a netre. Persze a legjobb, ha ésszel csinálunk mindent.Az előzőek csak jó, ha ott vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest