Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
blizzrd
üzenetére
Nem tudom milyen ennek az ingadozásnak a mértéke, és, hogy milyen neted van de az avast új "nitro update" technológiájának a lényege, hogy nem 4-6-8 óránként vagy naponta egyszer tölt le adatbázisfrissítéseket, hanem úgymond folyamatosan figyelj és akár félóránként is jöhet adatcsomag - persze elenyészően kicsit tehát ennek pont az a lényege hogy az update ne terhelje le nagyon és hosszan a rendszert. Magyarán nemigen ennek kéne lennie. Esetleg próbáld ki - tipp - a webvédelmi modulban - beállítások - összetevők -web védelem - testreszabás - HTTPS vizsgálat engedélyezése - pipát vedd ki mentsd el és teszteld - akár egy restart is lehet - majd teszteld ha nem ez a ludas akkor kapcsold vissza.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehetséges, hogy elkezdtem Avastot használni, és azóta a letöltési sebesség erősen ingadozik?
Van esetleg erre vonatkozó beállítási lehetőség valahol?
-
GEPESZ66
veterán
Gondolom az Avast IE érvényes kóddal, ami a fiókhoz rendeli a licenset, nem jogosít fel a Mobile Security teljes verziójának használatára?
-
GEPESZ66
veterán
Próbáltam egy adott mappán, ill. fájlon a jobb gombos kártevő keresést.
A keresés ablak feljön, de nem történik semmi.
Ez is egy bug, vagy valamit rosszul csinálok? -
GEPESZ66
veterán
Én két napja ismerkedek az Avast IS-el.
Ezek alapján még mindig nem tudtam eldönteni, hogy maradjon-e még 363 napra a gépen, vagy inkább térjek vissza az Eset IS-re, s újságos kóddal aktiváljam havonta. -
B@ldrick
aktív tag
Fentvan a az új verzió pár napja. Teljes vizsgálat soha nem ér véget, pedig a lemezeket már végigpörgette.Ha talál valami falsot nem lehet kizárni az felugróablakban? Karanténból lehetne ha berakná :/
-
GEPESZ66
veterán
Használ-a valaki megvásárolt Avast Mobile-t androidon?
Mennyire tünnek el a zavaró reklámok? -
Cs1csó
titán
(#3378) _ ĐanieL™
Beállítások -bal alul - összetevők -webvédelem - testreszabás - általános beállítások - HTTPS VIZSGÁLAT ENGEDÉLYEZÉSE pipa ki leokézod és bezárod.
(#3377) GEPESZ66
Mi lenne ha feltennéd mindent? Aztán használnád egy ideig és az idő majd megmondja hogy legközelebb melyiket hagyod madj ki.
Alapvetően 3 lehetőség van:
- nincs szükséged az adott funkcióra pl. nem játszol akkor nem kell gaming mód, nincs asztali levelezőprogid ezért nem kell levelezés védelem stb.
- van ingyenes vagy fizetősben jobb alternatíva amit esetleg már használsz is és nem váltanál.
- nem ismered a funkciót és kipróbálod(#3379) GEPESZ66
URL mal (malicious) magyarul - fertőzött webcím - lehet fals de attól még az avast fertőzöttnek tartja(#3380) GEPESZ66
Az IS verziót nem használom de nem hiszem, hogy a csomagszabályoknál kell ezt keresni. Valami olyasmi hogy alkalmazás blokkolása vagy korlátozása és ott kell betallózni. Vagy tűzfalszabály hozzáadása ekkor ha feljön egy tallózó akkor az exe-t betallózód és hozzáadsz egy tiltó szabállyt. -
GEPESZ66
veterán
Hogy tudom azt a tűzfal beállításainál hozzáadni, hogy egy adott alkalmazás exe fájl-ja ne tudjon ki-be menni a netre?
A beállításoknál, azon belül a csomagszabályoknál találtam olyat, hogy hozzáadás, de nem tudtam exe fájlt kiválasztani. -
GEPESZ66
veterán
Böngészés közben többször feljött ilyen üzenet.
Ez mi a fene?
ESET esetében ilyen nem volt soha.
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
arra tud valaki valaszt, hogy kikapcsolhato e a https kapcsolatok ellenorzese?THX

-
GEPESZ66
veterán
A mai nap nézegettem, hogy az Avast IS telepítésekor miket lehet kiválasztani.
A következőknél nem tudtam eldönteni, hogy érdemes-e felrakin, egyáltalán szoktátok-e használni:
Böngésző takarító
Rescue Disk
Cleanup
A következőket nem gondoltam telepíteni.
Jól teszem-e:
Programfrissítő
Safe Price
SecureLine VPN
Passwords
Játék mód -
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Bocs erre is válaszolni akartam:
A free-nél ott van gondolom ez az IS-nél sincs másként. Tehát BEÁLLÍTÁSOK - KIZÁRÁSOK( a legördülő menüs) - FÁJL ÚTVONALAK MEGADÁSA - tallózás - itt ha kipróbálod MAPPÁT tudsz hozzáadni nem fájlt. Szövegdoboz-ba pipa és a benne lévő összes fájl és akár további mappa nem lesz vizsgláva.REAL SITE:
Real Site
Az Ön routerbeállításait módosíthatják, hogy hamis weboldalra irányítsák Önt. Miért? Hogy a hackerek ellophassák az Ön banki adatait. A SecureDNS garantálja a biztonságos online bankolást.kb. adathalászat elleni hangzatos elnevezés.
Ezt érdemes elolvasni esetleg: [link]
-
GEPESZ66
veterán
A Real Site mi ellen is véd?
-
Cs1csó
titán
válasz
jupp008
üzenetére
Kivették a MY AVAST-ot, és a valós idejű statisztikai monitort is - vagy hogy is hívják ami régesrég volt majd kivették a bétával visszajött - a PÍ jelre kattintva lehetett behozni most ez sincs - de elvileg van rá terv hogy visszakerül.
ez volt a hivatalos avast fórumon a beta alá biggyesztve:
"Known issues:
- Avast account is turned off. Will be enabled later via UI update channel"
Annyira nem siratom, de jópofa volt és sok eszköz esetén hasznos lehet.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
jupp008
üzenetére
Ezt én se találom, most raktam fel.
A vírusírtó fórumon is feltettem a kérdéseimet, mivel nem aktív ez a fórum .
De hátha ide is benéztek.
Mivel sikerült megvennem a céges gépemet, ezért úgy gondoltam, hogy még a mostani gépemről letörlöm az Eset IS-t, s ezen kipróbálom az Avast IS-t.
A leendő gépen úgyis újrarakom a WIN-t, s nem akarok azon próbálkozni.
Telepítéskor a képen láthatókat választottam ki.
Kell-e még valamit telepíteni, ill. mi volt felesleges felrakni?
A Chrome esetében az Ublock Origin-t használom.
Gondolom ezt használhatom tovább?
Hol tudom azt beállítani, hogy ha elindítom a merevlemez vizsgálatát, akkor bizonyos mappákat ne vizsgáljon?
Az általános beállításoknál is találtam olyat, hogy kizárás, de a fájl,ill. viselkedés védelemnél is.
Ha rádugok az USB-re egy pendrive-t, akkor nem ajánlja fel, hogy vizsgálja-e át.
Ezt automatikusan megteszi?
Eddig én a bankomba mobil token segítségével léptem be, tehát usb-re dugandó olvasó, ill. kártya segítségével.
A Chrome esetében ez nem működött, csak az IE esetében, de ott az Eset IS-nek működött a védett böngészője.
Tehát az Avast esetében védett böngésző nélkül tudok csak ezzel az eszközzel belépni a bankomba.
Nem tudom, hogy ez nagy hátrányt jelent-e?
Tavaly egy német újság révén hozzájutottam két kódhoz, s azt hittem, hogy csak 2017.június 1-ig tudom ezzel használni az Avast-ot.
Kíváncsi voltam, beírtam, s meglepetésemre megadta a 365 napot.
Tehát félreértettem, addig kell aktíválni ezekkel a kódokkal.
Arra lennék kíváncsi, ha az Avast fiókomban hozzáadnám a másik kódot, akkor már 2 évig használhatnám-e?
Egyébként azt megállapítottam, hogy ezen rengeteg választható komponens miatt, amit telepítéskor kilehet választani, egy kicsit bonyolultabb egy átlagfelhasználó számára, mint az Eset.
-
jupp008
senior tag
Az új verzióból eltűnt a főoldalról a fiókomhoz való hozzáférés.
Több PC (internet security) és mobil volt beregisztrálva alá, amiket jó volt, hogy láttam ... főleg a mobilok megkeresése végett.
Itt az új verzió alatt hol találom ? Lehet, hogy teljesen kivették belőle és csak a neten my Avast alatt érem el ? -
GEPESZ66
veterán
Gondolom a védett böngésző használatakor, ha banki oldalra lépnék be, akkor a kártyával történő bejelentkezés nem működik?
Ez Chrome alatt sem megy, IE és EDGE alatt igen. -
7s26c
őstag
Ööööö, belezavarodtam. Az Avast VPN akkor fizetős, vagy van fizetős verzió is ?

-
GEPESZ66
veterán
Kipróbáltam az androidos verziót.
A reklámok miatt elég zűrzavaros a felület.
Megvásárolta-e már valaki az áruházból, mennyire lesz ezek után átlátható a felület?
Lehet, hogy marad az Eset újságos kóddal. -
GEPESZ66
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Ez alapján mi az igazság, mi lesz az op. rendszer újratelepítése után?
Nem vagyok profi németbőlSeien Sie schnell – das Angebot gilt nur, solange der Vorrat reicht! Die Laufzeit der Suite beträgt ein volles Jahr – das bedeutet 365 Tage Virenschutz geschenkt. Wichtig: Für den kostenlosen Premium-Schutz muss die Software spätestens bis 17.2.2017, 23:59 Uhr, installiert sein. Hinweis: Das Programm funktioniert sofort nach der Installation – es gibt weder eine Nutzer-Registrierung, noch eine Aktivierung über ein Code-System. Die Installation war erfolgreich, wenn im Programm unter Einstellungen, Abonnement der Status Der Testmodus ist aktiv mit einer Laufzeit von 365 Tagen angezeigt wird. Sollten Sie in diesem Zeitraum Ihren PC neu aufsetzen müssen, ist eine Wieder-Installation Ihrer Avast-Software problemlos möglich.
-
junior11
veterán
Sziasztok, feltelepítettem az új verziót én is a régi asztali gépre (C2D E6550, 4GB DDR2 RAM), IS 365 napra, rengeteg beállítási lehetőség, nekem tetszik az új felület is, most zajlik éppen a teljes teszt, de nem fogja nagyon a gépet, nyugodtan lehet rajta dolgozni, Chrome is nyitva mellette 8 lappal, proci használat kb. 50-65% átlag, néha kevesebb vagy felugrik akár 80% is egy pillanatra. Remélem, a védelme is rendben lesz, meglátjuk hosszútovon hogyan fog teljesíteni.
-
törölt tag
Ez már a végleges?
[link] -
Cs1csó
titán
Újabb Avast beta, nem bírom ezt a tempót!

(#3356) GEPESZ66
A csökkentett mód, saját eltávolító, esetleg bónusznak még valami lefuttatása,pl. cclener registy modulja nem túl agresszív elég biztonságos ezekkel mindenképpen kisebb lesz az esélye a hibáknak.
Nekem hobbim a win újrahúzás, de tudom ez nem mindenkinek opció, komplexebb programok, szabadidő stb. de ilyen esetekben érdemes elgondolkodni valami rendszerkép progin, NORTON GHOST stb. ez radikálisan lecsökkentheti a win újrahúzását de a win 10-ben már van egy alapra visszaállító dolog is.
-
GEPESZ66
veterán
Ha az Eset-et csökkentett módban eltávolítom a saját eltávolítójával, akkor szerinted gond nélkül felmegy az Avast, s jól fog működni?
Ill. ha nem tetszik az Avast, akkor a saját eltávolítója csökkentett módban nyom nélkül takarít, hogy visszamehessen az Eset? -
Cs1csó
titán
válasz
Fuvaros
üzenetére
Nem hinném, (ram fogysztásban rekorder max a webroot hoz kevesebbet) egy core2-es notin is elvan. DE inkább várd meg a stabil verziót kijött a 4(?)-ik béta közeleg a stabil verzió. Alapvetően az utóbbi napok hitvitája ellenére én azt vallom, hogy egy bevált third party védelem jobb, de kb. 90% user függő - blattida szintű felhasználók defender nélkül is elvannak egy teljesen hozzánemértő mindenhova kattingatós embernek még a jól beállított - nem rendszergazdai fiók olyan védelem pl. BD autopilot vagy akár az AVAST is tudja azt, hogy mindent javít,töröl,karanténoz automatikusan és közben nem kérdez vagy nem ajálnja fel a védelem mellőzését sőt akár ki sem lehet kapcsolni még ezek mellett is bejöhet a gebasz.
Amúgy miért kézdezed nálad ezt tapasztaltad? Tiszta gépre ment fel vagy, vagy már volt feltéve leszedve akár avast akár más védelem, vagy már régóta a gépen van és most dilizett be? Eközben frissült a program és azután dilizett be? Korábbi stabil verzió vagy valamelyik beta van fent.
Örökérvényű tanács: telepítsd újra. Persze a szokásos körítésse: akár csökkentett módban takarítás, registy pucolás - CCleaner stb. egy két restart és után nyomd fel a LEGFRISSEBB betat ami már elég jó sőt talán stabilabb mert sok cicomás dolgot kivettek még ha időlegesen is szerintem jobb mint a nyári stabil ezért ezt ajnlom. Persze az is megoldás ha valami nem javul, hogy várj a stabil verzióra.
Innen töltheted:[link] -
Fuvaros
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e, hogy az ingyenes Avast nagy mértékben leterheli a processzort Win10 alatt és érdemesebb-e a W Defender használata.
-
Cs1csó
titán
Szia GEPESZ66 is kérdezte, hogy megoldódott e már, idáig lapítottam hátha van okosabb. Nade először is töröld le az utorrentet csinálj pl. egy rendszerbetöltéskori vizsgálatot az AVAST-al, majd az utorrent oldaláról töltsd le a legfrissebbet - fontos a hivatalos oldalról - telepítsd fel indítsd el ha ezután is gond van érdemes lenne egy kasperky rescue disc-el átvizsgálni a gépet lehet van valami egyéb huncutság ha ez nem talál gondot akkor telepítsd a revo uninstaller pro probaverzióját és távolítsd el vele az utorrentet - ez megtalálja a maradványait is lehet ott van valami gond ami a sima eltávolítás után is ott marad. Szerintem az avast-ot is érdemes lenne újrarakni - esetleg ezzel kizárni az avast hibáját -
Az avast újratelepítése után mehet fel a HIVATALOS OLDALRÓL [link]
innen az elsőt a sima utorrent néven futót az az ingyenes. Na ezek után sem megy fel akkor ehhez már nagyobb tudásúú mogulok kellenek.
Ezzel legalább ezeket a hibaforrásokat kizárod - remélhetőleg - :
- avast hiba
- utorrent hiba
- kártevő -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az áruházban pár száz forinttól több ezerig írja.
Nem telepítettem még,ezért kérdeztem. -
GEPESZ66
veterán
Valaki megtudja-e mondani, hogy az Avast Mobile Security mennyibe kerül a Play áruházban 1 évre?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az avast blokkolni kezdte a utorrent.exe-met amivel eddig évek óta gond nélkül mentek egymás mellett.
Hiába kattintok a mellőzés és kivételekhez adáshoz, mégis tovább blokkolja és nem engedi elindítani. Mit lehet csinálni vele, hogy jó legyen?Üdv: Fishor
-
Cs1csó
titán
válasz
Tacsika
üzenetére
Most? Pár hónapja pattant ki a botrány, hogy a wot - web of trust - bővítmény személyre visszavezethető adatokat árul, emiatt a chrome le is vette a bővítményei közül de pár hetet újra elérhető - valószínüleg változtattak az adatvédelmi gyakorlatukon és prezentálták a guglinak és ők meg elfogadták és újra elérhető.
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Csak úgy megjegyzem, hogy a rókakivetteletiltotta a WOT-ot vezsélyesnek minősítve... -
GEPESZ66
veterán
Köszönöm, hogy fáradoztál, ilyen kimerítő választ adtál!
Lenne még két aprócska kérdésem.
Az ESET-nél nagyon egyszerű a tűzfalnál beállítani, hogy egy program exe-je kimenjen a netre.
Itt ezt szintén egyszerű beállítani?
Illetve az Eset tálcán lévő ikonjára jobb gombbal kattintva van olyan lehetőség, hogy az összes hálózati kapcsolat bontása.
Itt erre szintén van-e lehetőség? -
Cs1csó
titán
(#3334) ThePatriot
Nézd meg a karantént - a táca ikonon jobb klikkre feljön egy menü ott ki lehet választani -
A fájlrendszer védelemnél a műveleteket tedd át - kijavításról - kérdés és/vagy mozgatás karanténba opcióra bár elvileg bármit is csinál előtt értesít de lehet rövid ideig van fent az ablak - ugyanott a tálcaikonon jobb klikknél van olyan is hogy - LEGUTÓBBI FELUGRÓ ÜZENET MEGTEKINTÉSE - ezt is megnézheted.(#3333) GEPESZ66
Szia merem állítani RAM fogyasztásban a legjobb volt az AVAST. Itt egy teszt: [link]
Nálam az AVAST FREE 20 MB-ot fogysztott - 2 alap folyamattal - a legfrissebb béta verzióban van egy 3-ik folyamat - IDENTITIY PROTECTION SERVICE- ami önmagában eszik 15 MB-ot a másik kettő változatlan tehát így az új AVAST FREE anivirus kb. 35 MB-ot eszik. Alapban bővítették a védelmi képességeit - behavior shield néven + védelem. De ez még így sem vészes, és nem terheli a gépet ami fontosabb mint a RAM bár amikor a BD free 100+MB volt az gépterheléstől függetlenül nem volt szimaptikus, bár ez egyéni preferencia 8-16 GB ramok világában ez már kevésbé releváns.
Fontos valamikor január végén (talán csúsznak) ígérek a stabil verziót azt megvárnám, ha kijön akkor tedd fel a próba IS-t és ha bejön akkor válts. A kódok világában nem vagyok otthon de ha vásárolsz egy kódot onnantól számolja gondolom amikor beírod/aktiválod onnatól ketyeg vissza az óra tehát ha a próbaverzió bejön akkor sem feltétlen kell megvárni a végét - nyaggat hogy aktiváld stb. de kivárhatod a végét lényeg csak akkor vásárolj ha tetszik.
-
ThePatriot
csendes tag
Köszönöm a választokat és a segítséget.
Feltettem, eddig nem érzek semmiféle lassulást.VISZONT van valami, amire nem találok magyarázatot.
Van valami köze az Avast-nak ahhoz, hogy letöltés után eltűnnek a fájlok a gépemről?
Pl. dropbox-ról letöltöttem egy .zip fájlt, de tegnap este egy .exe fájlt is, és hiába keresem,nem találom sehol a gépben.
Több fórumot átnéztem, olyanokat írtak, hogy ki kell kapcsolni a valós idejű védelmet (wtf?) a vírusirtóban, de...
Azért is írok ide, hátha találkoztatok már hasonlóval és talán az Avast-ban van valami rosszul beállítva. -
GEPESZ66
veterán
WIN10 64 bit-en, a feladatkezelőben az Eset IS 16,5Mb+28,7MB RAM használatot mutat.
Az AVAST-nál ez mennyi?
Nagyon gondolkozok, hogy váltok AVAST IS-re.
Ha felrakom a 30 napos próbaverziót, s megveszem a programot, akkor a kódot ide is betudom írni a lejárat előtt? -
mrszitya
senior tag
válasz
ThePatriot
üzenetére
Felesleges a telepítése. Egyedül az adathalász oldalak szűrése miatt lehet némi értelme. Persze, aki nincs otthon a kiegészítők világában (Adblock, Ublock, stb.), annak jól jöhet végső soron.
-
Cs1csó
titán
válasz
ThePatriot
üzenetére
Szerintem nem: maga a webvédelem modul már figyeli a netet, az avast bővítménye alapvetően egy web reputációs cucc és ebben jobb a - web of trust , wot - bővítémény (voltak vele adatvédelmi problémák a google áruházból - pc- ki is lett véve de már újra elérhető goldolom változtattak az adatvédelmen és a gugli újra engedi az áruházból telepíteni)
+ érdemes a WOT mellé (ez kiváltja az avast bővítményét) telepíteni az UBLOCK ORIGIN-t (fejlesztője Gorhill) ami ad még egy plusz reklámblokkolást és egyéb skálázható védelmet is.Ellenben az avast védett böngészőjét egy virtuális billentyűzettel CSAK bankolásra használni érdemes lehet telepíteni) tehát böngészésre gugli vagy róka de banki műveleteket erről a böngészőről végezni.
Ebben Jack Oneill-nak igaza van hogy az avast kiegészítőjében minden cookiet blokkolni lehet amennyiben ez fontos, akkor érdemes mérlegelni. az ublock originnel nem tudom hogy lehet e blokkolni a coockie-kat.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ThePatriot
üzenetére
En hasznalom. Szerintem hasznos kiegeszito,mert suti blokkolo is van benne.
-
ThePatriot
csendes tag
Üdv!
Az Avast telepítésénél mennyire szükséges a böngészővédelem telepítése?
Csak mert úgy vettem észre, hogy a böngészőkben (én pl. Firefox-ot használok) általában van ilyen mód, hogy a gyanús, fertőzött oldalakat blokkolja.Köszönöm.
-
viralmind
aktív tag
-
GEPESZ66
veterán
Az AVAST-nál van régió függőség (az Ebay-n van jó áron, 100%-os pozítív visszajelzéssel)?
A 2017-hez is jó lesz a 2016-os kód? -
Jack Oneill
veterán
Szerintem elég gyenge próbálkozás, de konkrétan leellenőrzi, mik/kik csatlakoznak a hálózathoz, illetve igen, a router jelszavát is gondolom ellenőrzi, mennyire erős. Itt egy videó az új verzióról, talán ebben komolyodni fog kicsit.
https://www.youtube.com/watch?v=-zNxU4nuq0E&feature=youtu.be
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Üdv, a hálózatvédelem konkrétan mit csinál? Van e jelszó a routeren az elég erős lehet e? Vagy egyéb?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ja es halozatvedelem is kell.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Avast Free Antivirus telepítésénél, ha a Minimális védelmet (Fájlvédelem, Webvédelem) választom, az elég?
(Nem akarom a sok felesleges mellék programmal teleszemetelni a gépet..)Köszönöm szépen!
üdv -
pibácsi
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszönöm a választ. Próbaként letöltöttem a pendrives frissítést, amit fel kellett installálni és azzal frissült és érdekes módon a további frissítést már a netről csinálta. Mindíg tanúl az ember.
Köszönöm a tippet, így nem kellett megpróbálnom, bár megtaláltam az Avastemupdate.exe- t, de feljegyeztem, sose lehet tudni.Üdvözlettel: Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
Az AVAST-om eddig frissült. Most kiírja, hogy nincs elég helye és nem frissűl. Mit lehet tenni. Hiába próbálom frissíteni, félközépnél megáll. Egy korábbi biztonsági mentést állítottam vissza az XP gépen. De azt úgy mentettem, hogy akkor minden rendben volt. Már többször állítottam vissza erre az időpontra és mindíg beindúlt a frissítés.
Várnám segítő válaszotokat.Üdv. Pibácsi
-
törölt tag
Ezt én is tudom. Csak jött hírlevél 50%-os lehetőségről, meg sokszor írja, hogy "ilyen is van"

Jó nem így...Ezért gondoltam, hogy megkérdem. Amúgy szerintem sem feltétlenül szükséges. Persze lehetnek esetek amikor érdemes, átlagfelhasználónak is.
Amúgy egyetértek veled.
Egyszer majd lehet kipróbálom. úgy láttam van 1 hónapos lehetőség is.
-
törölt tag
Avast VPN-el van valakinek tapasztalata?
Még egy dolog érdekelne, milyen okból kezdtetek el vpn-t használni?csak érdeklődés

-
Joker88
őstag
Windows 10 64bites operációs rendszeren Avast internet Security van feltelepítve.
Semmi gondom vele, kivéve egy valami. Nem tudok a korábban már létrehozott ( másik gépen) Otthoni csoporthoz csatlakozni. Sőt,még a hálózaton lévő PC-ket sem látom a hálózati helyekben.
A többi gépeken nem Avast van, hanem ESET,illetve a WIN saját Defender-e és tűzfala. Ezeken működik az Otthoni csoport szolgáltatás, bármi fájlt elérek,módosíthatok , ami meg van osztva.. Tehát maga az otthoni csoport jól van beállítva..Mit,és hogy kell beállítani az Avast tűzfalában,hogy gond nélkül tudjam használni az Otthoni csoport fájlmegosztásait.
-
Cs1csó
titán
válasz
SATA_boy
üzenetére
Nem arról van szó, BETA verzió a fórumon érhető el a regisztrált tagoknak akik az átlag felhasználónál kicsit fogékonyabbak az ilyen témára és ők szokták tesztelésre kipróbálni és ugyanitt a fórumon jelzik is felmerült hibát és amint eltűnnek a hibajelentések jöhet a stabil verzió. Gyakorlatilag kicsit olyan min a windows 10 esetén az insider program.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igaz utánanéztem, júniusban, júliusban, augusztusban is volt egy-egy verzió áprilisban 3(!) is úgyhogy ezek tükrében főképp hogy BETA sincs a fórumon érdekes. Amúgy nem baj, mármint szerintem 3 havonta egy új verzió bőven elég és fél évente évente valami újítás. Ami zavar, hogy nincs beta verzió az pedig jó lenne, hogy amikor jön a "stabil" az tényleg stabil legyen.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mivel új portfóliójuk van . Minden hónapban kapsz új frissítést és nem lesz évre szóló verzió .
-
Jack Oneill
veterán
Mar lassan mindegyik ceg kiadta a kovetkezi evre vonatkozo programjukat. Az Avast nem kapkodja el. Forumon olvastam,hogy lesz nehany ujdonsag,na de mikor.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Kellene majd a segítségetek, mert ismerősöm megvette kedvezményesen az avast vírusírtót, és amikor regisztrálni próbálta (emailben kapott linket meg licenc kulcsot beírta a vírusírtóba stb.) utána is azt írta ki, hogy avast free, azaz nem történt semmi változás, holnap hozza át a gépet, hogy nézzem meg, de ez mitől lehet szerintetek?
-
Bp
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kiprobáltam, másnál de nem let jó.
Ujra raktam a wint,most okés,de köszi mindent.
-
Bp
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Na ez érdekes kérdés mert jó ( BIOS-ban is).
De nemvolt igy,ezért is raktam újra a wint,mert érdekes módon 2 órával kevesebbet mutatott pár napig,BIOS-ban jo volt ( beállítottam az időnél frissítésel,és másnap megint elment 2 órát vissza),de akkor meg nemvolt ez a megjelentési hiba avastnál.
De most lekaptam avastot,azzal amit a weboldala ajánl,de detto tanúsítvány hiba miatt nem jelenit meg képeket ,ikonokat a chrome,szóval lehet ez nem avast bibi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt tudod csekkolni, a stabil verzió jöttét