Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GEPESZ66

veterán

válasz jupp008 #3370 üzenetére

Ezt én se találom, most raktam fel.

A vírusírtó fórumon is feltettem a kérdéseimet, mivel nem aktív ez a fórum .
    De hátha ide is benéztek.
    Mivel sikerült megvennem a céges gépemet, ezért úgy gondoltam, hogy még a mostani gépemről letörlöm az Eset IS-t, s ezen kipróbálom az Avast IS-t.
    A leendő gépen úgyis újrarakom a WIN-t, s nem akarok azon próbálkozni.
    Telepítéskor a képen láthatókat választottam ki.
    Kell-e még valamit telepíteni, ill. mi volt felesleges felrakni?
    A Chrome esetében az Ublock Origin-t használom.
    Gondolom ezt használhatom tovább?
    Hol tudom azt beállítani, hogy ha elindítom a merevlemez vizsgálatát, akkor bizonyos mappákat ne vizsgáljon?

Az általános beállításoknál is találtam olyat, hogy kizárás, de a fájl,ill. viselkedés védelemnél is.
    Ha rádugok az USB-re egy pendrive-t, akkor nem ajánlja fel, hogy vizsgálja-e át.
    Ezt automatikusan megteszi?
    Eddig én a bankomba mobil token segítségével léptem be, tehát usb-re dugandó olvasó, ill. kártya segítségével.
    A Chrome esetében ez nem működött, csak az IE esetében, de ott az Eset IS-nek működött a védett böngészője.
    Tehát az Avast esetében védett böngésző nélkül tudok csak ezzel az eszközzel belépni a bankomba.
    Nem tudom, hogy ez nagy hátrányt jelent-e?

Tavaly egy német újság révén hozzájutottam két kódhoz, s azt hittem, hogy csak 2017.június 1-ig tudom ezzel használni az Avast-ot.
    Kíváncsi voltam, beírtam, s meglepetésemre megadta a 365 napot.
    Tehát félreértettem, addig kell aktíválni ezekkel a kódokkal.
    Arra lennék kíváncsi, ha az Avast fiókomban hozzáadnám a másik kódot, akkor már 2 évig használhatnám-e?

Egyébként azt megállapítottam, hogy ezen rengeteg választható komponens miatt, amit telepítéskor kilehet választani, egy kicsit bonyolultabb egy átlagfelhasználó számára, mint az Eset.

Új hozzászólás Aktív témák