- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
junior11 #4057 üzenetére
Belinkelsz egy cikket az adatainkkal való kereskedésről, ahol azzal nyit az oldal, hogy "Elfogadod, vagy elfogadod, hogy kereskedni fogunk az adataiddal".
Világos
A környezetemben amúgy talán fél napig se volt téma az Avast; utána vissza-ráfeszült mindenki újra a vírusra, és boldogan nyomkodták tovább a facebookot, aki ugye, egyáltalán nem törődik azzal, mit-hol-mikor-hányszor-melyik csoportban mondtál-írtál-kerestél rá
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11 #4051 üzenetére
A képen látható beálítások a FREE verzióban ilyen részletességgel nem elérhetőek, legalábbis abban a verzióban ami már október óta kinn van - már több mint negyed éve nem jött program frissítés valami komolyabb hiba reszelése miatt eről itt is van említés -
Remélem tiszta vizet öntenk a pohárba.
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11 #4048 üzenetére
Ez a probléma, és FONTOS!! NEM CSAK AZ AVAST érintett, jellemző ez sok védelemre. JÓ lenne tudni milyen adatokra kíváncsiak, ezek mennyire anonimak mennyire statisztikai jelllegűek.
Az MS esetén is ez volt egy fontos probléma, hogy nem lehetett biztosra tudni, hogy mit akar tudni és mi az amit összeköt velünk.Egy példa: szeretem a kutyákat általánosságban de a Német juhászokat és a Gonden Retrivereket kiemelten (az utóbbiak igen bohókás fajta) a Facebook-on néha belenézek egy ilyen vidóba és jókat röhögök rajtuk és mostanában egyre több ilyen videót tesz elém a Facebook ami szerintem nem rossz, korábban vicces Pandás videókat is néztem, mostanában kevesebbet és meg is csappant a számuk.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
junior11 #3365 üzenetére
Ez alapján mi az igazság, mi lesz az op. rendszer újratelepítése után?
Nem vagyok profi németbőlSeien Sie schnell – das Angebot gilt nur, solange der Vorrat reicht! Die Laufzeit der Suite beträgt ein volles Jahr – das bedeutet 365 Tage Virenschutz geschenkt. Wichtig: Für den kostenlosen Premium-Schutz muss die Software spätestens bis 17.2.2017, 23:59 Uhr, installiert sein. Hinweis: Das Programm funktioniert sofort nach der Installation – es gibt weder eine Nutzer-Registrierung, noch eine Aktivierung über ein Code-System. Die Installation war erfolgreich, wenn im Programm unter Einstellungen, Abonnement der Status Der Testmodus ist aktiv mit einer Laufzeit von 365 Tagen angezeigt wird. Sollten Sie in diesem Zeitraum Ihren PC neu aufsetzen müssen, ist eine Wieder-Installation Ihrer Avast-Software problemlos möglich.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest