- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
jupp008 #3562 üzenetére
Kb. 2 hete kikapcsoltam a tűzfal modult, mert random hol ide-hol oda nem engedett fel, "Nincs internetkapcsolat" választ kapva az épp áldozatul esett oldaltól. Épp készültem felaprítani a routeremet, hogy elromlott, amikor kíváncsiságból (mert gyanús volt, hogy hol bejön egy oldal, hol nem), kikapcsoltam a modult. És lőn! Fennakadás nélkül tudtam újra netezni.
Nagyon gány ez az új főverzió; évek alatt nem volt összesen ennyi bajom vele, mint az elmúlt 2 hónapban. -
Cs1csó
titán
válasz
jupp008 #3370 üzenetére
Kivették a MY AVAST-ot, és a valós idejű statisztikai monitort is - vagy hogy is hívják ami régesrég volt majd kivették a bétával visszajött - a PÍ jelre kattintva lehetett behozni most ez sincs - de elvileg van rá terv hogy visszakerül.
ez volt a hivatalos avast fórumon a beta alá biggyesztve:
"Known issues:
- Avast account is turned off. Will be enabled later via UI update channel"
Annyira nem siratom, de jópofa volt és sok eszköz esetén hasznos lehet.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
jupp008 #3370 üzenetére
Ezt én se találom, most raktam fel.
A vírusírtó fórumon is feltettem a kérdéseimet, mivel nem aktív ez a fórum .
De hátha ide is benéztek.
Mivel sikerült megvennem a céges gépemet, ezért úgy gondoltam, hogy még a mostani gépemről letörlöm az Eset IS-t, s ezen kipróbálom az Avast IS-t.
A leendő gépen úgyis újrarakom a WIN-t, s nem akarok azon próbálkozni.
Telepítéskor a képen láthatókat választottam ki.
Kell-e még valamit telepíteni, ill. mi volt felesleges felrakni?
A Chrome esetében az Ublock Origin-t használom.
Gondolom ezt használhatom tovább?
Hol tudom azt beállítani, hogy ha elindítom a merevlemez vizsgálatát, akkor bizonyos mappákat ne vizsgáljon?
Az általános beállításoknál is találtam olyat, hogy kizárás, de a fájl,ill. viselkedés védelemnél is.
Ha rádugok az USB-re egy pendrive-t, akkor nem ajánlja fel, hogy vizsgálja-e át.
Ezt automatikusan megteszi?
Eddig én a bankomba mobil token segítségével léptem be, tehát usb-re dugandó olvasó, ill. kártya segítségével.
A Chrome esetében ez nem működött, csak az IE esetében, de ott az Eset IS-nek működött a védett böngészője.
Tehát az Avast esetében védett böngésző nélkül tudok csak ezzel az eszközzel belépni a bankomba.
Nem tudom, hogy ez nagy hátrányt jelent-e?
Tavaly egy német újság révén hozzájutottam két kódhoz, s azt hittem, hogy csak 2017.június 1-ig tudom ezzel használni az Avast-ot.
Kíváncsi voltam, beírtam, s meglepetésemre megadta a 365 napot.
Tehát félreértettem, addig kell aktíválni ezekkel a kódokkal.
Arra lennék kíváncsi, ha az Avast fiókomban hozzáadnám a másik kódot, akkor már 2 évig használhatnám-e?
Egyébként azt megállapítottam, hogy ezen rengeteg választható komponens miatt, amit telepítéskor kilehet választani, egy kicsit bonyolultabb egy átlagfelhasználó számára, mint az Eset. -
Jack Oneill
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest