- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
pibácsi #4246 üzenetére
Passz. Telepítsd újra az Avast-ot. Hátha ez kiüti a hibát. Az Avast Clear-t is lefuttathatod.
-
Cs1csó
titán
válasz
pibácsi #4202 üzenetére
Szia, valahol ott jár a számozás, ezt találtam: Avast Free Antivirus 23.10.8563
Otthon meg fogom nézni nekem is a Free van fenn. (Mivel nincs eszem de van noteszem beírtam, kb. fél 3 magasságában megírom nálam milyen verizió van ( két gépen is sz van) amúgy a beállítások frissítések részt is megnézheted mert nekem sem mindig dobja fel a programfrissítéseket de azon a felületen mutatja hogy már van új, (az adatbázis az rendesen frissül)
Ha problémát észlelsz azt meg lehet tenni hogy a programok és szolgáltatások között rákattintasz az Avast-ra és választod az eltávolítás opciót, DE nem távolítod el mert ekkkor feljön egy opció, hogy "összetevők módosítása, javítása" (valami ilyesmi, régen néztem ezt meg) és kvázi csinálsz egy újratelepítést/frissítést, ha volt valami gond ez majd kiüti. -
Cs1csó
titán
válasz
pibácsi #4192 üzenetére
" Avast 9.0.2018-asom van "
Szia, jelenleg itt tart az Avast (Free) :Már nem kell regisztrálni mert ha az ingyenes verziót telepíted nem kell regisztráció hanem automatikusan kvázi lejárat nélküli.
Tehát a Programok és szolgáltatások" résznél távolítsd el az Avast-ot majd innen töltsd le a legfrissebb stabil verziót és telepítsd:A telepítés során lehetőség van a moduláris telepítésre tehát nem kell minden modult telepíteni főleg hogy a nagy része fölösleges ami kell:
1. fájlvédelem
2. webvédelem
3. viselkedésvédelem
és esetleg 4. a levelezésvédelemMás modul nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest