- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3652 üzenetére
Köszönöm!
Az összetevők közül a Rescue Disk-et érdemes telepíteni?
Vagy valahonnan lelehet tölteni az ISO-t, s kiírni pendrive-ra? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3646 üzenetére
Olyan kicsi nálam a sebességbeli különbség, hogy felhasználói élményt nem befolyásolja.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3644 üzenetére
Én egy i3-2100-as asztali gépet használok, feleségem szintén i3-as laptopot, 4GB RAM társaságában.
Ezek esetében lehet, hogy nem célszerű használni.
A védelmet is nagyon célszerű megfontoltan választani.
A gépem a céges gép volt, amit 10 ezer Ftr-ért sikerült megvennem, mert újat kaptam.
Úgy voltam vele, hogy a korábbi, 10 éves AMD DUAL CORE 4000+-os géphez képes ez is előrelépés, nekem a szokásaimat figyelembe véve elég. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3642 üzenetére
A Mcafee-nál is volt ilyen.
Szerintem lassítja a böngészést. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3640 üzenetére
Ez nem egy bővítmény a Crome-hoz,amit letölt,ha engedjük?
Az IS-ben nem látok ilyet alapból. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3607 üzenetére
Ha jelez, ne töltsd le.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3597 üzenetére
Csak javítják majd.Én nem játszok,s így nincs vele gondom.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Jack Oneill #3595 üzenetére
Az a baj, olyan az avast is, mint az átlag feleség. Egyre csak hízik, hízik, az igényei meg egyre nagyobbak, de közben meg követelőzik, hogy ebbe is bele akar szólni, meg azt is vegyem meg...
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3592 üzenetére
Tegnap frissítettem én is de még nem teszteltem, szerintem egyre jobb - kb. ez már a 4-5-ik bugmentesítő release úgyhogy lassan használható, még nem tartok ott ahol Te. Bár a Comodo-nál eljutottam oda azt már én sem igen tenném fel. Sajnos nem tudnak egy bugmentes verziót letenni ők sem. Az ESET-ről sok jót hallottam ha fizetősben gondolkodnék kb. nekem is ez lenne az első a listán.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3592 üzenetére
Én 3 hónapja használom az AVAST IS-t, nem játszom, egyenlőre nincs vele gondom tetszik.
Előtte az ESET IS-t használtam.
Lett 1 éves kódom az AVAST-hoz, ezért váltottam.
Van még egy kódom, amit a hónap végéig kell beírnom.
Kíváncsi vagyok, hogy a meglévő napokhoz (283 nap) hozzáadódik-e a következő 1 év, vagy 05.28-tól számolja a 365 napot? -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3590 üzenetére
Tedd a játék mappáját a kivételek közé de mindenütt. Azaza beállítások - általános fül - kizárások - fájlvédelem , cyber capture, megerősített üzemmód ha jól tudom az utolsó kettőnél nem tudsz mappát csak pl. a játék indító exéjét. Persze lesd meg hogy a manuális mód ellenére nincs e valami a karanténban.
-
Sanki
addikt
válasz
Jack Oneill #3577 üzenetére
Onnan töltök igen.
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
Jack Oneill #3577 üzenetére
Ezt én is tapasztalom.
Előbb van meg a 48 óra.. bőven.. ritka, ha 0,3-as aránynál többet tudok visszatölteni. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3568 üzenetére
Köszönöm.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3557 üzenetére
Hát igen, ez lehet a gond.
Akkor megvárom, míg kijön áprilisban az A3 2016-ra a 7-es droid.
Nem akarok most gyári visszaállítást csinálni.
Tetszik a gyári Samsung böngésző. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3549 üzenetére
Tegnap beállítottam, hogy ha letöltötte a programfrissítéseket, akkor értesítsen.
A programot megnyitva látom, hogy ismét van valami frissítés, de nem értesített.
Beállítottam most úgy , hogy akkor értesítsen, ha van frissítés, s majd eldöntöm a letöltést.
Újraindítottam, most sem látok értesítést az ikonon.
Az értesítések ideje 60 másodpercre van beállítva.
Lehet, hogy azért nem értesít, mert a gépbe való bejelentkezéshez jelszó van beállítva? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3547 üzenetére
Az adatbázisnál gondolom maradt automatikuson?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3541 üzenetére
A 999 másodperc hogyan jön ki?
Az Általános beállításoknál, az értesítéseknél kell módosítani az időt? -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3539 üzenetére
Igen ez a lényeg - mármint a műveleti sornál - Lehetőségek (kérdés, nincs művelet, automatikus kijavítás, mozgatás karanténba, törlés, javítás) ezeket lehet 3 variációban alkalmazni ha az első nem sikerül akkkor írja is -
"Ha a művelet nem sikerült, akkor:" jön a második ha az sem akkor a harmadik. Ha az első művelet a kérdés és arra nem jön felhasználói beavatkozás - 20 másodperc, a maximális 3 hely tehát 999 másodperc tehát több mint egy negyedórát el lehet húzni a kérdés felugró ablakra a választ (az alapbeállítás itt érhető el : BEÁLLÍTÁSOK - ÁLTALÁNOS fül - ELŐREUGRÓK - legördülő - itt lehet beállítani - itt is több fajtát megkülönböztet pl. riasztás stb. ) akkor jön a második ha azt sem tudja végrehajtani akkor jön a harmadik. Ezért jobb sorrend:
1. kérdés
2. mozgatás karanténba
3. nincs művelet vagy törlés (ha valamit nem tudott karanténozni lehet jobb ha törli ez itt kockázatos én úgy vagyok vele ha nem tudja karanténozni akkor inkább hagyja a riasztásról értesítés így is lesz ) -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3455 üzenetére
Köszönöm!
Írtátok, hogy a hardveres virtualizációt célszerű kikapcsolni a BIOS-ban.
Ha nem használok szoftveres virtualizációt, akkor gondolom, hogy nem gond?
Hogy található meg ez a BIOS-ban? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3450 üzenetére
Azért erre csak nem kényes.
A telepítendő gépben meg integrált kártya lesz, s ott a WIN rakja fel. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3439 üzenetére
+1 Szerintem is vannak ott problémák talán az segítene, ha alaposan letakarítanád sajátjával csökkentett mód madj lufttatni minden pucolót javítot stb. egy két restart és a komplett avas is menjen fel minden része és mardjon alap beállításokon, egy ideig, aztán madj ha így stabil lehet variálni mi az ami nem kell és mi az amit a beállításoknál módosítani lehet. Nálam nincs gond, semmi olyan, bár igaz mikor kijött a végleges plecsnit kapó változat - előtt megjárta a gépet a vagy 4 béta és még egy két mást is kipróbáltam, csináltam egy win reinstallt és stabil.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3416 üzenetére
A regediten belül melyikekben szokott programszemét lenni?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3346 üzenetére
Köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3344 üzenetére
Az áruházban pár száz forinttól több ezerig írja.
Nem telepítettem még,ezért kérdeztem. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3324 üzenetére
Üdv, a hálózatvédelem konkrétan mit csinál? Van e jelszó a routeren az elég erős lehet e? Vagy egyéb?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #3323 üzenetére
Ja es halozatvedelem is kell.
-
pibácsi
senior tag
válasz
Jack Oneill #3319 üzenetére
Köszönöm a választ. Próbaként letöltöttem a pendrives frissítést, amit fel kellett installálni és azzal frissült és érdekes módon a további frissítést már a netről csinálta. Mindíg tanúl az ember.
Köszönöm a tippet, így nem kellett megpróbálnom, bár megtaláltam az Avastemupdate.exe- t, de feljegyeztem, sose lehet tudni.Üdvözlettel: Pibácsi
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3309 üzenetére
Igaz utánanéztem, júniusban, júliusban, augusztusban is volt egy-egy verzió áprilisban 3(!) is úgyhogy ezek tükrében főképp hogy BETA sincs a fórumon érdekes. Amúgy nem baj, mármint szerintem 3 havonta egy új verzió bőven elég és fél évente évente valami újítás. Ami zavar, hogy nincs beta verzió az pedig jó lenne, hogy amikor jön a "stabil" az tényleg stabil legyen.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #3306 üzenetére
Mivel új portfóliójuk van . Minden hónapban kapsz új frissítést és nem lesz évre szóló verzió .
-
Bp
tag
válasz
Jack Oneill #3302 üzenetére
Kiprobáltam, másnál de nem let jó.
Ujra raktam a wint,most okés,de köszi mindent.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Jack Oneill #3294 üzenetére
igen, sőt gyakran a webes rendszerekbe már be van építve egy vírusirtó, eleve
-
fcc
aktív tag
válasz
Jack Oneill #3289 üzenetére
Bocs, hogy engem zavar.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3289 üzenetére
Az Avira-nál zavart engem is rendszerinduláskor jelent meg mindig és nem is tűnt el addig amíg rá nem kattintottam. Az Avast-nak is egyre gyakoribb de annyira nem zavaró.
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3285 üzenetére
Értem, köszi szépen! Alszom rá egyet, már túl késő van!
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3283 üzenetére
Igen, jelzésre volt állítva, mert nem szeretem, ha a legalkalmatlanabb pillanatban jut eszébe a frissítés és az újraindítás. Csak azért maradt el, mert az utóbbi pár alkalommal nem tettek ki magukért nagyon, és már így is alig ment. De legalább ment, bár többször újra kellett indítani, de ha fölvette a ritmust, nem lépett ki.
Már letöltöttem a saját eltávolítóját. Hogyan használjam? Rögtön azzal kezdjem vagy előtte a hagyományos módon és csak azt követően szedessem le vele a maradékot?
Köszönöm a jótanácsot!
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3274 üzenetére
Köszönöm!
Csak azt nem értem, hogy most mitől indult el. Az igazság az, hogy egy korábbi verziót használtam, mert amikor frissíteni akartam, jöttek itt a fórumon a bajok csőstül, ez elvette a kedvem, (no meg a józan ész), a következő frissítés nem volt kompatibilis a Windows-zal (Jó, ez költői túlzás lehet, de jól hangzik.
) A kék halál nem hiányzott, tehát ismét vártam. Mivel nem volt időm olvasgatni az alaposabb tapasztalatokat, nem mertem kísérletezni. Tudom, ez gyönge kifogás.
Elképzelhető, hogy erre unt rá és emiatt döntött szép csöndben a frissítés mellett? A kis sunyi!
"Egyebkent tudtommal mar egy ideje nem ertesit az Avast a frissitesrol."
Ha képesek úgy összehozni, hogy nem nyírja ki a gépet, én nem bánom.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3269 üzenetére
Üdv, ezt az opciót nem is nagyon néztem, érdekes kérdés, mivel archivum ezért ugye nem tehet kárt elvileg ameddig ki nem tömörítjük és futtatni nem kezdjük. Talán elég ha marad az első opció. Bár remélhetőleg itt is kérdez előbb a program, hozzánemértőnél inkább ne is kérdezzen töröljön karanténozzon talán így van esélye megvéndeni a rendszert a felhasználótól, később ha gebasz van majd a rendszergazda unoka, szomszéd, barát átjön és ránéz.
Szerintem egyik opció sem túl jól van meghatározva de ők tudják. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #3263 üzenetére
What's new:
New:
Passive mode - new compatibility mode, which should solve compatibility issues, when Avast is being installed on a pc, where other AV is installed (and registred to WSC), Most of the shields are turned off, Avast should be updatable.
Added SafeZone browser, Security browser extension and SafePrice extension to Settings->Components for better managementFixed:
+ BSOD for Skylake processor running Windows 10 Anniversary Update
+ Randomly opening Avast UI bug
+ SafePrice browser extension component is not installed during update when Browser extension was not installed in the previous version
+ Compatibility problems with PICO(Bash) processes on Windows 10 Anniversary Update
+ Incorrectly displaying firewall network profile notification
+ Avast is correctly recognized in Windows Security Center after upgrade to Windows Anniversary Update
+ Showing all passwords as reused in passwords list -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3261 üzenetére
Gyakorlatilag semmilyen előnnyel nem jár, regisztráltam még régen azóta értelmesebb lett a netes feület is, ami kimondottan tetszik de haszna az nincs. Plusz ha használsz valami profilképet az avast fiókban akkor mikor megnyitod a program főablakát akkor a jobb felső sarokban az X-től balra ott a felhasználóneved meg a profilképed kicsiben.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3259 üzenetére
A rendszerbetöltéskori vizsgálatot is lefuttathatod. Nem feltétlenül kell kétségbe esni ha nem vizsgál át MINDENT. Egy komplett vizsgálatnál gyakorlatilag csak az adatbázis alapján keres, tehát lehet, hogy adatbázis alapján meg sem találná, de ha futtatásra kerül a sor ott még lefülelheti.
-
Tarság
csendes tag
válasz
Jack Oneill #3253 üzenetére
Az új Win frissítés összeveszhet az Avasttal, ha jól értelmezem, pláne akkor van gond, ha az Intel bizonyos típusával van ellátva a gép, akkor egyszerre próbálnak meg a BIOS-hoz hozzáférni, kék halál. Nálam ez lett. Egy órán át frissítette a gép magát, utána nagy nehezen bejött, két ablak kifagyott, start menüre kattintottam, kék halál, és nem is igazán akar egyelőre felépülni belőle.
Ha mégis megtörténne, azt javasolják, amit hamarosan magam is kipróbálok (avast angol nyelvű honlapján szerepel):
1. csökkentett üzemmódú újraindítás
2. avast leirtása
3. win frissítése
4. avast újratelepítéseDe mivel a Tiéd figyelmeztetett az új win frissítésre, ezért elvileg itt már nem lehet probléma, mert az Avast javított az ütközést.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Jack Oneill #3249 üzenetére
Azt próbáltad, hogy a módosításra kattintva kiveszed a jelölést, majd a gép újraindítása után bejelölöd? Más ötletem nincs...
-
karlkani
aktív tag
válasz
Jack Oneill #3244 üzenetére
Ha hiányzik, telepítsd fel. Programok és szolgáltatásoknál kiválasztod az Avastot, majd a módosítást választva bejölölöd a bővítményt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3246 üzenetére
Ha nincs más chrome esetén a bővítményeknék katt az áruházra és beírod, avast és ki is adja mindkettőt.
Avast - Avg, egy ideig mindenképpen marad mindkét "brand" sokan érzelmi alapon döntenek, ha idővel ugyanaz is lesz a belső azzal hogy külön néven is elérhető a választás érzését hagyják meg az embereknek.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3244 üzenetére
Üdv nyugi meg fog jelenni, nem azonnal, vagy úgymond nem az első böngészőindításnál, de másnap legkésőbb ha megnyitod a böngészőt ott lesz. Sőt ha jól tudom nem is egy időben jelentkezik a két kiegészítő hanem egy később indításnál jön a másik.
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3240 üzenetére
Az tényleg jó volna, ha gatyába ráznák, mert az enyém még mindig le-le kapcsolja magát. Remélem, a frissítés nem rontja tovább a helyzetet. Azt se bánnám, a megjavulna.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3237 üzenetére
Egy dolog tuti, ha AVAST átáll arra hogy (ólin) verzió lesz és semmi gyomlálás az elején akkor megy a kukába, de szerintem ezt ők is érzik, hogy jobb a békesség. A qihuu is meglépte az essential verziót pedig nemigen füllött a foguk hozzá, ez érezhető. Ezt az INTERNET SECURITY mániát is lehetne kicsit csökkenteni hisz a legújabb winek tűzfala jónak mondható erről már több megállapítás volt hozzáértőbb emberek által is.
Legközelebb én is a win 10-es verzióra kattintok, és azt telepítem.
Amúgy vagy 10 hozzászólás óta milyen jól elbeszélgetünk remélem nem baxnak ki
Valaki megtörhetné már a díszítősort.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3235 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3232 üzenetére
Biztos, mert legutóbb figyeltem a telepítés után a regisztrációs folyamatot ahol feljajánlja hogy fizessek elő a drágábbra és ott is az van hogy a tűzfal a fizetősben van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3230 üzenetére
A tűzfalat kipróbáltam volna - de mikor rákattintottam - feljött, hogy x ezerért megvehetem az avast premiert úgyhogy hagytam.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3222 üzenetére
Valami olyasmi jelent hogy a win tűzfal kezelőfelülete helyett megkapjuk a harmadik fél - jelen esetben az AVAST - kezelőfelületét aminél a beállítások jobban elérhetőek, és a kapcsolatok jobban követhetőek. Az egyik legjobb példa a win tűzfal adatainak és egyéb beállításainak jobb elérésére az a GLASSWIRE FIREWALL aminél a leglátványosabb a hálózati kapcsolatok alakulásának nyomon követése - és ez is a win falát használja és úgy tudom a biztonsági központban a win tűzfalát látjuk tehát ez csak úgymond látványos felület.
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3219 üzenetére
Szia!
Ez is a Windows tűzfalát használja, már nem úgy mennek a dolgok, mint régen. A mai programok csak a tűzfal konfigurálásában nyújthatnak többet, mint amit a Windows nyújt.
-
jupp008
senior tag
válasz
Jack Oneill #3219 üzenetére
Vagy 5-6 éve kezdtem használni az Avastot mint Free Virusírtót, majd kb. 3 éve az Internet Security-t éves license -el. Sok problémám nem eddig az volt az évek alatt, kivéve az utóbbi fél évet amikor bekaptam néhány makacs Malware-t és egyedül a Malwarebytes Anti-Malware -el tudtam leszedni.
De visszatérve a tűzfalra, nem tudom, hogy lehetne objektívan döntést és érvet hozni a két tűzfallal kapcsolatosan. Talán vki hozzáértőbb leírja. -
jupp008
senior tag
válasz
Jack Oneill #3217 üzenetére
nálam ezek vannak:
Ja bocsi, most nézem, nem ua. két verzió.
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
Jack Oneill #3214 üzenetére
Így van, javították ezt a csúnyácska hibát.
Az avast fórumán a következőt írták:
UPDATE:
This is now fixed. All fresh installations are OK from now on.
For existing affected users, if it doesn't update automatically, the fastest way to fix it is to run C:\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastEmUpdate.exe and then reboot.Én is így jártam el, azaz futtattam a C:\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastEmUpdate.exe fájlt (ami nagyon gyorsan lefutott, nem írt ki semmit sem a futás során, sem pedig utána).
A számítógép újraindítása után, már nem jelenik meg a bosszantó, "Ön védtelen" üzenet, minden szépen működik.
-
válasz
Jack Oneill #3203 üzenetére
AVG se sokáig lesz mert felvásárolta az Avast.
-
válasz
Jack Oneill #3207 üzenetére
Helyette valami javaslat?
Ennek a 360 Total Security-nek a Free változata ajánlott?
-
válasz
Jack Oneill #3205 üzenetére
Köszi, csak ez most sürgős lett volna...
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3199 üzenetére
Nála pont - RESPECT - Megkövetlek ma reggel nálam is behalt.
Az ilyeneket jó hírnek veszem mert így tudom "nem az én készülékemben van a hiba"
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #3198 üzenetére
Most olvasom,hogy globalis problema volt ejjel mindenkinel. Dolgoznak a javitason. Majd leellenorzom mindjart
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3196 üzenetére
Akkor én megúsztam, idáig, két gépen is végitoltam hiba nélkül, 2x-is a második már tiszta rendszerre lett feltéve.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3194 üzenetére
Az utóbbi idők legstabilabb verziói, a frissítés pedig folyamatos. Megnyitod az avast felhasználói felületét ott a beállítások ikonra katt -majd bal oldalt a katt a frissítés-re és ott jobbra felül a vírusdefiníciók alatta pedig a progam és a dátum mikor voltak ezek frissítve.
Eltávolításra pedig ajánlott a saját eltávolítója ami csökkentett módban történő újraindítás után törli le és ezután - talán az ezutáni újraindítás után még egy kis takarítás és utána még egy restart majd mehet fel az új. Amennyiben ezek után is van anomália akkor hanygold de ha ezeket nem csináltad meg addig nem kell feladni(érdemes a avast újratelepítése előtt a böngészőbővítményeket is törölni. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3189 üzenetére
Köszi akkor amit gondoltam, néha rálesek a LAN, WLAN kapcsolatokra és kész. Gondolkodtam a MAC szűrés beállításán. Ezek a böngészőkiegészítők még nem győztek meg a honlap reputációra ott a WOT egyébre meg az ublock origin ami elvileg káros dogokat is megfog.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #3186 üzenetére
Ja .
Töröld a Beta-t és hagyd meg a stabil plugint . Új verzió esetén úgyis frissül .
Avast Online Security 11.1.0.955
Avast SafePrice 12.0.81 -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #3183 üzenetére
Itt a stabil verzió . Távolítsd el a gépről majd futtasd a Ccleaner-t és telepítsd fel az új telepítővel .
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3180 üzenetére
2 bővítmény is van az egyik a sima védelem a másik meg valami online bankolásos biztonság dolog.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill #3180 üzenetére
Ez már stabil verzió nem beta. A bővítmények frissülnek maguktól .
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3175 üzenetére
Köszönöm a választ és örülök a sikeres "vadászatnak"!
-
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3173 üzenetére
Általában elégedett vagyok az Avasttal, de mostanában kikészít. Valószínűleg valami egyedi gubanc, mert más nem panaszkodik.
Megkérdezhetem, miért kerestél mást az AVG helyett?
Csak puhatolózom, érik a váltás nálam is, ha nem találok más megoldást. -
C. s.
addikt
válasz
Jack Oneill #3171 üzenetére
Szia!
Nálam ott alapból nincs pipa, nem azért, mert kivettem. Valamikor bekapcsolhattad vagy szigorúbbra állítottad a védelmed, mint ahogy alapból volt és az kapcsolta be. Normális esetben nem indokolt tudtommal, de javítson ki valaki, ha tévedek!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #3161 üzenetére
Bocsánat, buta kérdés volt
Most olvasom még egyszer, figyelmesebben. Pont, hogy az a jó, ha nincs bepipálva, mert így a rendszer fájlokat is vizsgálja.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3149 üzenetére
Üdv hozzáértőbb felhasználónál nem gond ha kérdez bármilyen cselekvés előtt, a javítást, törlést automatikusan csak nagyon tudatlan felhasználóknak állítanám be, ami még jó alternatíva SŐT A LEGJOBB, ha nem is kérdez nem is töröl hanem karanténoz.
Ez a felvásárlás több eredményt is szülhet egy nagyon logikus döntés lenne, hogy megtartják a márkát hisz van aki nem szereti az avast de szereti az avg-t. Persze a háttérben a két cég korábbi "fejlettebb technikáit" gondolom egybegyúrják de erről mi lehet nem fogunk tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest