- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Én Symbiant használtam, a Sony féle UIQ-t pontosabban, utána meg Windows Mobile, aztán Windows Phone, mikor az megállt akkor lett Apple. Nem akartam droidot, az olyan mint autóból egy Swiftet venni.
Viszont következőre már biztosan Android lesz, nem azért, mert fos az Apple, hanem mert elfogytak a noccs nélküli homegombos telefonjaik. Az SE 3 meg a 8 Plus a két utolsó, de már mindkettő vérzik kifelé, a 8 Plus az konkrétan már halott, bár még megy rajta minden app.
Én meg agyhalált kapok, ha valami van a kijelzőn, meg ha gesztusvezérelnem kell olyan alap dolgot is mint a visszalépés, vagy ha lekerekített dizájner fos a kijelző sarka. Szóval Android lesz, még nem tudom melyik.Hozzátenném nem lettem iSheep a sok év alatt, hát nekem a f...szom tele van az Apple baromságaival, hogy mennyi mindent eladnak innovációként amit a Windows Mobile is tudott 15 éve, meg még mennyi mindent nem tud a mai napig az iOS és milyen ováció követ olyan dolgokat mint az asztalon szétrakható ikonok.
Mintha az autók 2024-ben tudták volna elkezdeni a tolatást... Ráadásul fejlődik visszafele, az iOS16 utáni új dizájnnal nehezebben használható a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest