- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Lord Dragon #19173 üzenetére
Van “általános” autós topik is.
Én a Rocketet ajánlom, kiváló ár-érték arány, és ugyanaz a Sebang Global Battery gyártja őket, mint a nagy nevű Yuasát, csak más a rájuk ragasztott címke. Én 2 éve nyúzok egyet a Honda Jazzemben, még nem mutatja jelét, hogy döglődne, viszont egy Yuasát már kinyírtam 1,5 év alatt a sok rövidtávval (igaz, az kisebb kapacitású és indítóáramú volt). És amúgy Hyundai/Kia gyári beszállító is.
Illetve még az Exide-dal van jó tapasztalatom, már 6 éve bírja apum WagonR-ében, habár indításkor már le-leesik a feszültsége 11 V alá. Ja, és érdemesebb a Premium családot választani, ha van az autódhoz megfelelő méretű.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest