- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Pakmara #10591 üzenetére
Nem a szűrőbetétet nyitja? Mert én olyat találtam, hogy Brita Perfect Fit Valve, amihez kapható adapter is:
https://purepods.net/products/brita-valve-adaptor
Ha jól vettem ki mobilról, ezt csak azért találták ki, hogy bolondbiztos legyen. Amíg az ember nem teszi be rendesen a betétet ütközésig, nem nyit a betét szelepe.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Pakmara #10587 üzenetére
Nekem egy régi Brita kancsó van, itt nincs sehol zárószelep. Fészekben alul van egy kis nyúlvány, aminek szerepe, hogy a víz ne tudjon teljesen kifolyni, ezáltal a betét alja mindig vízben álljon, hosszabb idő alatt se tudjon kiszáradni a szűrőtöltet. (Nem én találom ki, régen leírták a weboldalon.)
De ha valaki naponta önt rá vizet, az is elegendő nagyjából, vannak olyan kancsók, ahol szabadon kilóg a betét alja.
Amikor a TESCO még azt sem tünteti fel, hogy Brita-kompatbilis (mint más cégeknél látunk ilyet), sőt azt mechanikusan akadályozza, annak lehet valamilyen márkavédelmi, illetve marketing oka is. Tehát nem is akarnak segíteni.
Most akkor a lényeg, ha veszek ilyen TESCO Aqua Optima betétet, bele tudom barkácsolni legalább a Brita kancsóba?
-
Andris837
senior tag
válasz
Pakmara #9909 üzenetére
Nehéz helyzet ez....
Tulajdonképpen a DeLonghi felé húzok jobban. A szomszédomnak is az van már egy éve kb, semmi panasza nem volt eddig. Kávét tesz bele, vizet, időnként karbantartja a leírás szerint és remek kávét ad neki. Neki nem "latte-s", csak "sima gőzölős", de meg van vele elégedve.
Tulajdonképpen 3 italt lehet főzni mindegyikkel, talán a DeLonghi mellett szól még, hogy halkabb valamivel mint a Philips. Az is mellette szól, hogy árban olcsóbb... 20k.. Abból veszek vízszűrő kancsót, mert sajnos nagyon kemény a víz itt nálunk a faluban és nem szeretném, ha tönkre tenné a gépet a kemény víz... Illetve akkor kellene már valami jó kis csésze készlet is az új csecse kávéfőzőhöz. -
FőDudu
veterán
válasz
Pakmara #9829 üzenetére
Jo valasztas, nekem is ez van.
En annyit valtoztattam, hogy a kikapcsolast atraktam 3 orara, mert a viz haromnegyedet elmosogatta. Az meg zavart, hogy amikor napi 2x inni akartam valamit, akkor altalaban tele volt a csepptalca es azzal kellett inditani, hogy uritsem ki.Tudom, egyeni problema, de en szeretem ha valami mukodik es viszonylag keves macerat igenyel a mukodesbe hozasa.
-
FőDudu
veterán
válasz
Pakmara #9827 üzenetére
A Lattego konnyen tisztithato es eleg jo tejhabot keszit - szoval erdemes szamitasba venni. Nezz meg roluk 1-2 videot vagy rendes tesztet - abbol kiderul ilyet keresel-e.
Maga a tejtarto leveheto a geprol es el lehet rakni a hutobe - ez a napi 2-4 italnal lenyeges, mert nem kell elmosogatni ha reggel egy cappuccino es este egy cappuccino az igeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged