-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasferenc
tag
válasz
CptAdamica #2129 üzenetére
Ízlés dolga. Függ attól is, ki mennyit szán rá.
Olcsó kategóriában ajánlom az Aldi kávéit. (1249 Ft/500 gramm) Nevezetesen az állandó kínálatban levő 500 grammos Amaroy Bar Italia Espresso sorozatot (Classico, Grande Selezione, Crema). Az Omnia Classic kávé is ajánlható. Az Omnia sorozat többi kávéja savanykás, vagyis finoman szólva citrusos. A Tchibo barista kávék savanyúak, nem érik meg a nem is olcsó áraikat. Ajánlható a Segafredo sorozat. A Lavazza nem éri meg az árát. A Pellini kávék jók. Érdemes kipróbálni az olcsóbb Pellini Break Rosso kávét. A Pellini 8-9000 Ft/kg-os kávéi túl vannak árazva.
A kávék árai, például a Pellini, üzletfüggőek. Korábban az importőre adta a legdrágábban a többi üzlethez képest.
Az Aldi kínálatában most megint kapható az Amaroy Roastmaster Espresso 2599 Ft-os áron. Sajnos időszakosan kapható. Ilyenkor karácsony felé több féle kávéval szoktak ajánlani. Ha ízlik, érdemes otthonra betárazni. Én legalább is azt csinálom. -
Voice24
őstag
válasz
CptAdamica #2129 üzenetére
Attól függ, mennyit szánsz a kávéra. A viszonylag olcsó kategóriából tudom ajánlani a Pacificaffe Rome Espresso és Premium kávéit (3800/kg). Olcsóbbak között nekem bejön a Douwe Egberts Gold Crema vagy pl. a Douwe Egberts Barista Espresso (ez utóbbi még mindig kettőt fizet hármat kap akcióban van az Euro Family boltjaiban).
Drágább kategóriát nem próbáltam, így onnan nem tudok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest