- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frankie50
tag
Üdv!
Saeco gépeink vannak, egy odea go, és egy lirika otc. Nekem 1 dl-s adagok készülnek a hosszúkávés gombbal, 4-5 adag hétköznap, hétvégén ha itthon unatkozom akkor + 1-2. A másik a nagyfogyasztó valamivel kisebb, úgy 80 ml-s adagokat fogyaszt, de minden alkalommal 2-t, de még este 8 kor isde jól bírja majdnem 80 éves
tej, tejszín csak a fiamnál játszik, asszony meg szintén a decisből iszik 3-4 adagot. Szóval kicsit függők vagyunk
-
Dr. Szilikát
őstag
Vannak olyan erős kávék is, de volt olyan is régebben, amikor dupla főzést nyeltem egyszerre, akár naponta háromszor, de legalább kétszer. Különösebben nem vágott mellbe.
Nehéz követni, talán valamelyik Lidl arabica lehetett és egy Saeco géppel toltam.
A Krups gépem mintha szigorúbban állna ehhez a kérdéshez, vagy a bab miatt is, de jobban büntet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest