-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Ha túltöltődik a főzőkamra, nem képes 13 mm vagy annál vékonyabbra tömöríteni, megszorul a főzőegység, akkor kidobja (ehhez figyeli a motoráramot), sőt utána csökkenti a beőrölt fordulatok számát, ami miatt vizesebb lehet a másik kávé. Ha emiatt történik, talán eleve gyengébbre kellene állítani (kevesebb kávészem szimbólum).
Ha elindul a vízpumpa, de lefullad, nem bírja átnyomni a vizet, az áramlásérzékelő visszajelzése alapján dobhatja ki.
-
Aethel
aktív tag
Köszi, ez jó tipp!
Feleségemnek van egy bevált mogyoró teje amit kávéba szokott öntögetni felforralás után, egy kis habot csinál de nagyon hamar összeesik, emiatt tartok tőle hogy ezta funkcióját nem is tudná kihasználni. Én meg nem iszom tejjel a kávét csak hétvégente 1x (hétköznapra kell a lórúgás, hétvégén meg csak lazulásképp iszom) így lehet felesleges lattego gépet venni.
Próbáltátok sima növényi tejjel és a nem működése végett használjátok ezt vagy már eleve ezzel kezdtétek használni? -
jjeahh
nagyúr
Ha van a közelben Kaufland, a lila K-Favourites-t nagyon ajánlom, a Kimbo Aroma Gold is karamelles szerintem és nekem az is tetszett.
-
törölt tag
Őrlés a 12 fokozatból 5-re, középállás mínusz egy. Aztán csökkentheted ha nem elég kávés, de ha már túl keserű és fanyar akkor durvábbra kell venni. Más teendő nincs vele.
Kávéból a kínálattól függ, én most Dallmayr-eket próbálgatok. De mindent ki kell próbálni ami szimpatikus. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged