- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
bandi0000 #9869 üzenetére
Az enyem meg csak kb 2 hetes, de ilyen pitianer hibaert en tuti nem kuldenem szervizbe.
Viszont mostantol tudom mire erdemes/kell figyelni, igy nem lesz eszrevetlen ha elkezd ereszteni/vizkovesedni.
Abbol kiindulva, hogy nalad majdnem kibirta a gari idot, meg valoszinuleg van idom.
A fenti foton latszik, hogy kvazi uj a belseje. -
FőDudu
veterán
válasz
bandi0000 #9867 üzenetére
Valoszinuleg eleg a tomiteseket.
De a lengyel szerelo az egesz cuccot elotte vizko oldoban aztatta, mert a latvanybol itelve ez tud vizkovesedni.
Tehat ha mar kint van, akkor O gyuruk le, kicsit beaztatni vizkooldoba (Cillit), aztan uj O gyuruk fel, megzsirozni, aztan mehet vissza a helyere.
(egyebkent ha jol ertem, ez a fozo egyseg oldalan levo vilagos csocsonkba csatlakozik a fozes soran. Lehet annak a belsejet sem art megzsirozni - de csak ovatosan, mert azon valoszinuleg atfolyik a kave es nem erdemes zsir izu kavet inni
Szerintem ez az hozza valo O gyuru szett.
Ebayen.Ugyanaz az elado.
Vagy a kecskemeti boltot felhivni es telefonon egyeztetni a tipushoz megfeleloket.
Amugy Emag is arul komplett pipa csovet - de a forgalmazo roman, szoval ketlem, hogy hamar megerkezne. Az Ebay-es legalabb ebbol el - az elmult 24 oraban eladott 7 darabot es osszesen 1287 darabot.
Na jol korbe jartuk a temat - a tipus egyik rakfenejenek jol megtalaltuk az ellenszeret. Kicserelni nem bonyolult - az Ebay-es elado kulonbozo csomagokban meg a szukseges szerszamokat is arulja.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bandi0000 #9838 üzenetére
Lehet, hogy a pipacső tömítése elengedi a vizet a csepptálcába:
https://www.youtube.com/watch?v=Z_hAj-6gII0
Mágnesszelepes konstrukciónál is szoktak néha panaszkodni hasonlóra, a szelep hibája miatt.
-
FőDudu
veterán
válasz
bandi0000 #9838 üzenetére
Vizkovesedes? Hasznalsz benne gyari vizlagyito szurot?
Elkepzelheto, hogy elvizkovesedett a szivattyu resznel vagy a kazannal.
En megneznem, hogy ki es bekapcsolaskor rendesen mosogat-e.
Nalam (2231/40) kb 5 masodpercig megy a vizsugar a kave kifolyon ilyen esetekben.Ha ott megvan a vizmennyiseg, akkor nem szivattyu vizkovesedes es kihuzhatod a listarol mint lehetseges problemat. Ettol meg a kazannal lehet vizkoves.
(nem tudom mosogatasnal meleg vizzel csinalja-e - majd megnezem a fogyasztasi gorbet amikor bekapcsolom).
Masodik tippem az a nagy narancs szinu tomites amit a fozo egyseg a fozo ust? tetejenel bezar. Ha ott tomitetlenseg van, akkor elmegy a nyomas. Fozoegyseg kiszed, aztan nezd meg a fozo resznel a azt a gumi tomitest.
-
tepenzed
őstag
válasz
bandi0000 #5292 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de tudtommal ezek úgy működnek, hogy amikor teljesen kihúzod, miközben a gép be van kapcsolva, történik egy reset. Ilyenkor x (nem tudom mennyi pontosan) mennyiségű főzés után figyelmeztet újra.
Nekem akkor szokott ilyen lenni amit írsz, ha véletlen olyankor ürítem ki, amikor a gép ki van kapcsolva, így nem tudja, hogy én pucoltam már, felborul a rend. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bandi0000 #4629 üzenetére
Önmagában nem lenne vészes a gépnek, csak egy kellemetlen effekt, amikor az egész áthűlt, az öblítésnél felszálló gőz lecsapódik a még hűvös felületekre, a főzőegység "torkára" is.
Ezután jön az őrlemény, ami a párás részeken részben feltapad, nem tud szépen lesiklani, leömleni. Emiatt azután gyakrabban kell tisztítani ezen részeket, odafigyelni rá. De majd a tapasztalat kihozza, hogy te mit veszel észre, vagy mennyiben számít ez, az adott konstrukciónál.
-
törölt tag
válasz
bandi0000 #4629 üzenetére
A páralecsapódás miatt talán jobb lehet ha szobahőmérsékleten van. Viszont mivel elég kulturáltan tárolja a zaccot és vizet, akár lehet szobában, előszobában is, azért a Minutoval eléggé egyensúlyozni kéne egy teli tálcával, az újabb modelleknél már praktikusabb a kialakítás, "szobatiszták"...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest