- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
zsoltip #10783 üzenetére
Szokták mondani azt is, hogy a kerámia őrlő kevésbé égeti meg az őrleményt, miközben forgás közben jobban felhevülhet a fém.
A bojler teljesítménye a felfűtést gyorsítja, illetve amikor elindul bele a hideg víz áramlása, emiatt lehűl, a fűtés ismét rákapcsol. Ekkor is lehet jelentősége, mivel nagyobb teljesítmény gyorsabban képes pótolni a hőveszteséget.
-
Nagya21
addikt
válasz
zsoltip #10783 üzenetére
Hali!
3-as kérdés: a kerámia azért jobb, mert kopásállóbb, és a gourmann-ok szerint egyenletesebb szemcseméretre őröl.(mondjuk sérülékenyebb is)
4-es: itt a fórumon is vita van melyik a jobb, de aztán lényegében kiderült nem számít sokat, a főzés hossza jobban befojásolja a KV-ízét.
Szerintem a tisztíthatóság-javíthatóság-karbantarthatóság ami még fontos.
Üdv Nagya -
z123456z
őstag
válasz
zsoltip #10781 üzenetére
Én mintha találtam volna egy ilyen listát, meg nem mondom, hogy hol, és jelenleg a két leghalkabb a Siemens egyik komolyabb modellje és a Philips új, silentbrew modelljei, jellemzően 60dB körüli értékekkel. A többiek mintha 70 felett kezdődnének, bár ebben nem vagyok biztos, de így rémlik. Én a Philips -ből a 3300-ast vettem, egyáltalán nem hangosabb, mint az előző félautomata karos volt. Azt nem tudom, hogy az elődeihez képest hogy teljesít, nem hallottam egyet sem. Csukott konyha ajtónál garantáltan nem ébreszt fel senkit még éjjel sem ( bár az éjjeli néma csendben nem mondanám halknak, kell a csukott ajtó ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest