-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #9726 üzenetére
Nagyjából közepes, vagy medium-dark mind és mindegyik arabica-robusta keverék. Ez a Pellini isteni, kegyetlen jó az illata, szép sötét aranybarna a crema és csokis ízvilágú a presszó. Szerintem a kávés listámon megy a "nagyon finom"-ak közé.
-
markussandor
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9694 üzenetére
Szia, ilyenem van csak más színben. Nem feltétlen a legfinomabb fokozatban főzi a legjobb kávét (bár ez kávé függő is), a legtöbb esetben a legdurvább fokozaton ízlik nekem. Tudsz állítani víz hőfokot, de én nem éreztem a különbséget ízben.
Nekem lassan 2 éves lesz, eddig hibátlan, úgy tervezem, hogy ha elromlik, megpróbálom én megjavítani. Minden kapható hozzá.
Az a legkevésbé sem zavar, hogy nem lehet kézi tisztítást kezdeményezni. -
viktorhu
veterán
válasz
vodrosjozsi #9713 üzenetére
Nemigen fogom tudni időben kipróbálni, holnapig tart az akció.
Azt írja, hogy automata gépekhez való.
-
Jenne
őstag
válasz
vodrosjozsi #9704 üzenetére
Szia!
Akár még a kedvezmény nélküli ár sem annyira sok érte. Szerintem.
Pláne, hogy a hasonló karos Krups is ilyen nagyon hasonló árakon vásárolható, mint ez a HiBREW.
Néztem a jófogáson, csak kíváncsiságból, van néhány DeLonghi Dedica, 40-50 ezer közötti áron. -
Nagya21
addikt
válasz
Hali!
Hát......nekem vót, 1 év után eladtam, rá 3 hónapra megmakkant a elektronyikája.
Jó ameddig jó, de kevés állítási lehetőség van, csak akkor tisztíthatod mikó őkelme akarja stb stb stb, én kiábrándultam belőle.......
Akkor má inkább egy Phil, Melitta, de méginkább DeLonghi.
Üdv Nagya -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Lehet éppen állítani az őrlőt, de csak szétszerelés útján eltolni a fokozatokat, finomabb vagy durvább irányba.
Korábbi hozzászólásomból másolva:
________________________Szervizmenü (típuseltérés lehetséges):
Kikapcsolt állapotban az öblítés + erőskávé gomb megnyomása. A tetőrács eltávolítása után látunk felül jobbra, a belsejében egy LED számkijelzőt.
- Funkció léptetése: gőz gomb.
- Számérték léptetése: erőskávé gomb.
- Víztartály LED: 0-4 (vízkeménység négy fokozatban).
- Calc LED: 1-3 (hőmérséklet három fokozatban).
- Clean LED: 1-4 (auto off, órák száma).
- Zaccfiók LED: lefőzött adagok száma. Egy számjegy van csak, ami egymás után villogja ki az értéket.
__________________Tehát itt erőskávénak nevezem a "strong" gombot, ami vastagabb pogácsát kreál, bár inkább ez lehet az alap.
Másik gomb a gyengébb, azaz vékonyabb pogácsa.Vastagságot az őrlési idő határozza meg és a szemcseméret is befolyásolja. Viszont ez a típus önkalibráló, azaz igyekszik stabilizálni a vastagságot, az időzítés változtatásával.
Ehhez egy mikrokapcsoló van beépítve, a processzor méri a fődugattyú leérkezésének idejét, abból kalkulál, illetve korrigálja az őrlési időt, a pogácsaméret beállításához.
Az ütközési pontot pedig abból érzékeli, hogy ott megáll az áramlásmérő, tehát a hidraulikát mozgatató víz folyása.
-
törölt tag
válasz
Hát, nyomásfokozón múlik a dolog, az meg a Dedicában egész jó, a Krupsban nem tudom. Próbáld finomabbra venni az őrleményt, mert azért gyári állapotában ez a Krups jobb mint a Philips. Amíg működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest