- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem a hangminőségével semmi bajom. Igaz, nincs is egy hú de komoly cucc a kocsiban: egy Sencor szubcső, egy pár 13 centis Sencor hangszóró elől és egy pár Blaupunkt ovál hátul. Nekem tökéletesen megfelel, szerintem nagyon jól szól. Hallottam már pár más cuccot is, komolyabbakat is, de szerintem ezek közül az enyém szólt a legjobban. És ezt most nem azért mondom, mert az enyém, és akkor csakis fasza lehet, hanem tényleg szépen szól, szebben, mint egy teljes Blaupunk rendszer (ismerősömnek az van: fejegység + mélyláda + erősítő + hangszórók... minden Blaupunkt).
Én azért választottam a Sony-t, mert kinézetre ez tetszett meg, és mindenképp USB-set akartam. A Pioneer-ok szerintem iszonyat csúnyák (ebben az árkategóriában).
Azt pedig, hogy a Sonynak jó hangszórói vannak, sehol nem állítottam, mivel még nem volt szerencsém hallani őket. Csak a fejegységről beszéltem, mivel arról első kézből tudok véleményt mondani.
"Én nem írtam, hogy az Alpine olcsó, csak az egyik vezető fejegységgyártó." - Ezt én is tudom, de előttem leírta magát a márka. Én biztos hogy nem veszek többé semmi Alpine cuccot. Lehet, hogy hangminőségben az élen jár még mindig, de ez is inkább presztízsmárka lett, ahogy én látom. Annak való, aki fel akar vágni, hogy ő bizony a semmire is ki tud dobni pénzt, mert megteheti, hogy megveszi az 50 ezres Alpine fejegységet az ugyanolyan tudású 30 ezres Sony (vagy a kedvedért: Pionner) fejegységgel szemben. -
tibz03
őstag
Azért ezzel nem értek egyet.
Nekem Sony van, és teljesen elégedett vagyok vele. Én 35-ért vettem (ami elég drága volt, később netes boltban rátaláltam 26-ért
), és van rajta USB, line-in. Aztán ha a CD-lejátszási képességét összehasonlítom egy Blaupunkt-éval, akkor messze jobb, rögtön beolvassa még az agyonírkált újraírható CD-t is, és gond nélkül lejátssza róla a zenét. E mellet még egy - szerintem teljesen fölösleges - távirányítót is kapsz hozzá. Egyetlen problémám vele, hogy a kijelzője nem mindig olvasható gond nélkül bizonyos fényviszonyok között és rálátási szögekben.
De összességében szerintem nagyon jó cucc, másnak is bátran ajánlanám.
Alpine-ról megy annyit, hogy szerintem pont az a márka az, ahol a semmiért kell pulsz pénzt fizetni, mert nem nevezném egy olcsó márkának, ennek ellenére siralmas tapasztalataim voltak vele (tesómnak volt). 50-be került kb. 6 éve, amikor már annyi pénzért mp3-ast is lehetett venni, ez csak sima audio CD-t olvasott, ami ráadásul rendszeresen beleragadt, megugrott. Alpine hangszórót is hallottam: szépen, tisztán szól, de rohadt drága, és rohadt halk... sokkal olcsóbban is megkapod azt a hangminőséget és nagyobb hangerőt.
Szóval ha drágán szart akarsz, akkor nyugodtan vegyél Alpine-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest