- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Abból gondoltam, h a lehetőségekhez képest a leghangosabbatt akarod. Gondoltam mert a mostanit alig hallani. És ez így is lesz.
A közép és magas tartományon kívül a hsz gyakorlatilag majdhogynem tök fölöslegesen van ott. De a sub vágási frekije alatt tuti.
Milyen kocsiról van most szó? Hátsó ajtó van? Abban hsz-nak hely? Én inkább oda tenném, ha lehetőség van rá.
-
fero02
nagyúr
Ezek szerint igen.
Akkor vedd meg a legérzékenyebb hsz-t és kész. Ezzel viszont az a baj, h a gyár által "készített" adatlapoknak sajnos sokszor nem lehet hinni, mert nagyon nem fedik a valóságot. Sokkal inkább marketing, mint valós technikai adat.
Az "igényeimről" pedig ami sokkal inkább az anyagiakat mutatja: egy használt Sony fejegység; egy SAL erősítő + egy 20 perc alatt kendácsolt láda, amiben egy 3szor a halálból visszatámasztott nevenincs 30 cm-es (nem is autós használatra való) hsz van; és gyári hsz mindenhol.
Egyéb kérdés?
Ezt nem azért írtam, h sajnálatot keltsek bárkiben is, hanem azért, h hidd el nekem én is meggondolom 600 szor, h mit veszek attól függetleül, h 15 vagy 50 ezret szánok rá.
Mégvalami. Miért akarod a szubot túlkiabáltatni? Hátul úgy is a sub domiál.
-
fero02
nagyúr
Jó persze, nem kell elfogadni amit én mondok. Én csak azt tudom mondani, amit én tudok, tapasztaltam, építettem. hugi0 dettó. Csak akkor azt nem értem, ha saját bevallásod szerint sem értesz kicsit sem a dologhoz, akkor miért vagy ennyire hitetlen és majdhogynem lebaszol minket.
Sztem Dodi sem mondott Neked annyira konkrét dolgot, csak rácuppantál, mint légy a cukros vízre.
Egy vmi kell Neked (vagyis 2). Egy baszott nagy csomagtartó térfogat meg 2 ovál. Lesz egy szarrá mosódott mély tartományod, egy értékelhetetlen közép és olyan magas, amilyen sikerül a csipogótól. Dinamizmus 0, atom kiemelésekkel és egy fantasztikus színpadkép.
A legnagyobb baj sztem mégis az, h túl kevés összeget szánnál az egészre és sztem túl nagyok az elvárások ennek ellenére.
-
hugi0
őstag
Recon !
Ha kell en kolcson tudom adni azt a ket ovalt (Infinity Kappa CS1B), amit eppen most csereltem le.
Ez egy 3 utas szett 1200 marka volt, valamikor.
A katalogus igy nez ki: 1 2 3 4 5 6Ezek nekem az elso ajtoban [voltak].
Most eppen ez lesz az oval helyett.
Ha tetszik a hangja, akkor segitek ugyan ilyeneket beszerezni.
Miert nem adom el ?
Mert meg terveim vannak vele.
Egyebkent 13,000Ft korul lehet hozzajutni egy par ovalhoz. -
törölt tag
Recon!
Igazából biztosan vannak itt olyan müszakiak akik el tudják neked magyarázni mit,hogyan melyiket érdemes.
Kenwood KFC-E6935 engem ez győzőtt meg legalább is a leírása alaján.Esetleg kérdez meg másikat ki mire szavaz.
Nézd meg az autóhifinél kik forgalmazzák azt a terméket azaz melyik városban.Felhívod és lefixálod velük.Olcsobb is amit én linkeltem igaz 1000ft de /Ground Zero GZTF 690MK2/ sok kicsi sokra megy.
Igazából el kéne mennyed a Médiáékhoz és ott ki kéne probálnod ilyeneket milyen hangzásügyileg.
-
törölt tag
Hy!
Anno amikor voltam a Surányinál akkor megkérdezte mi az elképzelésem.
Mondtam neki 16cm szett+széepn csilingeljen a magas mert sajna én annak a rabja vagyok.+van rá 40.000ft-m.
Nos a kérdése utána az volt milyen zenét halgatok leginkább
tuc-tuc,metal,opera,tecno vagy lágy dance stb...
Nos én régi motoros vagyok és nekem a 80-as évek a nyerőek pld Fancy,Ken Lacibácsi és a régi italo zenék.
Ott volt egy fal ahol ki volt állítva kb 40féle hangszoró 16cm volt a legtőbb.
Sorolhatnám a márkákat 3oldalon keresztül de igazából ő benyomta a phase gombját és ott nálam megáltt minden kb mint a Túl a sővényen rajzfilmben a mokusnál amikor enrgiaítalt ivott.
Minap jőtt a haver hozzám ford focus sedannal.2 mélyláda,erőlkődő,rahedli hangszoró.Bekapcsolta és a rendszámtábla tartó mintha viszhangzott volna szóval a dob már rég kb 5seccel ezelőtt elhangzott de a rendszámtábla kb akkor ütőtt ugy 8-at még.Hát apukám a zene felét nem is értettem pedig a kedvencem volt Dj Bobesz egyik zenéje.Nos ő nem minőségre ment hanem emnnyiségre és a cél az volt ha lemegy és bekapcsolja akkor a lakotelepen páran megszolják megint az a "hülyegyerek".Nem tudom erre én nem mondok ill nem írok semmit sem.... -
tibz03
őstag
Na kicsit konkrétabban:
Ground Zero GZTF 690MK - erről a márkáról még nem hallottam (gondolom, most már képben vagytok, mennyi a szaktudásom
)
VAGY
Sony XS-F6935 - igazából ezt már meg is rendeltem (egy kicsit talán meggondolatlanul), de még valószínűleg visszamondhatom, úgyis Szilveszter van, nem hinném, hogy vesznek fel rendeléseket.
Melyik a jobb szerintetek? A Sony-ról már olvastam hideget-meleget (én viszont preferálom a márkát, a fejegység is Sony, és teljesen elégedett vagyok vele), a másikról viszont nem tudok semmit. Esetleg más ilyesmi árban?
-
törölt tag
Hy!
Nos én is ovált vettem a matizba hátra aztán kicseréltettem Phase 16cm +magas és csináltattam egy kalaptartót amit egy asztalos 2000ft-ből megoldott.
Előre az ajtóba 10cm eztautohifin néz körbe sok mindent megtudsz árakról ill jellemzökről.
itt én a carstylingen vásároltam uj phase cuccot.Sajna ezt már nem lehet kapni mert a mac felvásárolta. -
hugi0
őstag
Ha valoban teljesitmenyt is akarsz es minoseget is, akkor az zsebbenyulos.
JBL Decade T595
Ha megsem oval mellet dontesz, tudok ajanlani meg ket 20 centist:
Pioneer TS-E2095
Pioneer TS-2150
En eleg sokmindent hallotam mar, ez a harom volt ami az elkepzeleseidhez kozel jar."Tudod" a mai vilagban ilyesmire nagyon nincs igeny.
- foleg, hogy mp3-at hallgatsz kalaptartobol szolo ovalon.Ha veszel egy 15,000Ft-os hangszorot, nem art ha tudod ennek az eloallitasi koltsege kb. 1500-2000Ft lehet.
Nesze neked minoseg.
-
Grigorisz
aktív tag
igy is lenne, ha nem egy quad-ot akarna beépíteni
jan: sztem az erősítő powergombja helyett iktass be egy relét a pozitívját kösd egyenlőre a gyújtásra (azért nem csak egy pozitívszálba kötött kapcsolóra mert bekapcsolva felejted és szívsz, hogy nem indul a vas reggel) majd ha már lesz fejegységed akkor kösd át a remote szálra.
-
zoli03
őstag
Nekem nem a funkcionalitás az első, hanem a hangminőség. Ebben a Sony nincs nagyon az élen, nemcsak autóban, hanem szobában se. Nézd meg hány hangminőségversenyen indulnak Sony hangcuccal. Ugyanazért az árért kapsz Pioneert és lényegesen jobb.
Én nem írtam, hogy az Alpine olcsó, csak az egyik vezető fejegységgyártó.
A Sonynak olyan jó hangszórói vannak? Azzal a szánalmas Xplod mélynyomóikkal nyomulnak évek óta, mikor azt egy tizenegypárezer forintos JBL-től is megkapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest