- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
szepsuti #17650 üzenetére
Köszi a segítséget.
Hát igazából nekem a hupogás elegendő lenne amit a csomagtartóban lévő láda csinál.
A lényeg annyi lenne, hogy ha hátul hupog a csomagtartóban a cucc, akkor a kocsiban lévő hangszórók ne torzítsanak.A mostani hangszórókkal az is a bajom, hogy a magas is elég soványka pl.Csak a nagy dübörgés hallatszik a kocsiban.Akkor azt honnan tudom, hogy egy hangszóró mennyire érzékeny? (ahogy te írtad)
Joe fiú :
Fejegység
Erősítő Én erre hídba kötve használom a ládát, mert simán gyenge neki kicsit.
Mélyláda -
karakpecze21
senior tag
válasz
szepsuti #17648 üzenetére
Hátul sima hangszórók vannak, nem ovál.
"ha az első hangszórókat erősítőről hajtod, akkor a hátsókat is arról kellene"
Eddig nekem minden utastérben lévő hangszóróm a fejegységre volt kötve és az erősítőre meg a csomagtartóban lévő mélyláda.
Azért érdekelt, hogy kb. mekkora w-os hangszórót kellene vennem, mert nem akarok úgy járni, hogy ha hangosítom a zenét akkor az utastérben lévő kis hangszórók már hamar torzítanak és a mélyláda meg csak épphogy puffog.
-
Xero
nagyúr
válasz
szepsuti #16982 üzenetére
A ládáról, ha nem muszáj inkább nem írok semmit. Elég negatív lenne a véleményem.
Valamilyen értelmesebb belépő kategóriás használt Alpine fejben gondolkozz. Ez a Kenwood szép és aranyos, de kevés az üdvösséghez.
Első szettnél én inkább várnék egy picit, gyűjtenék és egy Hertz DSK 165.1-et vagy a fentebb is javasolt kiváló érzékenységű Audio System MX165 Plus-t javasolnám.
Ha szerencsés vagy ezeket is ki lehet fogni használtan.
Az elején nem feltétlenül van szükség erősítőre, de mindenképpen nagyon sokat számítana, ha a szett is normálisan lenne hajtva.Szóval szerintem ez lenne az ideális:
Alpine CDE 9827rr - 25e - Ez sem valami nagy durranás, de jobb lenne szerintem mint a Kenwood
Hertz DSK 165 - 9e Használt, de a célnak megfelel, ha minden ok vele.
Hertz EP2 - 13.5e Ebben nem vagyok biztos, de hirtelen ezt találtam ebben az árkategóriában.szerk: Természetesen egy ajtó bitumenezés szintén sokat hozna a konyhára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest