- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Newneed #60374 üzenetére
Hali. Köszönöm szépen a válaszod
Igazából mi az amire figyelni kell, hogy jól össze illő legyen a rendszer?
Amúgy az erősítőt nem "lehet" kihagyni mondjuk, h ha ládának ezt veszem meg
Vagy biztosan kell az erősítő?
Illetve 4 hangszóró felesleges a kis autóba? Mert én annyira gondoltam
-
pöttty
tag
válasz
Newneed #60352 üzenetére
Szia, Nekem 2007-es CRV-m van, de ha jól emlékszem egy kutya az Accordé is, ha dobsz egy fotót a gumiról az sokat segíthet. Nem volt egyszerű de azért be lehet rakni a kábelt. Én úgy csináltam, hogy a gumi mindkét végét kihúztam. Ajtó oldali nem gond, de a kocsi oldalon egy műanyag keretre van ráhúzva, na ott kicsit macerásabb, de belűlről kézzel ki lehet tolni. Aztán ajtótól kocsi felé átdugtam egy 2-3 mm átmérőjű, szépen lekerekített végű acéldrótot. amikor átért szigszalaggal ráerősítettem a kábelvéget aztán óvatosan áthúztam, vissza a gumik és kész is.
Egyébként ha nincs meg még az esk, épp van egy eladóm, ha érdekel írj egy privit. -
kacsa7
őstag
válasz
Newneed #54760 üzenetére
Szia!
Nem a láda fütyül, így ne annak az RCA-ját cseréld. A fütyülés magas frekis, azt a szetten hallod, arra felé kellene nézelődni. Vagy az RCA test nem jó és azért fütyül, vagy az erősítő testelésével van gond, akár az erősítővel magával. Kösd át a szettet a Kicker erősítőre, hogy úgy fütyül-e. Ott úgyis új RCA van, így az kizárható, illetve ezzel az erősítőt is kizárod mint hiba forrást. Ha így is fütyül, akkor próbáld ki kondi nélkül.
-
djTech
csendes tag
válasz
Newneed #43338 üzenetére
Helló
próbáld ki ezt: Klotz MC5000
RCA dugókat pedig itt találsz hozzá: Kácsa Audio
a korábban említett kábelekhez képest szerintem ez sokkal jobb alternatíva.
Az ár-értékarány nagyon jó, megfelelő dugóval. -
kacsa7
őstag
válasz
Newneed #43338 üzenetére
Én pont ilyet vettem a Connection ellenében. Igazából 2 oka volt. 1részt maga a csatlakozó nekem masszívabbnak tűnt. Elég korrekt fém, csavaros csatlakozója van, belül műanyaggal kiöntve, másrészt nálam pont az volt a cél, hogy ne egyben fusson a 2 csatorna, hogy ha hidalva használom az erősítőt akkor a 2 csatlakozó elérjen az erősítő 2 bemenetébe, ami nálam elég távol van. Igazából nekem tetszik a hangja, elég semlegesnek tűnik, nem tűnik fel, hogy valahol drasztikusan kiemelne, abszolút dinamikus, viszont sok összehasonlítási alapom nincs normális kábelekkel. A Renegade kábellel összehasonlíthatatlan, annyival jobb. Viszont most pont azon gondolkozom én is, hogy 3. RCA-nak mit húzzak be. A Connection-t én is néztem, illetve nálam a másik jelölt ez. Esetleg Gladen CH Zero, de az 6.5eFt már.
-
Daywalker
addikt
válasz
Newneed #43334 üzenetére
Én olyat használok, mint ami a linken van, kettőt is, és az aktívhoz is ilyen lesz a harmadik. Vékony, könnyen kezelhető, masszív, van remote, és hangban sincs vele bajom, sőt! Az előtte lévő nonamehez képest sokkal több dinamika van benne, mélyebbre megy a láda is. Nyilván van ennél is jobb...
-
kigoi
senior tag
válasz
Newneed #42911 üzenetére
Papír vagy polipropilén membrános mélynyomó/hangszóró jobb hangnyomás versenyre?
Amelyik nagyobbat bír szólni,nem csak a membrán anyagán fog ez múlni hanem a teljes hangszóró felépítésen.
Rossz topikban vagy egyébként mert itt SQ-sok vannak.
Itt kérdezhetsz vannak hifisek vegyesen.
[link] -
footy
addikt
válasz
Newneed #42700 üzenetére
A sinuslive-ból csak a lila ér valamit, a kék nagyon gagyi. Vegyél inkább gladen eco-t. Vagy ha kicsit többet szánsz rá akkor gladen zero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest