-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Darko_addict #72822 üzenetére
Gondoltam mivel ebben a kategoriaban szerintem testverek kozott is van vagy 80-100 erosito igy rengeteg idot takaritanek meg, es raadasul nem kell vegignyalaznom az osszes "best car amplifier under 200$" review-kat, mert valaki mar megtette helyettem, es hajlando megosztani velem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Darko_addict #72808 üzenetére
Szerintem (ezen kívül
) még az lehet az oka, hogy itt nem kultiválják a hátsó
hangszórókat semmilyen formában, mivel a zenei élményt "nemigazán növelő"
tényezőnek tartják. Ha mélyeket akarsz, ahhoz nagyobb átmérő fog kelleni.Szerk: egyetlen formában mehet hátsó hangszóró: mélyláda a csomagtartóba.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #72803 üzenetére
Megy kisgrofó ezerre' az új hangszetten.
Egy szerényebb, 15 ezer Forintos Hertz pár váltotta az első hangszórókat, amiknek nulla magasa volt. A Kenwood fejegység brutál beállítási lehetőségei miatt nagyon szépen az ízlésemre tudtam formálni a hangzást. A két első gyári hangszóró együtt könnyebb, mint egy leveses tányér, semmi anyag nincs benne. No, hátul még ezek maradtak. Igazából nem sajnáltam volna venni bele még egy ilyen 15 ezres szettet, de a beépítés, mikrofon-elvezetés sok munkadíjjal járt, egyelőre marad így. Arra lennék kíváncsi, hogy ha lenne egy ugyanilyen pár hátul, akkor elöl, az én pozíciómban jelentősen változna a zenei élmény? A basszus "összeadódna" vagy inkább elveszne hátul? Köszi. -
zsoika
addikt
válasz
Darko_addict #72785 üzenetére
veszek le a hátsókból hogy ua hangerőn ne torzítson ... azoknak nálam kisebb a terhelhetősége, illetve egy kicsit a bal elsőböl mert az meg közelebb van.
-
zsoika
addikt
válasz
Darko_addict #72782 üzenetére
Én balance, faderel szoktam egy szinte hozni
-
V8engines
tag
válasz
Darko_addict #72739 üzenetére
Na erről beszéltem visszább. -Mert gondolom ez a jármű már "új" kor szülötte?
Ismétlem. Nálam nincs szigetelt ajtó és nem zizgek. Én sem, meg a belső sem.De ahogy meg is válaszoltad, az a szigetelés mást szolgál.
-
V8engines
tag
válasz
Darko_addict #72720 üzenetére
Szia!
Csak saját vélemény.
Én is ültem sok év alatt jó néhány gyártó típusában. Mazda 6-tól kezdve, koreaikon át F10/11 BMW-kig bezárólag. Nos, a gyári hangzástól nekem nem kéne sokkal több, max. mélyet raknék még hozzá. Leginkább azt se már. Nálam a BOSE meggyőző volt.Na ezeket a hangzásokat nem fogod elérni. Legalábbis a 100000 elég vékonyka rá.
Én már összeszámolni sem tudom, enyémre mit költöttem (egyik autómból építgettem át a másikba és közben folyamatosan fejlesztgettem). Mindez sok év alatt. Kezdve kb. '95-től, és még mindig nem nyúltam ajtószigeteléshez (ezen járművemnél sem), amit mindenki ajánlgat. Nekem jó így, de biztos lehetne jobb. Mindez napi használatú ll-es Golf-ban. Ez még nem a csörgő, zörgő, zizgő lemez/kárpit/műanyag kategória mint az újabb építésű járműveknél. Vagy ami volt is, mind megszüntettem. (Egy Á-tól ZS-ig felújított VWas.)Így látom én, de biztos lesznek tőlem okosabbak. Hátha kapsz választ.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #72721 üzenetére
Az előző HSZ-emet vegyétek semmisnek, itthon is hasonló áron vannak és érintőset nem is akarok.
Van két jó ajánlatom; nekem eléggé egyformának tűnnek tudásra és külsőre is bejönnek, de nem tudok mi alapján dönteni: Sony WX920BT vagy Kenwood DPX 5000BT legyen? Kikiáltási áruk között 5-10 ezer Forint van (a Sony drágább), így ez sem mérvadó - ha valamelyik jobb, akkor nekem megéri a felárat. -
Darko_addict
őstag
válasz
Darko_addict #72720 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest