- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
herrká
senior tag
válasz
zsoika #73417 üzenetére
De kicsit igen. Két db alátét már emel annyit rajta, hogy nem ér hozzá. Csak a kérdés az, hogy fog szólni? Ha a hangszóró és a kárpit között van 4cm. Oda "zenél" az üregbe... :-)
Ezért kérdezem, hogy ajánlott a beépitő keret vagy mindegy?
Nem értek hozzá. Az autót nemrég vettük. Ganyolt, szakadt membranos hangszóróval. -
magyarl
tag
válasz
zsoika #73117 üzenetére
Na, megvettem a Kenwood KMM-BT306 fejegységet (28e Ft), otthon asztalon teszteltem a funkciókat, eddigi tapasztalatok (legújabb v113 fw):
- régebbi Kenwoodhoz képest nagyon bénák a gombok, konkrétan erővel kell nyomni és nem érzed a nyomáspontjukat...
- tekerőgomb néha random ugrik vagy kihagy, de használható a funkciók gyors pörgetésére. Gumírozást sajnos nem kapott.
- Android 7.0 és 8.0 BT csatlakozás egész jól működik. Szépen kiírja az épp játszott előadó-cím párost. Egyszerre 2-t is tud kezelni párhuzamosan: ha az egyikről játszol zenét, majd a másikon is elkezdesz egyet, akkor automatán átvált arra.
- Spotify BT funkciónak sokszor nem sikerül csatlakoznia (beragad a Connecting, eddig nem jöttem rá ez minek a függvénye). Viszont ha sikerül, akkor egész okos: a fejegységről lehet turkálni a zeneszámok, albumok, előadók között, lehet like és unlike-olni a játszott számot, tud váltani a random és repeat módok között. Itt már az automata váltás telefonok között bugos, nem igazán megy.
- Kenwood Remote App szerint a 7-es android már túl régi, azzal nem enged csatlakozni. Újabb Androiddal már szépen ment, úgy láttam kb minden beállítást pötyöghetünk telefonról, ami így ezerszer gyorsabb mint a fejegységet tekergetni.
- az RGB szín csudálatus, ha szeretnénk külön keverhetjük a gomboknak és a kijelzőnek -
szazbolha
addikt
válasz
zsoika #73125 üzenetére
Szerencsére nálam 2 ohm a gyári adat az erősítő min. impedanciájára, de volt már rajta "számított" 1,5 is. Semmi gond vele.
Természetesen senkinek nem ajánlom, hogy házimozihoz autós hangszóróból építsen hangfalat, azok autóba lettek tervezve és csak kevésnek lelhető fel a T/S paranétere vagy a SPL diagramja (Hertz ebben példás). Jellemző a kis Vas és a nagy terhelhetőség. -
rejtettlampa
tag
válasz
zsoika #73101 üzenetére
Phonocart nem ismerem. Herz jó, csak az adatlapja szerint 55-60Hz-től indul és azt kicsit magaslom. Jó lenne ha tudna már kb 40-45Hz-től. Bár kérdés, hogy azok, amikre ilyen adat van megadva, tényleg tudják-e, vagy csak vakítás?
Gladen, Rainbow, Focal szintén ismeretlen számomra.
Mac Audioknak jók a paraméterei, szépen is szólnak, legalábbis régen építettem be havernak Mac cuccot az autójába, a hangminőséggel nem volt gond.
Pioneerekben bízom még, vagyis a régebbi szériás dolgai szerintem nagyon jó és minőségi darabok voltak. A mostaniakat nem tudom, már rég nem kellett hangszórókat nézegetnem, így nem ismerem a mostani felhozatalt. -
Speeedfire
félisten
-
MrM94
addikt
válasz
zsoika #72952 üzenetére
lehet van benne valami. vissont elotte volt egy magnat 800w osom valami mac audi 500w erositovel atmenetileg annàl is csinàlt ilyet..de szerintem van benne valami.. viszont akkor ereznem kene ugyanrzt barmelyik lehuzott ablaknàl nem ? nekem ez a furq hogy csak annal az ablaknal lehuzva hallom..fene se tudja..
-
zsoika
addikt
válasz
zsoika #72873 üzenetére
Megvolt a tesztelés....androiddal tökéletesen működik a kihangosítás is.
iphonet látja ,de a névjegyeket, híváslistát nem .....így nem írja ki a hívót ,(csak a telefonszámot) nem csörög, csak lenémítja a zenét....stb. Elvileg minden engedély megadva a hozzáféréshez.
5lete v.kinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest