Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
outsiders #61990 üzenetére
persze ha fusiba van csinálva akkor körberöhögi mindenki ezeket az árakat
de ha számlás papíros stb. stb. ami után kb a fele marad meg zsebben az embernek -és az ugye ki tudja mi felé oszlik- akkor "sajnos" lehet reális az árazásde ha van garazsad vagy udvarod stb. stb. vagy haver esetleg, akkor még kezdőnek is pár napos munka és megvan.... legalább az ajtókárpitnál te töröd le a bolháidat
és te pótold őket, és magának -legalábbis én- néha jobban megcsinálja az ember, mint egy olyan aki monotonban űzi az ipart
persze ha nincsen semmiféle lehetőség ill. ismerős aki kicsit is ért hozzá akkor szakműhely.... ott ott lehetsz, nézheted sasolhatsz, aztán max másodjára ha lesz helyet és érzel rá affinitást akkor majd belevágsz te magad
-
pengusz77
senior tag
válasz
outsiders #61990 üzenetére
Szerintem a fejegység beszerelés sok. Nem tudom a piaci árakat, csak egy hangszóró beépítése (bekábelezése) nekem kb. ötször annyi idő volt, mint a fejegység cseréje (én magamnak csináltam, tehát nem vagyok profi benne). Amikor másodszor csináltam, az arány kb ennyi maradt, a fejegység csere max 10 perc volt. (elsőre mondjuk fél óra). Ettől még lehet ennyi az ára, ezt nem vitatom.
A "bitumenlap" konkrétan milyen anyagot takar (árajánlatban benne volt gondolom), és hány négyzetméter?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest