- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #10927 üzenetére
Szakáll csinálta. Ajtószigetelés Soudaband-dal van. Az ajtópanelt nem tudom külön... fejegység beszerelés, RCA+hangszóró kábelezés (anyag nélkül), ajtó szigetelés + kiemelőgyűrű + panel, illetve a csomagtartóban a kábelek elrendezése, erősítők rögzítése ilyesmi így együtt volt 4-5 nap és 90.000 pénz.
-
conan77
tag
-
-
orbano
félisten
-
Wackond
tag
Nem miattad van a vita, ez soha véget nem érő vita. RS vagy valamelyik Alpine... sose lesz vége. Szal tudod mindig van valaki, aki elkezdi az "én apukám erősebb" játékot, és annak mindig ordenálé vita a vége. Már megszoktam.
Itt inkább azon indult el a "vita", hogy érdemes-e meghallgatnod 5-6 fejet, mielőtt elköltesz egy valag pénzt, vagy látatlanba/halltlanba ki lehet-e jelenteni, hogy mit kell megvenned.
Szal én adtam lehetőséget, adom amúgy is, lehet jönni fejtesztre, amíg van több darabom. Aki akar, él vele, aki nem, az nem. GZs sem egy feejt forgatott már át a kocsijában, bár vele kicsit régebbi az ismerettségünk, mint itt bárkivel. Szal vele vígan megjátszom, hogy "nesze itt egy fej, vidd el egy hétre tesztelni", de egy ilyen bepróbálós gyorsteszttre kb. bárkit szívesen látok, aki szertne fejleszteni, vagy simán csak tapasztalni -
-
G.Zs.
senior tag
Pont erre a nem létező pause gombra gondoltam például. Amúgy mielőtt fejet veszel, érdemes meghallgatni, megnyomkodni több típust is, mielőtt kiválasztod a neked megfelelőt. Ez a rendszered alapja, ezt fogod használni nap mint nap. Ne csak egy konkrét típusban gondolkozz. Próbálj ki minél többet.
-
s4tch
veterán
Sajnos nem ismerem, csak a munkáját; múlt héten került bele a kocsimba egy tudtommal általa gyártott alugömb. Ő pécsi, én gyöngyösi, kicsit macerás lenne hozzá menni.
RS2-t csípni fogod.
----------------------------------------
Úgy hallottam, hogy a Massive Nano Block sorozata technológiáját tekintve megegyezik a Hollywood Excursion erősítőkével, csak más a dobozolás, és picit mások a teljesítményszintek. Az árakat össze lehet hasonlítani...
-
Wackond
tag
Inkább vidd el ezt 65-ért!!!
Mert:
-jár hozzá táv alapból (ez 6eFt, ha külön veszed meg az 53-hoz)
-frissen van kitakarítva (ez 6eFt a márkaszevizben)
-gragikus "biolite" kijelzője van
-4V RCA-i vannak
-megbízható forrásból származikSzal az utóbbi három tétel megér 3eFt-ot, nem?
Ha igen, dobj egy privit és megbeszéljük a részleteket!
-
Wackond
tag
Hali,
A 117 nem tud aktívot, szal az kiesik. Marad újak közül a 9887, de azt meg megint csak nem lehet kapni, meg én személy szerint nem is javaslom (köcsög a menüje sztem).
Ha belefér a keretbe, akkor CDA-9835R lenne a javaslatom. Annak nagyon pipec hangja van, egy legendás fej. Szép (nem csak annak mondott) állapotúból épp van egy (na jó, 3) a polcomon.
Ha kicsit a Pio-hoz közelebb álló hangzásvilágot keresel, akkor inkább CDA-9855R, ebből is van a polcomonUSB-t egyik sem tud, de szarni rá. Szerintem
Szal érted, ezek már olyan kategóriák, ahol nem illendő tömörített zenét nyomni, meg ahol már meghallod a különbséget a gyári és a másolt audio lemez közt is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest