- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
#68613376 #13675 üzenetére
Én meg hiszek a BMW erejében...
Viccet félrerakva , nagyon nagy volt a különbség az én rca-m és a Neo KHS 321 között nem az enyém javára.
De mind kettő benne marad , majd úgy csinálom meg , hogy 5 perc alatt minden visszarakható legyen és akkor mindenki eldöntheti , hogy nekem van igazam...mert úgyis én nyerek , akit ezek a szavak nem győznek meg az meg majd személyesen... -
bandi0000
nagyúr
-
Az-X
őstag
válasz
#68613376 #13608 üzenetére
Nem fog törlődni, mert ha egyszer kiforr egy valamiféle végleges összefoglaló akkor megy be az első hsz-nak. Ez nagyon sok topikban van így PH-n. Akkor elég lesz csak annyit írni a kezdőknek, hogy első hsz.
cicmanyeknek pedig köszönet, hogy ilyesmivel tölti a drága szabadidejét
orbanoval is sokszor gondolkoztunk, hogy össze kéne foglalni valahogy a dolgokat, de a kivitelezésig sosem jutottunk el (főleg lustaság miatt
)
-
Az-X
őstag
válasz
#68613376 #11368 üzenetére
Egyelőre csak nézegetem
Mert olyan szép
Igen, azt látom, hogy a kondik teljesen jó állapotban vannak.
Amúgy számítógép tápegységben puffert, illetve alaplapokon kondikat sokszor cseréltem (mikor már kipüffedtek, netalán már a kupak is lepukkant róla). De ott nincs ilyen extra igény mint az erősítőknél. Csak be a bótba, azonos értékű kondi megvesz, betesz, örül -
Az-X
őstag
válasz
#68613376 #11365 üzenetére
Őőőő... nyilván valóan nem fogok saját kútfőből olyan alkatrészeket cserélgetni amiben nem vagyok 100%-ig biztos. Ezért kérdezek olyas valakit aki csinált ilyet, és tudja mit kell... A cserével mint folyamattal nincs gond, merthogy műszerésznek tanultam, illetve ehhez valamilyen szinten kapcsolódó munkát végzek a mai napig is. Hangtechnikával viszont nem foglalkoztam ilyen szinten soha.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
#68613376 #11128 üzenetére
A megkötés, hogy a fejegység kivételével a többi komponens együttes értéke nem
haladhatja meg a 200.000.- azaz kettőszázezer forintot, kiskereskedelmi áron
számolva. Kábelek, zajcsillapítás, kiemelő panelek nem tartoznak a vizsgált
értékhatárbaMagas:19k
Közép: 18k
Mély: 29k
45.2: 40k
75.4: 90kÖsszesen 196k. Éppen befér.
-
rooland
senior tag
válasz
#68613376 #10525 üzenetére
Köszi ajánlották már ezt a táblázatot.
Csak pont az a bajom, hogy az erősítő leírása alapján maximálisan felvehető árama 47 A (40 A-es bizti). Ez az áramérték pont a kiszemelt 10mm2 átmérőjű kábelszett felső határa.
Ezt a 47 A-t sokszor fogja felvenni? Ez akkor ha maximális teljesítményre ki van csutkázva nem? Az meg azért nemigen fordul elő.Itt az a kérdés, hogy ez a maximális 47 A vagy legalább is 40 A feletti érték egyáltalán milyen sűrűn jelenhet meg 2X75W + 1x250W (híd) maximális teljesítménynél, átlagos tehát azért nem "tükröt leszakító" zenehallgatásnál.
-
orbano
félisten
válasz
#68613376 #10188 üzenetére
igen köszi, így a jó irányba már sikerült levenni. a memória az kiürült, azért majd' egy nap volt mire a kocsihoz kerültem megint. mondjuk nagy beállítások nem voltak benne.
be lehet valahogy kötni ezt a fejet úgy, hogy ha leveszem a gyújtást akkor kikapcsoljon és lehajtsa az előlapot automatice mint a pio? így elsőre elég nehézkesnek tűnt ez az előlap levétel... -
orbano
félisten
válasz
#68613376 #10177 üzenetére
Holnap majd nyaggathatlak kicsit Clarion témakörben, hogy mit hogy merre meddig? Valahogy nagyon máshogy reagál a dolgokra, mint az RSII. De tetszik. A múltkori botrányos hangzás amúgy rendbejött, csak be kellett rendesen szerelni a helyére a mélyközepeket. Remélem kész lesz holnap a CAT6 is és akkor lesz magas is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest