- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #14240 üzenetére
most az sqpa-n is a mikro nyert
örülök neki egyébként, mert kurvára nem azért van U-D az autómban, mert valaki telibeszélte a fejem és bedőltem a marketingnek meg ilyesmi...nem tudom miért vélekednek így a U-d-ről...
Sajnos a pénz nagy úr, így esett a választás a micro-ra, nagyon kevés pénzből, használtan sikerült megszerezni minden elemet és szerencsére bejött a karaktere. Innentől kezdve, mivel nem akarok áldozni már rá a legjobbat amit tudok, a beállításokkal fogom kihozni ebből a rendszerből...az első és az utolsó verseny között ég/föld differencia volt....
Szóval jó, hogy az sqpa-s bírák beleülnek egy full U-d autóba és győztesként hozzák ki, holott mindenki megkérdezi, hogy: Nem voltál ezzel Hummán???
Tényleg itt csukott szemmel, márkát nem figyelve hallgatóznak és döntenek...ez max respect nálam -
T1b33
tag
válasz
k-feri65 #14189 üzenetére
Pioneer Dex-P99RS Referenciaosztályos fej, Micro Precision 17-es Serie Z Mk.4-es mélyközép és Micro Precision Serie-Z 28 mm.-es selyemdóm magassugárzó by Thomas Hoffmann, aktív hajtás, a 2 magasra egy Genesis DA-100-as A-osztályú erősítő és a mélyközéppárra is szintén egy Genesis DA-100-as. A későbbiekben tervben van egy Jobbféle monoblokk, talán Genesis lesz az is és egy vagy két darab 25-ös vagy maximum 30-as mélynyomó zárt ládában.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
k-feri65 #14045 üzenetére
ahh ne is mond. mostanában marha nagy divatt lett a raccse suzukba betenni a gyári reflex ládás 2xdld500+ -t. és hát mondanom se kell.. még a kasztni "lemez" is olyat hullámzik, jááj. persze egy két tiszteletkört mindig tesznek itt a kertvárosban az utcán a ház előtt. frankón én is érzem a 2.-ról olyat üt...
-
bobace
addikt
válasz
k-feri65 #13985 üzenetére
ÓÓÓ, hát én nem gondolkozok ilyen "drága" dolgokban. Inkább a fokozatosság elvén csinálnám a dolgot. Elég sokat olvastam már a témában a héten, lassan majdcsak kiokosodok, de a fórum még mindig a legjobb támpont, sajnos sok mindenhez nem értek.
Egy régebbi A4-es csomagtartóját céloztam meg. Szóval fokozatosság. Tehát kezdetnek egy mélynyomó lenne és erősítő saját magam által bekábelezve. A fejegységgel nincs bajom, az nem szorul cserére, azt tavaly cseréltem egy LG Lac7900Rn-re. Usb, mp3, BT, tud mindent amit szeretnék. A gyári hangszórókkal sem foglalkoznék egyelőre, két közép (nagy hangerőn szép méllyel) és két magas gyárilag, azt majd esetleg jövőre. Ez is a fő gondom, hogy csak nagyobb hangerőn élvezhető a zene dinamikája, én pedig kisebb hangerőn is élvezni szeretném már. Szóval kezdetben egy hibrid megoldás lenne, ami a legolcsóbban kihozható, tehát fejegység hajtja a gyári hangszórókat, és a másik erősítő a mélynyomót. Ettől függetlenül valami 4 csatornás erősítőt vennék, hogy ha lesz időm/pénzem/kedvem akkor átkábelezzem az első hangszórókat is ebbe.
És hiába olvastam el mindent, a bekötéstől, az érzékenységig az esetleges kondizástól stbstb, ettől még nem értek hozzá. Szóval igazából konkrét típus ajánlatra van szükségem, olcsón (20-30k). Ha ennyiért semmit nem kapok, akkor mit lehet tenni? Azt olvastam, hogy a wattok nem érdekesek, inkább az érzékenység, milyet érdemes venni? Az akksim 65Ah-ás, azt kellene cserélni? A cél inkább élőzene, némi rádiózással, ahol azért elektronikus zene is van. Igazából nem prioritás a kocsiban a hifi, sokkal többet kell ráköltenem az egyéb szervizekre, csak szeretném, ha utazás közben kicsit duruzsolna a fülembe valami mély is, szóval nem az a cél, hogy messziről hallják, hogy jövökKicsit sok a kérdés, de remélem többre is tudsz válaszolni.
-
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #13939 üzenetére
nah mindegy nem tudom ki mondhatta, de biztos nagyon jó autókat hallhatott, ha ezek nem ütötték meg a szintet
Ez a 400cm ez tényleg igaz...basszus egyszerű az egész, de mennyire igazad van
én is azt fogom tenni, hogy maradnak a mostani beállítások, csak a legtávolabbi értékem lesz 400, a többi meg 3xx...aztán megy majd a finomítgatás, de amennyire tudom a 400-hoz leszek közel.
-
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #13924 üzenetére
láttam cs-n írtad, hogy valaki/kik szerint nem voltak jó hangú autók a döntőn. Ezt ott kinnt hallottad? Nem értem...mind1...szerintem viszont nagyon jól jött mindenki a szezon végére és mivel uccsó verseny, most voltak a legjobb hangok az autókban.
---nekem baromira bejöttek: 1. a thesis-es peugeot...az skiraly-é. Mondjuk ott pénz is van alatta, ugyan színpadilag még lehetne alakítani, de hangra megfogott... nagyon is...
2. A Feri mercije... ott valami olyasmit hallottam(nem részletezem), amit meg fogok próbálni utánozniRSII setupban most érdekes eszmét futtattunk le, amit minél hamarabb ki fogok próbálni
-
Nescafé
őstag
válasz
k-feri65 #13774 üzenetére
Na amugy nem az volt a baj,hanem standard modba használom,Front,meg sub - ba van rca.
Van amikor elmegy a sub rca-t ha megfogom akkor van sub ha elengedtem akkor nem volt.
Na de most kapott a rear rca kimenetbe egy Y rca-t ugy meg szol a sub foylamatosan.Ha kihúzom akkor nem.
Mi lehet a baj? -
válasz
k-feri65 #13563 üzenetére
Igen értem, már érdeklődtem más focus-osoknál (sőt ott kezdtem, csak itt pörgősebb az élet), hogy náluk, miből épül fel a rendszerük, és ha akadok olyanra, aki ráér, meg is hallgatnám.
Viszont itt fenn áll az is, hogy megyek egy számomra elsőre tetsző felépítés fele, és a végén még sem oda jutok, ahova szerettem volna, tény kevésbé lutri, mint venni valamit és vagy hozza amit szeretnék vagy nem. -
válasz
k-feri65 #13559 üzenetére
Értem én, de akkor még is hogyan fejleszt ki valaki egy-egy rendszert?
Nem sok olyan hely van, ahol csak úgy be tudsz próbálni mindenféle erősítőt és hangszórót a kocsidba. Valamivel viszont el kell kezdeni, akkor még is mit javasolsz/javasoltok?(#13558) Typhoon47 ennek a hsz-ednek semmi értelme... úgy is én esek pofára, ha többre jön ki, Téged ez ne zavarjon
-
-
-
mandras81
senior tag
válasz
k-feri65 #13483 üzenetére
Az első szettnek csak két csatorna van, nem?
Hiszen csak egy négycsatis erőítője van, amiből kettőt hidal a mélynek. Tehát még kellene mondjuk egy másik kétcsatis erősítő a szubnak. Meg hangváltók is kellenének pluszban, mert most csak egy pár van, és összesen négy kellene, mert csatornánként van egyre szükség. Vagy én értek félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest