- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4RWIN
tag
Tudom, ellőttem már 1 éve kb, akkor elinditottam, de nem fogott meg és hagytam is.
Advance steelt még nem próbáltam, de YouTube on neztem már róla videókat, acélhoz az biztos szuper.
Balkan architect videóit néztem már, van is róla jó acélos videó. Sajnos így hogy elofizettem az LT re, ki is derült, hogy ez nagyon vissza van butitva a sima verzióhoz képest. Pont ezekben a modulokban, amire nekem szükségem lenne.
Köszi nektek a segítséget!
-
G4RWIN
tag
Köszönöm a segítséget.
Ebben az 1 hónapban ki szeretném tapasztalni,hogy jó e nekem ez a program, ilyen havidijjal még vállalható, ha beesik 1-2 munka. Autocadet nagyon szeretem, azért gondoltam,hogy ez is jó.Szelvenyeket, keretallasokat bedobaltam, de a csomópont oknál nagyon megakadtam, egy vonalat se tudtam húzni.
Esetleg még annyit tudnátok segíteni,hogy nincs véletlen valami jó tutorial leírás, youtube csatorna revit lt hez?
Revit city oldalon találtam már hasznos dolgokat.
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Építőmérnök vagyok. Jól gondolom, hogy statikus munkákhoz, pl.: kis acél csarnok kiviteli terveit Revit LT -vel nem fogom tudni megcsinálni?
Munkahelyemen Tekla -t használunk acélhoz, Nemetscheket vb -hez, sajnos a kis maszek munkáimhoz egyik se megfizethető nekem.
Előfizettem 1 hónapra a Revit LT -re, mert már nincs kedvem AutoCad LT-vel vonalasan megcsinálni acél kiviteli tervet csomópontokkal, de nem érzem magam előrébb ezzel.
Van értelme szerintetek Revittel szenvedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Hardcore café
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest