Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Bánj finoman a Pixel 9 Pro Folddal!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
Hirdetés
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Esélyes, hogy PS5-re is megjelenik a Warhammer 40,000: Darktide
gp Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azonban a tajvani korhatár-besorolás oldalára már kikerült az új változat.
-
Katonai chipeket gyárthat az Intel
it 3,5 milliárd dollárnyi juttatást nyert el az Intel, amely katonai chipeket gyárthat az USA-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Építőmérnök vagyok. Jól gondolom, hogy statikus munkákhoz, pl.: kis acél csarnok kiviteli terveit Revit LT -vel nem fogom tudni megcsinálni?
Munkahelyemen Tekla -t használunk acélhoz, Nemetscheket vb -hez, sajnos a kis maszek munkáimhoz egyik se megfizethető nekem.
Előfizettem 1 hónapra a Revit LT -re, mert már nincs kedvem AutoCad LT-vel vonalasan megcsinálni acél kiviteli tervet csomópontokkal, de nem érzem magam előrébb ezzel.
Van értelme szerintetek Revittel szenvedni?
-
G4RWIN
tag
Köszönöm a segítséget.
Ebben az 1 hónapban ki szeretném tapasztalni,hogy jó e nekem ez a program, ilyen havidijjal még vállalható, ha beesik 1-2 munka. Autocadet nagyon szeretem, azért gondoltam,hogy ez is jó.Szelvenyeket, keretallasokat bedobaltam, de a csomópont oknál nagyon megakadtam, egy vonalat se tudtam húzni.
Esetleg még annyit tudnátok segíteni,hogy nincs véletlen valami jó tutorial leírás, youtube csatorna revit lt hez?
Revit city oldalon találtam már hasznos dolgokat.
-
G4RWIN
tag
Tudom, ellőttem már 1 éve kb, akkor elinditottam, de nem fogott meg és hagytam is.
Advance steelt még nem próbáltam, de YouTube on neztem már róla videókat, acélhoz az biztos szuper.
Balkan architect videóit néztem már, van is róla jó acélos videó. Sajnos így hogy elofizettem az LT re, ki is derült, hogy ez nagyon vissza van butitva a sima verzióhoz képest. Pont ezekben a modulokban, amire nekem szükségem lenne.
Köszi nektek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen