Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Ez igaz tálcára, csőre, légcsatornára:
Be kell tölteni a különféle kereszteződés és kanyar családokat a revit alapkönyvtárából, majd a kábeltálca Type settingsnél ki kell választani, hogy melyik kanar családot, melyik kereszteződés családot stb használja.
Ha ezek nincsenek beállítva csak egyeneset fog húzni, mert az az egyedüli "system family" ami be van töltve.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Lien
tag
Igen, undorito, hogy az LT-bol kivettek az MEP-t. Epiteszeknek nagyon jo, de a tobbi szakag?
Raadasul epuletgeoesznel meg a magicad plug-in sem egy elhanyagolhato dolog! A konyokok meg vicc epuletben, ha nincs magicad akkor le kell szedni a gyarto elemeit, az se biztos jobb de ott is tud erdekessegeket csinalni. Nem tudom mit valtozott a revit, lassan 2,5 eve nem dolgoztam benne ugy egyaltalan, de szepen frissitgetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 éve regisztráltam
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen