Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Értem. A 2D extent-el programatikusan lehet amugy kezdeni valamit, az API-ban van rá mód, hogy mozgasd és láttam már egy félkész plugint ami az összes grid-et és level-t behúzta. De ennek híján 2D-nél marad a kézi. Viszont milyen okból váltod át 2D-re? Főleg egy ilyen egyszerűnek tűnő épületnél? Mikor létrehozod a homlokzatot/metszetet behúzod a crop-al ahova kell. Igazából egy minimális tudatossággal ez elkerülhető. Ettől persze nem lesz ez így jó, csak elkerülhető.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AKCIÓ! - STEAM kulcsok / Inkulinati, Aragami, Transformaers, Oddworld, stb. - 2024.08.08.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Counter-strike CS2 case / skin ládákat, skineket vennék !!!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen