- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
Durvan ket eve meg volt egy olyan problema, hogy az archicad altal kimentett epitesz .ifc fajlt ha beolvastam revitbe akkor egy nagy egesz elemnek tekintette, emiatt meg nem lehetett normalisan dolgozni a fajlal. Egy szaktarsam mondta, hogy szet lehet vetni elemeire a fajlt, amivel legtobb dologra erzekel a revit, mint family.
Ha meg van nyitva egy template akkor Insert->Link IFC, azt az 1 elemet amit beraktal kijelolod (lehet kell hozza a 3D nezet), -> bind link, a szinteket es a grideket ki kell jelolni es leokkzni. Persze ennel a muveletnel volt mar olyan ifc fajlom (ugyan az a munka) hogy a regebbi verziot nem szedte szet az ujat meg igen! Ha ez a muvelet megvan, ismet ki kell jelolni a teljes epuletet es ungroup-olni kell. Csodalatosan szetszed dolgokat de olyan, mintha bizonyos elemeknek csinalna a program egyfajta burkot. Pl. az ajtonak es ablaknak mintha lenne egy elegge nagy narancssargas burok resze, en azt torolni szoktam, lovesem sincsen, hogy mi. Aki ezt nem tudtam remelem segitettem vele, ez jo opcio az esetleges mini maszekra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest