- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
Durvan ket eve meg volt egy olyan problema, hogy az archicad altal kimentett epitesz .ifc fajlt ha beolvastam revitbe akkor egy nagy egesz elemnek tekintette, emiatt meg nem lehetett normalisan dolgozni a fajlal. Egy szaktarsam mondta, hogy szet lehet vetni elemeire a fajlt, amivel legtobb dologra erzekel a revit, mint family.
Ha meg van nyitva egy template akkor Insert->Link IFC, azt az 1 elemet amit beraktal kijelolod (lehet kell hozza a 3D nezet), -> bind link, a szinteket es a grideket ki kell jelolni es leokkzni. Persze ennel a muveletnel volt mar olyan ifc fajlom (ugyan az a munka) hogy a regebbi verziot nem szedte szet az ujat meg igen! Ha ez a muvelet megvan, ismet ki kell jelolni a teljes epuletet es ungroup-olni kell. Csodalatosan szetszed dolgokat de olyan, mintha bizonyos elemeknek csinalna a program egyfajta burkot. Pl. az ajtonak es ablaknak mintha lenne egy elegge nagy narancssargas burok resze, en azt torolni szoktam, lovesem sincsen, hogy mi. Aki ezt nem tudtam remelem segitettem vele, ez jo opcio az esetleges mini maszekra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest