Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
Durvan ket eve meg volt egy olyan problema, hogy az archicad altal kimentett epitesz .ifc fajlt ha beolvastam revitbe akkor egy nagy egesz elemnek tekintette, emiatt meg nem lehetett normalisan dolgozni a fajlal. Egy szaktarsam mondta, hogy szet lehet vetni elemeire a fajlt, amivel legtobb dologra erzekel a revit, mint family.
Ha meg van nyitva egy template akkor Insert->Link IFC, azt az 1 elemet amit beraktal kijelolod (lehet kell hozza a 3D nezet), -> bind link, a szinteket es a grideket ki kell jelolni es leokkzni. Persze ennel a muveletnel volt mar olyan ifc fajlom (ugyan az a munka) hogy a regebbi verziot nem szedte szet az ujat meg igen! Ha ez a muvelet megvan, ismet ki kell jelolni a teljes epuletet es ungroup-olni kell. Csodalatosan szetszed dolgokat de olyan, mintha bizonyos elemeknek csinalna a program egyfajta burkot. Pl. az ajtonak es ablaknak mintha lenne egy elegge nagy narancssargas burok resze, en azt torolni szoktam, lovesem sincsen, hogy mi. Aki ezt nem tudtam remelem segitettem vele, ez jo opcio az esetleges mini maszekra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen TV-t vegyek?
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Discord Nitro 1 éves (full verzio)
- Dobozos PC Játékok jó áron eladók
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - kaparintsd meg már most!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen