Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Tavaly Prelixet (-40 °C, vagy -30 °C) használtam. Szaga elég szörnyű, de nem fagyott vissza a legnagyobb hidegekben sem, viszont kissé csíkosan lehetett utánna törölni. Idén Sheron (-30°C) került a vasakba. Szagra sokkal jobb, a többit meg majd meglátjuk (a topikban írtak alapján többen is meg vannak elégedve vele).
-
weres78
senior tag
Szárazolni (mosás után) én nem ilyen magas gsm számú mikroszálast használok. Ezeket wax, teflon, polír stb visszatörlésre szeretem.
Szárazolni nagyon szeretem a Mobelix saját márkás mikroszálasát.
Hosszú szálasból pedig ez a kedvencem.Üvegre jó amit linkeltél, de sok más is van ami jó. Ezzel pucolsz, és pl egy olyan Mobelixes cuccal amit linkeltem szárazra/tisztára törlöd...
-
weres78
senior tag
Attól függ mennyiért illetve mire szeretnéd használni. Jó cucc, de listaáron szerintem drága, helyesebben van jobb ár-érték arányú. Mondom ezt úgy, hogy lehet nincs igazam, mert az enyémet még nem használtam el, és ha kibír még kb 150 mosást, akkor teljesen jó. De ezt azért erősen kétlem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest