Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen vág a témába, de nem találtam megfelelőbb helyet a kérdésemnek.
Adott egy Daewoo Lanos, ezüst színű, oldalán megviselt műanyag díszcsíkok. Mivel ezek elég csúnyák voltak már, vettem a bátorságot és lehúztam őket. Csak ragasztócsíkkal volt felragasztva, semmi csavar, szóval a helye nem is látszana. Annyi a gond, hogy a ragasztócsíkoknak maradt néhány maradványa, ami elég csúnya ha ráragad a por.
Hogyan tudnám ezektől megszabadítani? Körömmel próbáltam "felkapargatni", de ahhoz túl erős. Csavarhúzóval nem akarom összekarcolni. Próbálkoztam még hígítóval, körömlakklemosóval, de még ecettel is. A koszt lehozták ugyan róla, de a ragasztócsíkot nem, aztán hamar újra ráragad ugye a sok por...
Kicsit hosszúra sikerült, de azért köszönöm, ha valaki szakít rá egy kis időt és elolvassa! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honda topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- EVGA 750 BQ 750W
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest