Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
kw3v865 #52937 üzenetére
Legközelebb ne így csináld mert feleslegesen kidobod a pénzed.
- A habfürdő arra van hogy fel oldja a szennyeződést, ha száraz felületre viszed fel akkor jobban megtapad mint a nedves felületen. Tehát nyugodtan hagyd ki az öblítést. (én a habozást is kihagynám)
- A samponos mosás az rendbe van, viszont utána nem kell öblítés hanem mehet egyből a cseppmentes öblítés.Ha tényleg rendesen fel applikált kerámiáról van szó amihez a felületet rendesen előkészítették akkor a habfürdő is totál felesleges. Szerintem következő alkalommal próbáld ki a samponos mosást illetve utána a cseppmentes öblítést. Nekem a kocsin nincs kerámia de enyémnél is bevált ez a módszer, amin meg van kerámia ott meg bőven elégnek kellene lennie.
Amikor itthon mosom akkor GYEON Bathe+ illetve GYEON Wet Coat-ot használok, nálam ez bőven elegendő bevonatot ad, nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- TRACON CO201A Szén-monoxid (CO) érzékelő 4,5 V DC (3 1,5V AA), 85 dB digitális kijelzővel.
- Jura Ena 9 One Touch beépített cappuccinofejjel
- Home Assistant 5W fogyasztású Mini PC okosotthon központ (Raspberry pi, ipari PC, NAS)ingyen Foxpost
- Eladó Specialized HRXC kerékpár
- Dahua IP digitális kamera rögzítő, Nvr újszerű
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest