Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
Ez fekete autó?
Utána, amikor felhívtam a forgalmazót, már mondták, hogy hááát, igazából inkább sötét autón jön ki szépen, az ezüst vagy a fehér nem a legjobb alap. Fura, a marketing anyagban nem emlékszem ilyesmire.
Ezüstmetál. A tartóssággal nem volt bajom. De hogy nem mondtam meg, hogy csak simán lemostam samponnal, vagy még elbasztam rá pluszban egy napot, az elkeserített.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest