- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elttiL
senior tag
dizel, benzin egy kutya
Decemberben volt mindkét kocsi (enyém: '82 1.6 d, tesóé '84-85 1.6 td) és csinálták, tudom, ott áltam mellette, enyém kibírta... de a szívem szakadt meg /tudom kicsit szentimentális vagyok/ és kétszer kellett cvsinálni, meg ha nem sikerül arra fordulatra pörgetni, meg ha a bojgók nejm állnak úgy, akkoör újrta kezdik az egészet.
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Jó kis topic! Erről mi a véleményetek?: Zöldkártya ellenőrzés, a verdákat leszabályozási fordulatszámon, annak közelébe forgatják és mérik természetesen a károsanyag kibocsátást. Ezt megteszik a 4 éves a4-es audi-val is és a 25 éves 1.6 D 1-es Golf(om) mal is (6300 1/min !!). Tesó uilyen csak td autója e procedúra után elkezdte zabálni az olajat -> szépen eltört egy-két gyűrűje, újra kellett gyűrűzni. A mérés előtt pesze aláirattak egy nyilatkozatot, hogy így végzik a vizsgálatot és egyes gépjárművek károsodhatnak is és a felelőség... Persze az impreza és a többi hasonló szépen kibírja ezt de azért egy 4 éves pdtdi vagy akármi mást eddig pörgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged